κηπ, τόσο καιρό στο φόρουμ πρώτη φορά σε βλέπω έτσι.σου εύχομαι σύντομα να φύγεις από \'κει και να ζήσεις όπως θέλεις εσύ.πραγματικά στενοχωρήθηκα.
Printable View
κηπ, τόσο καιρό στο φόρουμ πρώτη φορά σε βλέπω έτσι.σου εύχομαι σύντομα να φύγεις από \'κει και να ζήσεις όπως θέλεις εσύ.πραγματικά στενοχωρήθηκα.
keep?
ειναι καθαρα θεμα χρηματων?
επισης θα εργασθεις λες επαρκως ωστε να εχεις ενα δικο σου νοικκυριο?
πως τα σκεφτεσαι?
keep σταματα να τους δινεις σημασια και να τους ρωτας...
Φροντισε τον εαυτο σου, κανε την δουλεια σου, και φυγε απο εκει.
Επειδη εγιναν γονεις δεν σημαινει οτι ξερουν και πως να συμπεριφερονται.
σωστηηηηηηη!Quote:
Originally posted by mariap
keep σταματα να τους δινεις σημασια και να τους ρωτας...
Φροντισε τον εαυτο σου, κανε την δουλεια σου, και φυγε απο εκει.
Επειδη εγιναν γονεις δεν σημαινει οτι ξερουν και πως να συμπεριφερονται.
Ηρθε η ωρα να φυγεις απο το σπιτι κηπ..Αφου δουλευεις κανε τα κουμαντα σου και φυγε..
Αφού δουλεύεις, μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου.
Καλύτερα ένα καρβέλι ψωμί και την ησυχία σου, παρά η οικογενειακή \"ψευτοθαλπωρή\".
Βέβαια, δεν ξέρω αν συμβαίνει και στη δική σου περίπτωση, αλλά διάφοροι απαράδεκτοι γονείς, κάνουν τα πάντα για να μην τους φύγει το παιδί τους, όσο χρονών και να είναι. Ισως γιατί αν φύγει, θα νιώσουν ότι έχασαν το μόνο ρόλο που έμαθαν να παίζουν......
keep μην μασας.Σε εναν κοσμο ηλιθιων ευτυχης ο κουφος.........παθε επιλεκτικη κοφωση!!!Εγω αυτο επαθα στις 15 που με πηρε η μανα μου στις διακοπες μου να μου πει χρονια πολλα και κακη μου ωρα που αγορασα το σκυλι γιατι καταπιε κοκκαλο και εκανε εμετο με αιμα!!!!:PΤι να πει κανεις για την μ@@@@@ τις αλληνης?????
Keep αν θέλεις να έρθεις Αθηνα και να νοικιάσεις κάτι για να μείνεις, σου προτείνω το σπίτι που μένω τώρα. Είναι μια χαρά για 1-2 άτομα, και ξέρω πως η σπιτονοικοκυρά μου θα χαρεί πολύ αν, όταν φύγω, της πάω έτοιμο αντικαταστάτη. Ξέρω πως είμαι λίγο εκτος θέματος και sorry, αλλα μου\'ρθε και στο είπα :)
Θα συμφωνησω στο εξης: πώς οσο καιρο συμμετεχω στο φορουμ, ειναι πρωτη φορα που σε βλεπω έτσι. Πρωτη φορα σε βλεπω να εκφραζεσαι για κατι που σε αφορα προσωπικα κ δεν εχει να κανει με την ψυχωση. Που μιλας για κατι που αφορα την οικογενεια σου.Κατι πιο δικο σου. Αυτο για μενα, ειναι σημαντικο. Ειναι μια αλλαγη. Μπορει να επεξεργαζομαστε διαφορα μεσα μας, αλλα ειναι αλλιως, οταν εστω ενα μικρο κομματι σκεψης το δειχνουμε σε αλλους. Εστω αγνωστους, εστω μεσω των συνθηκων αυτων.Quote:
Originally posted by arktos
Τωρα ως προς το περιεχομενο, εχω να πω, πώς αν σε ενοχλουν αυτα που ακους, ειναι σημαντικο που βλεπεις οτι σε ενοχλουν. Που βλεπεις ποια συμπεριφορα σου ειναι αποκρουστικη κ τί χρειαζεσαι. Οπως κ τί ΔΕΝ χρειαζεσαι.
Επομενως, βλεποντας, ερχεται κ η συνειδητοποιηση. Η δραση, ειναι μαλλον το επομενο βημα.
Υ.Γ. Μην υποτιμας την συνειδητοποιηση. Σε πολλους δεν ερχεται ποτε. Δεν επιλεγεται ποτε.
Οποτε keep walking:) (με διαλλειματα, οταν τα χρειαζεσαι:))
Keep είσαι κατά γενική ομολογία ένας από τους πιο γλυκούς ανθρώπους εδώ μέσα και για το λόγο αυτό θα σου αφιερώσω το παρακάτω πραγματικό περιστατικό με την ελπιδα να χαμογελάσεις:
Μία πολύ αγαπημένη φίλη έκανε επί χρόνια δουλειές του ποδαριού από το πρωί έως το βράδυ για να συντηρήσει τον εαυτό της, τον μικρό της αδελφό και την μητέρα της, η οποία δεν είχε δουλέψει ποτέ της και έχαιρε άκρας υγείας σε αντίθεση με τη φίλη μου που είχε αρχίσει να έχει διάφορα προβλήματα, αποτελέσματα κόπωσης. Οι διατροφές από τους δύο πρώην συζύγους της μητέρας δεν έρχονταν σε τακτική βάση και συνήθως δεν έφταναν ούτε για ζήτω.
Κάποια μέρα η φίλη μου φωνάζει τη μαμά της και της λέει: \"Μανούλα έχω καταφέρει να μαζέψω 700 χιλ (δρχ τότε!) και έτσι μην ανησυχείς, έχουμε αρκετά για το ενοίκιο των επόμενων μηνών και για την ασφάλειά σου! Άνοιξα ένα λογαριασμό και σας έβαλα συνδικαιούχους\". \"Μπράβο καμάρι μου!\" απάντησε η γλυκιά μητερούλα.
Μετά από περίπου μία εβδομάδα η φίλη μου δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα της:
\"Αγάπη μου, πες συγχαρητήρια στη μανούλα! Έκανα κοιλιοπλαστική!!!\"
αχ βρε κιπ.εμενα παντως το ενα ματι κοιταει αλλου καμια φορα αλλα χεστικα ολοι λενε οτι ειμαι ομορφη.αλλα ειναι πολυ που τα ματια τους ειναι μακρια το ενα απο το αλλο χωρις να εχουν στραβισμο.μαλλον αυτο εχεις και εσυ.
παντως καλυτερα να φυγεις απο το σπιτι αλλα να μην φυγεις μαλωμενος,θα εχεις τυψεις.βρες τα μαζι τους προσπαθησε να φερεσαι κ εσυ σαν 35 χρονων αντρας π εισαι και μην τους δινεις αφορφες να νευριαζουν μαζι σου.πυστευω οτι θελουν το καλο σου και απογοιτευονται μαλλον καμια φορα πασχολισε με ψιλοπραγματα.