Α το ξερω πως εχει θεραπευτικα αποτελεσματα να γραφεις κατι εστω και στο ιντερνετ. Βγαζεις τα συναισθηματα σου, την χαρα σου, την λυπη σου, αλλα θα σου προτεινα να εχεις μονο τους φιλους σου.. ειναι σαν να ξεγυμνωνεις την ψυχη σου στους αλλους.
Printable View
Α το ξερω πως εχει θεραπευτικα αποτελεσματα να γραφεις κατι εστω και στο ιντερνετ. Βγαζεις τα συναισθηματα σου, την χαρα σου, την λυπη σου, αλλα θα σου προτεινα να εχεις μονο τους φιλους σου.. ειναι σαν να ξεγυμνωνεις την ψυχη σου στους αλλους.
ντισολβ κατ αρχην ευχαριστω που ομορφαινεις το θεμα με τις σκεψεις σου.αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στην 3η λυκειου εχεις βγαλει συμπερασματα που 35αρηδες ακομα τα ψαχνουν...
σημερα θα πω την δικη μου ομορφη σκεψη ....
το ονομα αυτης ..... θαλασσα,γαλαζια αγεροχη δυναμικη σε κανει να νοιωθεις χαμενος μεσα της,για αυτο λεω σημερα να χαθω λιγακι σε αυτην.μια βουτιτσα θα την κανω και για σας... τα λεμε το βραδακι φιλοι μου .....
Καλες βουτιες εμπνευστη:)να μας το αρωμα και το χρωμα της θαλασσας:):):)
τι γλυκο αυτο μου εδωσες ιδεα!γαιτι μαρεσει και μενα να γραφ και εχω ενα τετεοιο γλυκουικο με forever friends ανεμκεταλλυετο!Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
Νομίζω το έχω αναφέρει και πιο παλιά... Έχω εδώ και αρκετό καιρό που αποφάσισα να αρχίσω ένα \"ημερολόγιο θετικής ενέργειας\". Αγόρασα ένα πολύ γλυκούλι τετραδιακι και κάθε μέρα που περνάει, όταν αισθάνομαι έστω και στιγμιαία χαρά, κάθομαι στο γραφείο μου και αρχίζω να γράφω αισιόδοξα πράγματα. Δεν καταγράφω την πορεία της μέρας μου, κάθε άλλο. Παραθέτω τα σχέδια μου, τα όνειρα μου, συμβουλές προς εμενα, ευτυχισμένες σκέψεις, με βομβαρδίζω με χαρά, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, σαν να είμαι προπονητής του εαυτού μου και να με γεμίζω με θέληση, καλοσύνη, ευχαρίστηση και πείσμα για να πετύχω. Όσο άσχημη και αν ήταν η μέρα μου, \"επιβάλω\" στον εαυτό μου ένα μισάωρο θετικότητας... και με έχει βοηθήσει σε σημείο που δεν πίστευα δυνατόν.
Λόγω κάποιων συγκυριών, για 1-2 εβδομάδες δεν μπόρεσα να γράψω στο μικρό μου τετραδιακι... και εχθές που το ξανάπιασα ανακάλυψα με έκπληξη πως η κακή μου διάθεση επανήλθε 1-2 μέρες αφού σταμάτησαν αυτές οι συγγραφές. Κάθισα και ξαναδιάβασα τα όσα έχω γράψει, και ας επαναλαμβάνονταν μερικές φορες, και ξαναγέμισα ζωντάνια και δύναμη. Έχω μόλις 2 μέρες που ξεκίνησα ξανά, και σήμερα σου ομολογώ Empnefsth πως αισθάνομαι τόσο πολύ καλύτερα, με τόση αισιοδοξία και θετικότητα. Είναι κάπως κοριτσίστικο η γενικότερα παιδιάστικο να γραφεις χαρούμενες σκέψεις σε ένα χρωματιστό τετράδιο με πολύχρωμα στυλο, το ξέρω, αλλα σαν μέθοδο βελτίωσης της ψυχολογίας μου, σε εμενα έπιασε και με το παραπάνω.
μια αγκαλιτσα απο τον ανθρωπο μου ακομα και απο μια φιλη σαν ξεσπασμα
ενα χαμογελο
λενε πως ο ανθρωπος καθημερινα θελει αγκαλιες φανταστειτε ποσο ητεμοι θα μασταν αν αυτοι που αγαπαμε μας αγκαλιαζαν συνεχεια καθε μερα!θα ταν ολα πιο καλα!