Originally Posted by
tziovani
χμ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ .....εχω μια καλη φιλη που τα ειχε με ενα παιδι που ειχε οριακη διαταραχη . πανεξυπνος τυπος , σε καλη δουλεια , αλλα αυτο που ηθελε να κανει σαν καριερα ζωης δεν μπορεσε και τον εριξε ακομα πιο κατω ( στην δικια σου περιπτωση η ιατρικη ) ! βασικα ειχε μια τραυματικη εμπειρια μικρος , και για πολλα χρονια συμβουλευοταν ψυχολογους , λαθος της ειχα πει επρεπε να παει σε ψυχιατρο . anyway , τα πηγαιναν πολυ καλα μεταξυ τους και ειχαν ονειρα . ωσπου εκεινη φευγει για δουλεια εκτος χωρας ( οπως εσυ ) και αυτος εμεινε πισω . μολις εφυγε η φιλη μου , εγινε η εκρηξη ( οπως και με σενα ) . εχουν χωρισει εδω και αρκετο καιρο , ( δεν εχουν παιδια οπως εσεις ) και γενικα την κατηγορει για τα παντα ! τα εχουμε μιλησει πολλες φορες ! η φιλη μου εννοειτε , ηδη συνεργαζεται με ψυχολογο μετα απο ολα αυτα και σου προτεινω να πας και εσυ ! τωρα για τον ανδρα σου , θελει ψυχιατρο να τον ισσοροπησει ......αμεσα !!!!!
υγ. δεν θελω να σου γραψω ολο το στορυ , αλλα η υποθεση ειναι ακριβως η ιδια . !