συμφωνω κ με το δικο σου βρεεεεεε αλλα μακαρι να χουμε λευτα κ να μπορεσουμε να το κανουμε.
Printable View
συμφωνω κ με το δικο σου βρεεεεεε αλλα μακαρι να χουμε λευτα κ να μπορεσουμε να το κανουμε.
Για τρελλά όνειρα δεν μιλάμε? Δεν υπάρχει περιορισμός!!!!Quote:
Originally posted by amarylis
χαχαχα ναιιι δικιο εχεις.........κ αυτο για τα αδεσποτα κ συ το χεις ε???????δεν ηξερα οτι θα το θελε καποιος.στεναχωριεμαι παρα πολυ που τα βλεπω στο δρομο.........οποτε ειμαι εξω κ δω κανενα τους αγοραζω κ φαγητο κ τουσ δινω...
Είναι τώρα δυο εβδομάδες που ένα αδέσποτο, (το οποίο λατρεύω) στο εξοχικό, είναι άρρωστο. Του δίνω θεραπεία και ελπίζω πως θα γίνει καλά, γιατί αν δεν γίνει θα με κλαίτε! Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Πάντα έλεγα πως θα ήθελα να ανοίξω ένα τέτοιο χώρο για αδέσποτα. Είναι απ τα πιο απροστάτευτα πλάσματα αυτού του κόσμου....
αχ μωρε το καημενο κ γω με τον μπαμπα μου τα πηγαινουμε κ σε κτηνιατρο για εμβολια.........κ ειχαμε κ εμεις ενα αγαπημενο αλλα δυστυχως το χασαμε..............:(
ναιQuote:
Originally posted by amarylis
ειπα να ανοιξω ενα θεματακι χαρουμενο γεματο αισιοδοξια κ ελπιδα για το μελλον κ για πραγματα που χουμε στο μυαλο μας να κανουμε η τρελα ονειρα που χουμε διστασει να τα πραγματοποιησουμε ειτε επειδη φοβομασταν ειτε επειδη δεν ετυχε να το κανουμε........ειναι κατι που εσεις θελετε να κανετε κ δεν το χετε κανει ,,,,,,,,,,,,,,,εχετε κανενα τρελο ονειρο που θελετε να γινει πραγματικοτητα??????????///:cool:
Να μπορουσα στις 5 Οκτωβριου 2009 να ανοιγα με δικο μου λογο τις εργασιες της νεας Βουλης των Ελληνων!
Αλλωστε λογω του ιντερνετ θα το κανω αλλα.....ποιος θα τον διαβασει αραγε?
εμεις θα τον διαβασουμε εδω χαχαχα,,,,,,,,,,,εμας τι μας εχεις...............;):P:(:cool:
παιδια εγω θα σας ξενερωσω αλλα το μοναδικο ονειρο μου αυτη την περιοδο ειναι να σταματαω να ονειρευομαι και να προσγειωθω στην πραγματηκοτητα (μου) :P
δεν πειραζει βρε ολες οι απαντησεις δεκτες.ομως τι σε εκανε να παυεις να ονειρευεσαι ?????????
Lef, φοβερή υπογραφή. :P λολ...
Εγώ δεν είμαι και πολύ των ονείρων, παιδιά. \'Οπως δεν είμαι και των στόχων, δηλαδή. Κάτι τέτοιο δεν είναι τα όνειρα? \'Ενας μακρινός στόχος με πολλή αστρόσκονη στο μεσοδιάστημα? ;) Προτιμώ περισσότερο τη διαδρομή απο τους στόχους... \'Ισως αυτό να με ελκύει περισσότερο - οι ονειρικές διαδρομές. Με αφετηρία και τέρμα όμως, μη μπουκώσουμε κιόλας απ\' την αστρόσκονη. :P
γιατι ειχα χασει το μετρο και δε λεει να ονειρευεσαι ολη μερα και να μη κανεις τπτ για να τα πετυχεις. με ψιλο κοροιδευα για να μην αντιμετωπιζω τις υποχρεωσεις μου μαλλον, κατι τετοιο . καμια φορα βαζω μουσικη ακουστικα δυνατα και μονο ονειρευομαι για πολυ ωρα, ε μετα εβλεπα οτι δεν συνεβη τπτ χαχα:P προσπαθω να τα ισσοροπω απλα δεν ειναι οτι δεν κανω.
ολα χρειαζονται σαυτη τη ζωη κ μετρο κ ισσοροπια κ ονειρα κ τρελες κ τα αντα αλλιως δεν θα λεγοταν ζωη αυτο που ζουμε τωρα,........
lef η υπογραφη ειναι κατι σαν wishful thinking:)?.....χεχε!
λοιπον, τρελο ονειρο,ε? η πραγματικοτητα πολλες φορες εχει ξεπερασει τη φαντασια μου...αλλα θα πω πώς ονειρευομαι να ειμαι ηρεμη:), αυτο ειναι το πιο μεγαλο μου ονειρο. αυτο βεβαια προυποθετει ενα σωρο πραγματα...
να μου περασει το χρονιο αγχος...να παει πολυ καλα η επιχειρηση που ξεκινησαμε εδω και 4 χρονια με τον αρραβωνιαστικο μου..και να κανω συντομα ενα κουκλακι υγιεστατο παιδακι..
σου ευχομαιιι βρε να τα καταφερεις κ να αποκτησεις οχι εν ακ 3 παιδακια κ να σαι ευτυχισμενη..........:P:cool::D;):)