Φίλε ΑΧΒΑΧ ακριβώς όπως το έγραψες, ειναι επιθετικός και αρνητικός με όλους όσους ειναι γύρω του εννοώ όποιος είναι κοντά του τον έχει κάνει πέρα, ακόμα και οι συγγενείς του. Ο φίλος ο George έγραψε πριν ότι αφού έχω γράψει τα χειρότερα για αυτόν τι κάθομαι και ασχολούμαι και δεν τον παρατάω, αλλα όπως είπα είχαμε μια σχέση σαν αδερφική, θα παρατούσες κάποιο απο τα αδέρφια σου έστω και να είχε όλα τα κουσούρια του κόσμου;
Αν αποφασίσω να ξαναβρεθούμε θα μου ξεφουρνίσει κανένα νέο επεισόδιο ξανά με αστυνομίες τσακωμούς αντιπαραθέσεις δικες και αντικοινωνική συμπεριφορά.
Του έχω εξηγήσει πολλές φορές το ότι χώρισε δεν σημαινει ότι απαλάχθηκε απο τις ευθυνες ως προς την γυναικα του λόγω των παιδιών ειναι υποχρεωμένος να έχει μια καλή σχεση με την γυναικα του για χαρη των παιδιων του.
Ξέχασα να γράψω ότι πριν αυτό τον γάμο είχε και άλλο ένα πολύ σύντομο γάμο με επεισοδιακό διαζύγιο ευτυχώς δεν είχαν προλάβει να κάνουν παιδιά, η πρώτη γυναικα του ειχε αντιληφθεί τον βιαιο χαρακτήρα του και πρόλαβε και σώθηκε.
Εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατι δεν του εξηγηθηκα μια φορά στα ίσια να του πω ότι αυτός ήταν λάθος και στον πρώτο γάμο και στον δεύτερο γάμο, εγώ πάντα τον δικαιολογούσα και του έκανα πλάτες και απλά όποτε βγαιναμε προσπαθούσα να χαλαρωνω τις καταστάσεις.
Ώσπου μετά απο τόσα χρόνια αποθρασύνθηκε τελειως ακόμα και με εμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς υβριστικες καταστάσεις.
Μα δεν έχω και τρόπο πλέον να τον παρηγορήσω, φαντάσου να πας να βγεις να πιεις ένα κρασακι και εκει που συζητάς, να παιρνει το τηλεφωνο και να βριζει την γυναικα του και μετα απο λιγο να παιρνει τα παιδια του πόσο σας αγαπάω παιδάκια μου. Και δεν ξέρω κινδινεύω κιολας καθομασταν στο τραπέζι και έρχεται ένας και τον πιάνει απο τον λαιμό εσύ δεν ήσουν που με εβρισες στα φανάρια προχτές; Η τελευταία φορά που ειχαμε βρεθεί ημουν εγω ο γιος μου και αυτος και πιναμε μπύρες και άρχισε να επιτιθεται στον γιο μου εσεις οι νέοι είστε τελειώς φλουφληδες οι μισοί είστε gay και οι άλλοι μισοί παιζετε με τα κινητα και δεν γαμ..τε γυναικες και κατι τέτοια χαζά, μου λεει ο μικρός τι ειναι τουτος εδώ τι έπαθε αρρώστησε;