Φίλος για 40 χρόνια, θέλω να ξεκόψω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Junior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Κάτι του έκανε η γυναίκα του! Δεν πέτυχε ο γάμος του και άλλαξε η συμπεριφορά του. Το να μην θέλει να πληρώνει διατροφή κάνει κακό στα παιδιά του αλλά είναι φυσιολογικό, αφού θα τα τρώει μια που είναι ακατάλληλη σύζυγος και μητέρα να μεγαλώσει τα παιδιά του θα τα κάνει σαν τα μούτρα της. Δεν την ξέρω προσωπικά για να την κρίνω άλλα αφού λες πως ο φίλος σου άργησε να παντρευτεί κάποιο ελάττωμα θα είχε απο πριν, προφανώς και δεν θα έβρισκε την κατάλληλη για να τον υπηρετεί και να του κάνει διαδόχους, αυτή μάλλον πριν τον γάμο πήγαινε με τα νερά του και μόλις κατάφερε να βάλει χέρι στα λεφτά του μένοντας έγκυος προσπάθησε να τον βάλει στο βρακί της, ο φίλος σάλταρε και την χτύπησε, σου το παραδέχτηκε? Έχει μεγάλη διαφορά να τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βια και να είναι αθώος. Το να μην πληρώνει υπάλληλο και να προσλαμβάνει μόνο γυναίκες δεν τον κάνει μισογύνη. Αν απλά την πέφτει στην υπάλληλο χωρίς να την παρενοχλεί δεν είναι παράνομο, στην ηλικία του και με τον χαρακτήρα που έχει δεν μπορεί να γνωρίσει με άλλο τρόπο μια νέα γυναικά και να κάνει σχέση.
    ο φίλος σου σίγουρα έχει πρόβλημα και γίνεται επιθετικός οχι μόνο με αλλοδαπούς, γυναίκες άλλα και με όποιον βρεθεί απενατι στον εγωισμό του.
    Φίλε ΑΧΒΑΧ ακριβώς όπως το έγραψες, ειναι επιθετικός και αρνητικός με όλους όσους ειναι γύρω του εννοώ όποιος είναι κοντά του τον έχει κάνει πέρα, ακόμα και οι συγγενείς του. Ο φίλος ο George έγραψε πριν ότι αφού έχω γράψει τα χειρότερα για αυτόν τι κάθομαι και ασχολούμαι και δεν τον παρατάω, αλλα όπως είπα είχαμε μια σχέση σαν αδερφική, θα παρατούσες κάποιο απο τα αδέρφια σου έστω και να είχε όλα τα κουσούρια του κόσμου;

Αν αποφασίσω να ξαναβρεθούμε θα μου ξεφουρνίσει κανένα νέο επεισόδιο ξανά με αστυνομίες τσακωμούς αντιπαραθέσεις δικες και αντικοινωνική συμπεριφορά.
    Του έχω εξηγήσει πολλές φορές το ότι χώρισε δεν σημαινει ότι απαλάχθηκε απο τις ευθυνες ως προς την γυναικα του λόγω των παιδιών ειναι υποχρεωμένος να έχει μια καλή σχεση με την γυναικα του για χαρη των παιδιων του.
    Ξέχασα να γράψω ότι πριν αυτό τον γάμο είχε και άλλο ένα πολύ σύντομο γάμο με επεισοδιακό διαζύγιο ευτυχώς δεν είχαν προλάβει να κάνουν παιδιά, η πρώτη γυναικα του ειχε αντιληφθεί τον βιαιο χαρακτήρα του και πρόλαβε και σώθηκε.

Εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατι δεν του εξηγηθηκα μια φορά στα ίσια να του πω ότι αυτός ήταν λάθος και στον πρώτο γάμο και στον δεύτερο γάμο, εγώ πάντα τον δικαιολογούσα και του έκανα πλάτες και απλά όποτε βγαιναμε προσπαθούσα να χαλαρωνω τις καταστάσεις.

Ώσπου μετά απο τόσα χρόνια αποθρασύνθηκε τελειως ακόμα και με εμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς υβριστικες καταστάσεις.
    Μα δεν έχω και τρόπο πλέον να τον παρηγορήσω, φαντάσου να πας να βγεις να πιεις ένα κρασακι και εκει που συζητάς, να παιρνει το τηλεφωνο και να βριζει την γυναικα του και μετα απο λιγο να παιρνει τα παιδια του πόσο σας αγαπάω παιδάκια μου. Και δεν ξέρω κινδινεύω κιολας καθομασταν στο τραπέζι και έρχεται ένας και τον πιάνει απο τον λαιμό εσύ δεν ήσουν που με εβρισες στα φανάρια προχτές; Η τελευταία φορά που ειχαμε βρεθεί ημουν εγω ο γιος μου και αυτος και πιναμε μπύρες και άρχισε να επιτιθεται στον γιο μου εσεις οι νέοι είστε τελειώς φλουφληδες οι μισοί είστε gay και οι άλλοι μισοί παιζετε με τα κινητα και δεν γαμ..τε γυναικες και κατι τέτοια χαζά, μου λεει ο μικρός τι ειναι τουτος εδώ τι έπαθε αρρώστησε;

Junior Member
    Kαι το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι ξεκαθαρίζω στο μυαλο μου ότι έχουμε διαφορές ουσιαστικές αξιακές, εκπλησομαι με τον ιδιο τον εαυτό μου πως αποδεχόμουν όλα αυτά, είναι σαν να ξυπνάς ενα πρωι και να βλέπεις έναν άλλο άνθρωπο, κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και λέω, μα πως ανέχτηκες να τον βλέπεις να τραμπουκίζει τον μετανάστη και δεν τον έκανες πέρα τόσο καιρό πως ανέχτηκες να τον βλέπεις να τραμπουκιζει την γυναικα του μπροστά σε κόσμο.
    Αισθανομαι μια στεναχωρια μια πικρα.
    Αυτο το λίγο λίγο λίγο που αφήνουμε τα πράγματα μέχρι να φτάσουν σε απροχωρητες καταστάσεις να γινει έκρηξη και να μη μείνει τιποτα.

Senior Member
    Άλλαξε και δεν είναι ο φίλος που ήξερες. Γέμισε μίσος γιατί απέτυχε.
    Κρίση μέσης ηλικίας.
    Πολλοί "μεγάλοι" άνδρες λένε τα ίδια για τους νεώτερους. Αυτός έκανε στροφή τώρα μερικοί από την εφηβεία κουβαλάνε τα ίδια μυαλά και έχουν την συμπεριφορά του φίλου σου. Εσύ έγινες ένας πετυχημένος σοβαρός οικογενειάρχης... Τι κοινό να έχεις με αυτόν για να κάνετε παρέα?
    Αν τον νοιάζεσαι πρέπει να του κλείσεις ραντεβού σε ειδικό για το καλό των παιδιών του και της παλιάς φιλίας. Πρέπει να τον πείσεις πως δεν συμπεριφέρεται φυσιολογικά και να δεχθεί βοήθεια από έναν κοινωνικό λειτουργό, σύμβουλο, παιδοψυχολόγο, για να μάθει πώς να συμπεριφέρεται σωστά στα παιδιά του, αν του πεις πως αυτός έχει πρόβλημα δεν θα το παραδεχθεί και θα ξεσπάσει πάλι πάνω σου

Junior Member
    Δεν παίζεται η κατάσταση, τον βρήκα, τον κυνηγάνε δικαστικά για βιασμό, το θέμα με την υπάλληλο που της ρίχτηκε.
    Βρε παιδιά να σας ρωτήσω, θα κάνατε παρέα με άνθρωπο που έχει καταδικη για ενδοοιοκογενειακή βία, με ανοιχτή υπόθεση με βιασμό, και κανα δύο άλλα δικαστήρια για χρωστούμενα σε υπαλλήλους και αυτοκινητηστικά;
    Έφτασα 50 χρονών και δεν ξέρω τι να κάνω σαν να μου έχουν γκρεμίσει όλη την κοσμοθεωρία μου και όλες μου τις απόψεις.
    Από την μια το συναίσθημα της λύπης, φίλος αδερφός ένας πόνος σαν να έχουν πιάσει το παιδί σου να έχει βιάσει υπάλληλο του, και να δέρνει την γυναικα του
    απο την άλλη αποστροφή και σιχαμάρα.
    Έχουμε δικαίωμα εμεις απο την μια πλευρά υποτίθεται οι καλοί να αποδεχόμαστε την άλλη πλευρά;

Δεν περίμενα να φτιάσω σε τέτοιο δίλλημα.

Senior Member
    Οι άνθρωποι αλλάζουν αυτό είναι νόμος.
    Τώρα προσωπικά άμα είχε καταδικαστεί για βιασμό κάποιος φίλος μου θα τον ξεκοβα αλλά να έχει καταδικαστεί όχι απλά θεωρίες κ.λ.λ.π.

Senior Member
    Quote Originally Posted by thanos1972 View Post
    Δεν παίζεται η κατάσταση, τον βρήκα, τον κυνηγάνε δικαστικά για βιασμό, το θέμα με την υπάλληλο που της ρίχτηκε.
    Βρε παιδιά να σας ρωτήσω, θα κάνατε παρέα με άνθρωπο που έχει καταδικη για ενδοοιοκογενειακή βία, με ανοιχτή υπόθεση με βιασμό, και κανα δύο άλλα δικαστήρια για χρωστούμενα σε υπαλλήλους και αυτοκινητηστικά;
    Έφτασα 50 χρονών και δεν ξέρω τι να κάνω σαν να μου έχουν γκρεμίσει όλη την κοσμοθεωρία μου και όλες μου τις απόψεις.
    Από την μια το συναίσθημα της λύπης, φίλος αδερφός ένας πόνος σαν να έχουν πιάσει το παιδί σου να έχει βιάσει υπάλληλο του, και να δέρνει την γυναικα του
    απο την άλλη αποστροφή και σιχαμάρα.
    Έχουμε δικαίωμα εμεις απο την μια πλευρά υποτίθεται οι καλοί να αποδεχόμαστε την άλλη πλευρά;

Δεν περίμενα να φτιάσω σε τέτοιο δίλλημα.
    Τι σου είπε αυτός? Το έκανε? Επειδή λίγο μπερδεύτηκα... Βιασμος ή σεξουαλικη παρενόχληση?

Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τι σου είπε αυτός? Το έκανε? Επειδή λίγο μπερδεύτηκα... Βιασμος ή σεξουαλικη παρενόχληση?
    George δεν διάβασα την δικογραφία, απο όσα κατάλαβα η μήνυση έγινε για βιασμό, και μάλιστα βιασμό εργαζόμενης στην καφετέρια του, δηλαδή κάτι σαν να εκμεταλλεύθηκε το ότι είναι αφεντικό της.
    Τέλος πάντων σας τρέλανα εσάς να μη τρελαθώ εγώ. Οι άλλοι δυο φίλοι της παρέας τον ξέκοψαν και σίγουρα και εγώ πλέον έχω πάρει την απόφαση μου και τα γράφω όλα αυτά απο την στεναχώρια μου, και να αυτοδικαιολογηθώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by thanos1972 View Post
    George δεν διάβασα την δικογραφία, απο όσα κατάλαβα η μήνυση έγινε για βιασμό, και μάλιστα βιασμό εργαζόμενης στην καφετέρια του, δηλαδή κάτι σαν να εκμεταλλεύθηκε το ότι είναι αφεντικό της.
    Τέλος πάντων σας τρέλανα εσάς να μη τρελαθώ εγώ. Οι άλλοι δυο φίλοι της παρέας τον ξέκοψαν και σίγουρα και εγώ πλέον έχω πάρει την απόφαση μου και τα γράφω όλα αυτά απο την στεναχώρια μου, και να αυτοδικαιολογηθώ.
    Είπες τον συνάντησες και ρώτησα αν σου έχει πει κάτι, σχετικά με αυτό το θεμα.

Πάντως για να απαντήσω στην ερώτηση που έκανες πιο πάνω. Εγώ αν είχα φίλο που βίασε ή παρενοχλησε σεξουαλικα κάποιον, θα του τον έκοβα και θα του τον έδινα να τον φάει.

Senior Member
    Καλός είσαι και του λόγου σου. Έχεις έναν που είναι μισογύνης, ρατσιστής του κερατά και τα κακά της μοίρας του (με το ενδοοικογενειακή βία άσε με να μαντέψω, δέρνει τη γυναίκα του, σωστά;), βιαστής, και τον κρατάς για φίλο σαράντα χρόνια και τώρα ξύπνησες γιατί οι τσογλανιές του έφτασαν και στον δικό σου κόλο. Well, well.

Senior Member
    Μαζεύονται πολλά...
    Η γυναίκα του μπορεί να λέει ψέματα, αλλά κάτι του έκανε αν έγινε μια φορά είναι δικαιολογημένος , εκτός κι αν ήταν βίαιος πάντα μαζί της και προς τα παιδιά . Για την υπάλληλο μήπως και πάλι είναι για εκδίκηση επειδή δεν την πλήρωσε ή την έδιωξε ως άχρηστη. Ίσως πίστευε πως αν του κάτσει θα γίνει και η ίδια αφεντικό. Δεν υπάρχει δικαιολογία για απλήρωτους υπαλλήλους και επίθεση σε αγνώστους.
    Αν κάνεις παρέα μαζί του θα γίνεις και εσύ στόχος στη γειτονιά! Όπως είπες έχει αλλάξει και μάλλον δίκαια τον τρέχουν στα δικαστήρια. Να ξεκόψεις από έναν άνθρωπο που πραγματικά τον νοιάζεσαι είναι δύσκολο πρέπει να ξέρεις αν είναι αλήθεια όλα αυτά και να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία για αυτόν, μπορεί να χρειάζεται και φάρμακα έχει θυμό και ξεσπάει στους αδύναμους. Αν τον αφήσεις και εσύ θα τον δούμε στις ειδήσεις όπως και δεκάδες άλλους που κάποια μέρα σκοτώνουν.

Junior Member
    Μαζεύονται πολλά...
    Η γυναίκα του μπορεί να λέει ψέματα, αλλά κάτι του έκανε αν έγινε μια φορά είναι δικαιολογημένος , εκτός κι αν ήταν βίαιος πάντα μαζί της και προς τα παιδιά . Για την υπάλληλο μήπως και πάλι είναι για εκδίκηση επειδή δεν την πλήρωσε ή την έδιωξε ως άχρηστη. Ίσως πίστευε πως αν του κάτσει θα γίνει και η ίδια αφεντικό. Δεν υπάρχει δικαιολογία για απλήρωτους υπαλλήλους και επίθεση σε αγνώστους.
    Αν κάνεις παρέα μαζί του θα γίνεις και εσύ στόχος στη γειτονιά! Όπως είπες έχει αλλάξει και μάλλον δίκαια τον τρέχουν στα δικαστήρια. Να ξεκόψεις από έναν άνθρωπο που πραγματικά τον νοιάζεσαι είναι δύσκολο πρέπει να ξέρεις αν είναι αλήθεια όλα αυτά και να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία για αυτόν, μπορεί να χρειάζεται και φάρμακα έχει θυμό και ξεσπάει στους αδύναμους. Αν τον αφήσεις και εσύ θα τον δούμε στις ειδήσεις όπως και δεκάδες άλλους που κάποια μέρα σκοτώνουν.
    Το τελευταίο πράγμα που με ενδιεφέρει AXBAX είναι τι θα πει ο κόσμος.
    Στεναχωριέμαι γιατι εγώ του έδινα κουράγιο παλιότερα, του στυλ έτσι είναι όλες οι γυναίκες έτσι ειναι οι πεθερές, κάνε υπομονή όλοι τα ίδια τραβάμε, αυτός νόμιζε ότι επικροτούσα να τσακώνεται με την γυναίκα του τα πεθερικά του, γενικά είχε φοβερά προβληματική σχέση με τις γυναικες, μισογύνης ότι ολες θέλουν το κακό του και τα γνωστά, ποτέ δεν είχε μια ισορροπημένη σχέση με το άλλο φύλο.
    Όσο για τον βιασμό, δυστυχώς αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς έγινε, ριχτηκε στην κοπέλα εκείνη φοβόταν μη την διώξει καθότι ήταν μόλις μετά το λύκειο πρώτη δουλειά ειχε παει σερβιτόρα, 50άρης με 19άρα δεν μπορώ εγώ να ρίξω το φταιξιμο στην κοπέλα. Έστω και μισοηθελημένα να πήγε μαζί του μετά το μετάνιωσε, αλλά το είπε στους γονείς της, και κινήθηκαν νομικά εναντιον του. Καθαρό λάθος του φίλου μου, δεν πάμε να κάνουμε σεξ με το προσωπικό που εργάζεται για εμας, είναι σαν να βάζεις δυναμίτη στο σπιτι σου και στην επιχειρηση σου.
    Φίλοι ευχαριστώ για την συζήτηση, εγώ τα έγραψα γιατί μου δημιουργήθηκε πραγματικό ψυχολογικό αδιέξοδο, σαν να έγινε βιαστης ο γιος μου ή ο αδερφός μου.

Το τρομακτικό για εμένα ειναι αυτό που λένε αν δεν κανεις τις βλακείες μικρος και τιμωρηθεις μικρός δεν βάζεις μυαλό, και ο δικός μου φίλος αντιμετωπιζει στα 50 του χρόνια διάλυση οικογένειας, δικαστήρια, και όλα αυτά σαν να βγήκε τώρα απο το αυγό και να τον κυβερνάνε τα σεξουαλικά και όλα αυτά τα χαζά ένστικτα μισογυνισμού κλπ.

Senior Member
    Ίσως να μην σου τα έλεγε και ως νεώτερος που ήσουν δεν είχες παρατηρήσει την προβληματική συμπεριφορά. 30 χρόνια διαφορά, σχεδόν ανήλικη, στάθηκε τυχερός με μια μήνυση, ο πατέρας του κοριτσιού θα μπορούσε να του επιτεθεί.
    Ούτε εμένα με νοιάζει τι λέει ο κόσμος όμως, οι συγγενείς/ φίλοι που έρχονται σε επαφή με ένα άτομο επικίνδυνο- παραβατικό είναι συνένοχοι όταν γνωρίζουν και δεν κάνουν τίποτα να προφυλάξουν τους υπόλοιπους. Αν κάνει κάτι σε παιδί γνωστού σου , η σε γυναίκα που εκτιμάς θα έχεις μερίδιο ευθύνης. Λένε δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι, αν σε δουν μαζί του και ξέρουν πως εσύ είσαι σωστός, θα πιστεύουν πως κάνεις παρέα με άτομα που έχετε ίδιο χαρακτήρα.
    Δεύτερη ευκαιρία αξίζουν όλοι αλλά ο φίλος όπως τα γράφεις δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει συνέχεια.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 22-11-2024 at 12:37.

Senior Member
    Στους πραγματικούς φίλους και στην οικογένεια μπορείς να τα συγχωρέσεις όλα, που να ξέρεις εσύ από σωστή συμπεριφορά.
    Δεν μπορείς να πάρεις καμία γυναίκα στα σοβαρά μέχρι να μπορέσει να το αποδείξει. Μονες σας γίνεστε ρεζίλι με τα καμώματα σας.
    Είπε πως τον χώρισε , οπότε είναι αναμενόμενο να τον κυνηγήσει με ένα σορό ψέματα για εκδίκηση και για να τον απομακρύνει από τα παιδιά. Αυτή θα τον προκάλεσε δεν λέω πως αν έγινε βίαιος, έκανε καλά και ξεπέρασε τα νόμιμα όρια όμως δεν είναι αιτία να τον ξεγράψει ο φίλος του! Αφού ο 50αρης είναι Πεφτουλας , τι δουλειά είχε η μικρούλα να μπλέξει με τον εργοδότη της?
    Θα του έδωσε δικαιώματα να πιστεύει διαφορα.
    Κάτι ξέρει ο κόσμος ο ηθικός που δεν θέλει τα κορίτσια του να κουνιούνται ως σερβιτόρες σε άνδρες πρόθυμους με ένα κέρασμα να κάνουν και σεξ μαζί τους.
    Εσύ ξέρεις καλύτερα αν επηρεάζει το ποτό και την συμπεριφορά του θύτη και του θύματος!
    Αρχικά η κάθε γυναίκα ξέρει ότι πάει να μπλέξει όταν πηγαίνει σε μια εργασία που ψάχνουν αποκλειστικά κοπέλα, με κριτήριο την εμφάνιση και την ηλικία με εργοδότη άνδρα!
    Για τα μάτια του φίλου υπάρχει η δικαιολογία ότι τον προκάλεσε και του κουνήθηκε και μετά το μετάνιωσε!
    Πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις για να πιστέψεις μια γυναίκα!
    Εσύ πολύ εύκολα βγάζεις συμπεράσματα και χαρακτηρίζεις έναν άνδρα που δεν τον ξέρεις.
    Ο φίλος του έγραψε πως τον κατηγόρησαν για πολλά και πως άλλαξε συμπεριφορά.
    Μην απαντάς σε εμένα, αν έχεις άποψη γράψε τι πρέπει να κάνει.
    Να διαγράψει τον φίλο του για τις κατηγορίες που έχει να αντιμετωπίσει και να τον αφήσει μόνο του πριν καταδικαστεί και αποδειχθεί η ενοχή του? Εγώ λέω να τον στηρίξει και να μάθει τι τον οδήγησε να γίνει βίαιος αν τελικά είναι ένοχος.

Senior Member
    Στους πραγματικούς φίλους και στην οικογένεια μπορείς να τα συγχωρέσεις όλα, που να ξέρεις εσύ από σωστή συμπεριφορά.
    Δεν μπορείς να πάρεις καμία γυναίκα στα σοβαρά μέχρι να μπορέσει να το αποδείξει. Μονες σας γίνεστε ρεζίλι με τα καμώματα σας.
    Είπε πως τον χώρισε , οπότε είναι αναμενόμενο να τον κυνηγήσει με ένα σορό ψέματα για εκδίκηση και για να τον απομακρύνει από τα παιδιά. Αυτή θα τον προκάλεσε δεν λέω πως αν έγινε βίαιος, έκανε καλά και ξεπέρασε τα νόμιμα όρια όμως δεν είναι αιτία να τον ξεγράψει ο φίλος του! Αφού ο 50αρης είναι Πεφτουλας , τι δουλειά είχε η μικρούλα να μπλέξει με τον εργοδότη της?
    Θα του έδωσε δικαιώματα να πιστεύει διαφορα.
    Κάτι ξέρει ο κόσμος ο ηθικός που δεν θέλει τα κορίτσια του να κουνιούνται ως σερβιτόρες σε άνδρες πρόθυμους με ένα κέρασμα να κάνουν και σεξ μαζί τους.
    Εσύ ξέρεις καλύτερα αν επηρεάζει το ποτό και την συμπεριφορά του θύτη και του θύματος!
    Αρχικά η κάθε γυναίκα ξέρει ότι πάει να μπλέξει όταν πηγαίνει σε μια εργασία που ψάχνουν αποκλειστικά κοπέλα, με κριτήριο την εμφάνιση και την ηλικία με εργοδότη άνδρα!
    Για τα μάτια του φίλου υπάρχει η δικαιολογία ότι τον προκάλεσε και του κουνήθηκε και μετά το μετάνιωσε!
    Πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις για να πιστέψεις μια γυναίκα!
    Εσύ πολύ εύκολα βγάζεις συμπεράσματα και χαρακτηρίζεις έναν άνδρα που δεν τον ξέρεις.
    Ο φίλος του έγραψε πως τον κατηγόρησαν για πολλά και πως άλλαξε συμπεριφορά.
    Μην απαντάς σε εμένα, αν έχεις άποψη γράψε τι πρέπει να κάνει.
    Να διαγράψει τον φίλο του για τις κατηγορίες που έχει να αντιμετωπίσει και να τον αφήσει μόνο του πριν καταδικαστεί και αποδειχθεί η ενοχή του? Εγώ λέω να τον στηρίξει και να μάθει τι τον οδήγησε να γίνει βίαιος αν τελικά είναι ένοχος.
    Δεν ακουμπάς κανέναν.. Ό,τι και να σου κάνει. Δεν έχεις δικαίωμα να χτυπήσεις κανέναν. Ούτε συγγενή, ούτε φίλο. Ακόμη και να του την έπεσε η υπάλληλος, όταν αυτή είπε όχι είναι όχι. Αλλά αυτές είναι υποθέσεις για να δικαιολογησουμε έναν τύπο που συμπεριφέρεται άσχημα τις γυναίκες. Τις χτυπά και τις παρενοχλεί (ή και βιάζει). Καμιά δικαιολογία!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast