Καλά . Ελεγχόμενα . Προσπαθώ να χαλαρώσω . Καλή δύναμη . Τωρα που είναι νωρίς μη του δίνεις σημασία και μη μπαίνεις σε αυτή τη σκέψη συνεχώς .. Ασ΄το να πάει από εκεί που ήρθε . Όλα είναι καλά ....
Printable View
Καλά . Ελεγχόμενα . Προσπαθώ να χαλαρώσω . Καλή δύναμη . Τωρα που είναι νωρίς μη του δίνεις σημασία και μη μπαίνεις σε αυτή τη σκέψη συνεχώς .. Ασ΄το να πάει από εκεί που ήρθε . Όλα είναι καλά ....
Στις 15 του μήνα στην ήδη υπάρχουσα αγωγή μου τα τελευταία 4 μιση χρόνια με 1 ladose των 20mg, προσέθεσα μισό xanax των 0,50mg το πρωί και ένα ολόκληρο xanax των 0,50mg το βράδυ λόγω υποτροπής της αγχώδης διαταραχής μου.
Μετά από δύο μέρες στις 17 ο γιατρός μου αποφάσισε να μου αυξήσει το ladose σε 2 κάψουλες το πρωί (40mg).
Στις 7 μέρες που περάσαν από την αύξηση η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, καθόλου κρίσεις πανικού, το αρχικό αίσθημα απελπισίας σχεδόν υποχώρησε, ο ύπνος έρχεται αλλά είναι ανήσυχος ακόμη και τις δύο τελευταίες μέρες για λίγες ώρες παρατήρησα και μια μικρή άνοδο της διάθεσης.
Στα αρνητικά υπάρχει ακόμη αυτή η ένταση - ανησυχία αλλά όχι σε σημείο τόσο σοβαρό.
Υπάρχει ο φόβος και η ανησυχία ότι θα περάσω τα ίδια που πέρασα για δύο μήνες πριν 4 μιση χρόνια που είχα υποτροπιάσει με τις παρενέργειες του ladose πριν δουλέψει το φάρμακο αλλά τότε είχα ξεκινήσει βέβαια την αγωγή από το μηδεν.
Αλλά γενικά αυτή η ανησυχία με κρατάει στην 'τσίτα'.
Επίσης οι εμβοές καλά κρατούν αλλά προσπαθώ να τις αγνοώ. Κάπου διάβασα ότι όταν τις αγνοείς 'εκπαιδεύεις' τον εγκέφαλό σου μακροπρόθεσμα ότι δεν είναι κάτι σημαντικό και είτε μειώνονται είτε δεν τις αντιλαμβάνεσαι πλέον.
Αν και έχει ζέστη κάνω εξωτερικές δραστηριότητες, βγαίνω κοινωνικά με κόσμο, χθες το βραδάκι περπάτησα 13 χιλιάδες βήματα και γενικά προσπαθώ να χρησιμοποιώ τα 'όπλα' της ψυχοθεραπείας από την προηγούμενη υποτροπή μου.
Μακάρι να συνεχιστεί έτσι η κατάστασή χωρίς υποτροπή παρενεργειών.
Ελπίζω όλες και όλοι να είστε καλά.