Quote:
Originally posted by Monaxiki_gia_mia_zwi
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκρισή σας.Ειλικρινά μου δίνουν πολύ κουράγιο τα λόγια σας...και δεν αισθάνομαι τόσο \"εξωγήινη\" - διότι έτσι αισθάνομαι- επειδή δεν έχω σχέση.
Βλέπετε,η κοινωνία μας έτσι μας έχει κάνει.Ο περίγυρός μου με πιέζει να είμαι με κάποιον.Από πολλούς θεωρούμαι είτε φανερά,είτε πίσω από την πλάτη μου γεροντοκόρη...!Και αισθάνομαι ότι μ\'εχουν πείσει...Στην δουλειά μου είμαι η μόνη single...!Η μόνη...Οπότε λέω,δεν γίνεται εγώ έχω κάτι στραβό!
Remedy,η προηγούμενη σχέση μου(και ολοκληρωμένη γιατί δεν είχα ολοκληρώσει μέχρι τότε) ήταν σαν υπήρξε...Τόσο αδιάφορος άνθρωπος,τόσο ανώριμος...Δεν έιχε καμία διάθεση να προσπαθήσει...Και ο λόγος που χωρίσαμε...ήταν το μεταπτυχιακό του...(σπούδαζε στην Αγγλία).Ενώ τα είχαμε συμφωνήσει και είχαμε πει θα περιμένω...αυτός μου είπε ότι είμαι τοοοοοοσο καλό κορίτσι που δεν θέλει να με χασομερεί!!!Βλακείες!!
Ξέρω πολύ καλά δεν έχει νόημα να είσαι με κάποιον μόνο και μόνο για να είσαι...Αν ήταν,θα είχα ήδη σχέση...μπορεί να ήμουν και παντρεμένη...Αυτό που με πληγώνει είναι ότι νιώθω ένοχη με τον ευτό μου...που δεν είναι κάτι άλλο...και δεν με αγαπάω καθόλου...Με βλέπω στον καθρέφτη και τις περισσότερες φορές λέω ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ...!!Δεν με νοιάζει τι μπορεί να που οι άλλοι,ότι είμαι εμφανίσιμη...Με πειράζει που δεν το έχει πει κάποιος άντρας που μου αρέσει...Αυτό το αμοιβαίο που είχα πει στο προηγούμενο μήνυμα.
Είναι σκληρό που δεν με πάω με τίποτα...Γιατί έχω κάνει πολλές προσπάθεις για \'μένα.Όπως είπα η κατάθλιψη ήταν μεγάλος αγώνας και νιώθω υπηρήφανη που αυτή τη στιγμή δεν παίρνω χάπια...!Αλλά από εκεί και πέρα γιατρεύτηκα??Οι απλά έκλεισαν οι βρύσες των ματιών μου...?
Γιατί να πρέπει να απολογούμαι για τη ζωή μου συνέχεια...Για τ\'ότι δεν πέρασα στις Πανελλαδικές στην αρχή,γιατί ήμουν 20 έπειτα και ήμουν ακόμη παρθένα,γιατί ήμουν με παραπάνω κιλά,γιατί δεν έχω σχέση?Και το χειρότερο είναι ότι απολογούμαι στον εαυτό μου!Όχι μόνο στους άλλους...Μια ζωή μιζέρια και μοναξιά!
Η ουσία είναι, ότι την θεωρία την ξέρω...πρέπει να πιστέψω στον εαυτό μου, να κάνω το ένα να κάνω το άλλο...Το θέμα είναι πώς...
Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Φιλεναδα , η σεξουαλικη σου ζωη οπως και του καθε ενα απο μας ,μοιαζει με την μπουγαδα που απλωνεις στην ταρατσα !