Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by Winston_man
Quote:
Originally posted by PETRAN
Προσωπικά το ξέρω για σένα και μου φάνηκε ότι το κάνεις υτό για να φέρεις άλλα άτομα σε αυτό το παρακμιακό επίπεδο που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου ότι είσαι, χρωματίζοντας την όλη κατάσταση με ένα \"δεν υπάρχει άσπρη μέρα για μας τους χέστες\". Κατ\'αρχάς δεν βοηθάει να κολλάς στον εαυτό σου την ταμπέλα του \"Χέστη\" αφού θα έχεις την τάση να το επιβεβαιώνεις σε κάθε περίπτωση που αντιλαμβάνεσαι ότι χέζεσαι. Πιστεύεις ότι θα δεις ποτέ \"άσπρη μέρα\" στην ζωή σου την στιγμή που θεωρείς τον εαυτό σου \"καταdικασμένο χέστη από κούνια\"? Θα σου πω εγώ την απάντηση και αυτή είναι ΟΧΙ. Αν η πιθανότητα να δεις άσπρη μέρα από το συνεχές χέσιμο είναι 1-5% (ακόμα και αν είσαι ο ποιο σκατά φοβιτσιάρης άνθρωπος του κόσμου με 48 απανωτές κρίσεις πανικού/Hour που αρχίζουν με το που αγγίζεις το πόδι σου σε πεζοδρόμιο, ναι, υπάρχει ελπίδα και βασικά είνα πολύ μεγαλύτερη από ένα ταπινό 5% αλλά δεν στο λέω για να μην σου χαλάσω την εικόνα που έχεις για την κατάστασή σου και σένα) η πιθανότητα να δεις άσπρη μέρα με αυτές τις σκέψεις θα τείνει πρως το μηδέν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα πολεμάς και με νύχια και με δόντια για να προστατεύσεις αυτόν τον \"σκατό(get it?)-τιτλο\" που έχεις βάλει στον εαυτό σου όσο σκατο-παράδοξο και αν σου φαίνεται. Αλλά please, αν θες εσύ να είσαι έτσι κράτα το για τον εαυτό σου και μην το φέρνεις σε ένα σαιτ υποστήριξης.
Δεν θα μου κανεις εσυ ψυχαναληση το τι αισθανομαι και τι λεω σε ενα ελευθερο φορουμ ειναι καθαρα δικος μου λογαριασμος. Τους ξερω τους τυπους σαν του λογου σου. Νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι και οτι τα ξερουν ολα. Για ολα εχουν απαντησεις. Απο το γιατι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη μεχρι το τι βρακι φορουσε η γιαγια της κολλητης σου. Προσωπικα μου προκαλουν αηδια τετοιοι τυποι. Παρε λοιπον τις νουθεσιες σου και βαλτες εκει που ξερεις μονο εσυ και ΠΑΡΑΤΑ με για να μην ακουσεις και χειροτερα. Εγω ανοιξα διαλογο με τον jim οχι με τον αυτοκλητο δικηγορο του. Προφανως δεν εχεις ιδεα τι εχουν περασει ατομα σαν και μενα και το Τζιμ δεν ξερεις τι παει να πει φοβαμαι και τον ισκιο μου. Ολα για σενα εχουν λυση. Τη δικη σου. Αντε γεια...
Δηλαδή συγνώμη dumbo, πως ακριβώς θα βοηθήσει η ερώτηση \"ΕΙΣΑΙ ΧΕΣΤΗΣ Η ΟΧΙ\"??? Ωραία πες το άτομο βρίσκεται σε μια down φάση στην ζωή του το ποιο πιθανό είναι να πει \"ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΕΣΤΗΣ ΚΛΑΨ\" τι θα κερδίσει από αυτό πέρα από το να τα βάψει ακόμα ποιο πολύ μαύρα? Έτυχε ο άνθρωπος να αγχώνεται σε ένα συγκεκριμένο τομέα αυτό δηλαδή τον βάζει αυτόματα και στην φανταστική σου άρρωστη κατηγορία \"Των χεστών\" στην οποία όποιος-κατ εσέ είναι μέσα είναι γενικά χέστης και καταδικασμένος? Νιώσε λίγο τι λες. Ναι υπάρχει ελευθερία λόγου αλλά αυτό δεν εμποδίζει κάποιον να λέει μπαρούφες τι να κάνουμε?
Και πως ξέρεις τι έχω περάσει? Ίσως αν σκεφοτόσουν λίγο περισσότερο και όχι στα ηλίθια ασπρόμαυρα πλαίσια που σκέφτεσαι να άφηνες μια περίπτωση να έχω περάσει και εγώ δύσκολες καταστάσεις. Και δεν καταλαβαίνω γιατί βάζεις τον εαυτό στην ίδια κατηγορία με τον θεματοθέτη. Αλλά φαντάζομαι έχεις δημιουργήσει ένα ωραίο απλό παρακμιακό κόσμο εκεί πέρα με \"χέστες\", \"άτομα σαν του είδους μου\", \"άτομα σαν και μένα και τον θεματοθέτη\" κλπ.
Συγνώμη που σου χάλασα το χέσιμο