Πανικουλα μου να ξερεισ πωσ δεν σε κρινω... απλωσ ανησυχισα πολυ...
μακαρι στην τελικη να ειναι οπωσ τα λεσ...αλλα μην νομιζεισ πωσ ο μικρουλησ σου δεν σε νιωθει χαλια...κι ασ σε βλεπει να χαμογελασ... αφου το ξερεισ πωσ τα παιδακια νιωθουν τουσ γονεισ τουσ..κι ασ ειναι εκεινοι χαμογελαστοι...
πρεπει να γινεισ πιο δυνατη...γιατι ο μικρουλησ θελωντασ να σε προστατευσει να γινει αυτοσ το στηριγμα σου..θα ωριμασει πριν την ωρα του και ειναι κριμα....
Βοηθεια να μην ντρεπεσαι ποτε να ζητασ οταν νιωθεισ πωσ την χριαζεσαι... ντροπη ειναι να ΜΗΝ ζηταμε βοηθεια...
χερομαι παντοσ που προσπαθεισ να τον προστατευσεισ καπωσ..μπραβο...
να ξερεισ..και ειμαι σιγουρη πωσ το ξερεισ πωσ οσο πιο ηρεμη εισαι τοσο πιο ευτυχισμενοσ θα ειναι ο γιοκασ σου..
οταν ημουν στην φαση που σου εγραψα πριν..εκανα μια ασκηση που δινουν στουσ πρωιν ναρκομανεισ να κανουν..ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΣΗ
ειναι πολυ καλη και συμαντικη...
πρωτα πρεπει να παρεισ μια γλαστρα..ενα λουλουδι..και για 2 μηνεσ να το φρονισεισ να ειναι καλα...να το περιποιησαι (σορρυ για τα ορθογραφικα ειμαι και αριστεροχειρασ)...οταν περασουν 2 μηνεσ και δεισ πωσ η γλαστρα ειναι καλα..και ανθιζει κανονικα...τοτε παιρνεισ..ενα ζωακι..ενα σκυλακι...μια γατουλα...ενα ψαρακι..η ενα καναρινακι.. αν μετα απο 6 μηνεσ...το ζωακι ειναι καλα και ευτυχισμενο....
τοτε εισαι ετοιμη να κανεισ σχεση με ανθρωπο... διοτει εχεισ κανει εξασκηση σε πολλα πραγματα..στο να δινεισ αλλα και στο να παιρνεισ...στην υπομονη...στην πειθαρχεια...κλπ... θα ελεγα πωσ με βοηθησε παρα πολυ...
να φανταστεισ πωσ αρνιομουν εκεινη την περιοδο που εκανα αυτη την ασκηση την σχεση σε οποιον αντρα με πλησιαζε...και τελικα μου βγηκε σε καλο...γιατι αν δεχομουν..δεν θα ημουν ακομη ετοιμη για μια σχεση... ανταλαγησ...συναισθηματων...
ισωσ θα ηταν μια καλη ασκηση και για σενα για σκεψου το..!!