Originally posted by Winston_man
Quote:
Originally posted by PETRAN
Πως τα πας από άγχος μέσα στην τάξη? Έχεις καθόλου? Είναι καλύτερα/χειρότερα σε σχέση με παλιά? Με τα παιδιά όλα καλά όταν πήγες για καφέ? Ευχαριστημένος/δυσαρεστημένος?
Με εχουν πιασει καποιες κρισεις στη ταξη πριν το μαθημα ή και κατα τη διαρκεια. Δεν μου κανανε κατι τα παιδια απλα θεωρω εγω οτι ειμαστε απο αλλους πλανητες απο άποψη ενδιαφεροντων, στοχων κτλ κτλ κτλ Οταν πηγα για καφε ολα καλα δεν με επιασε καποια κριση.
Quote:
Είσαι down αυτή την περίοδο κάτι που όλοι καταλάβαμε, γιατί λες εσύ είσαι down? Ποιος/ποιοι ο/οι βασικός λόγος/λόγοι?
Γιατι αυτες οι κρισεις μου υπενθημιζουν οτι δεν εχω κανει ουσιαστικα καμια προοδο και γυρναω παλι στο 0 απο κει που ξεκινησα. Τοσο καιρο ζουσα σε μια αυταπατη οτι ειχα βελτιωθει αλλα μολις \"σφιξανε οι κόλοι\" (βρεθηκα σε συνθηκες \"μαχης\" απο τη σκοπια ενος φοβικου) αμέσως επανηλθαν και οι κρισεις εντονες μαλιστα. Σκεφτομαι να παρατησω τα Αγγλικα αν συνεχιστουν και αλλο και να κλειστω τελειως σπίτι μου. Κουραστηκα με ολο αυτο ΠΟΛΥ και καθε φορα που παω στο μαθημα εχω αγχος και αγωνια. Οπως οταν πηγαινα στο Λυκειο.
Quote:
Πως θα φανταζόσουν τον εαυτό σου ποιο χαρούμενο? Σε τι κατάσταση θα ήθελες να έίσαι?
Δεν εχει νοημα αυτο. Μου θυμιζει τη παροιμια αν η γιαγια μου ειχε ροδες θα τανε πατινι (και ΔΕΝ το λεω ειρωνικα) απλα δεν θελω να μπω σε υποθετικα σεναρια γιατι με ριχνουν πιο πολυ. Με κανουν να σκεφτομαι πως θα ηθελα να ημουν και να διαπιστωνω οτι ειμαι στο αλλο ακρο και πεφτω ψυχολογικα.
Quote:
μπορεί να σου φαίνεται κάτι σαν χαζή ψυχανάλυση οι ερωτήσεις μου (δεν είναι ψυχανάλυση) αλλά θα ήταν ενδιαφέρον αν απαντούσες. Με όλη την καλή πρόθεση τέρμα τα προηγούμενα.
...