εμενα μαρεσαν τα ελεφαντακια οταν ημουν μικρος
Printable View
εμενα μαρεσαν τα ελεφαντακια οταν ημουν μικρος
http://jisho.org/kanji/details/朧
Ειναι νομιζω προφανες. :P
α δεν εισαι αυτος που μπορει?:p
Μπορει... Αν παραμερισει καποιος τη θολουρα... :P
Δε σου αρεσουν πια τα ελεφαντακια?
εε οχι μεγαλωσα (θελωνα!) πιστευω
Ok, γιατι ομως το ενα να αποκλειει το αλλο? ;)
Ωραια ειναι τα ελεφαντακια. Εχουν και πιο ωραιο σχημα σε σχεση με τις μεγαλυτερες ηλικιακα εκδοσεις τους. Πιο κυβικο. :D
lucifer επειδή τη χρονική στιγμή που έπρεπε να επιλέξω nick, μου ήρθε στο μυαλό μια παιδική ανάμνηση, κάποτε είχα σκεφτεί όταν είχα συναντήσει το lucifer, ωραίο όνομα, θα μάρεσε αν ήμουνα αγόρι να με λένε lucifer. lucifer είναι το όνομα του διαβόλου σε κάποια ξένη γλώσσα, κοινώς το εωσφόρος. έδωσα λοιπόν στον εαυτό μου ένα όνομα που να μου αρέσει εμένα, καθώς στην πραγματική ζωή πήρα το όνομα... της γιαγιάς μου! (τι πρωτοτυπία θεέ μου!) :o
εισαι διαβολογυναικα δηλαδηQuote:
Originally posted by lucifer
lucifer επειδή τη χρονική στιγμή που έπρεπε να επιλέξω nick, μου ήρθε στο μυαλό μια παιδική ανάμνηση, κάποτε είχα σκεφτεί όταν είχα συναντήσει το lucifer, ωραίο όνομα, θα μάρεσε αν ήμουνα αγόρι να με λένε lucifer. lucifer είναι το όνομα του διαβόλου σε κάποια ξένη γλώσσα, κοινώς το εωσφόρος. έδωσα λοιπόν στον εαυτό μου ένα όνομα που να μου αρέσει εμένα, καθώς στην πραγματική ζωή πήρα το όνομα... της γιαγιάς μου! (τι πρωτοτυπία θεέ μου!) :o
egv den katalabaaaaaa....:(Quote:
Originally posted by oboro
http://jisho.org/kanji/details/朧
Ειναι νομιζω προφανες. :P
adzik...ειναι το \'\'Αντουλα\'\' στα Πολωνικα..δηλαδη το υποκοριστικο μου στα Πολωνικα..ετσι με φωναζε η μαμα μου παντα..
Λοιπόν, εγώ το έχω ξαναγράψει σε σχετικό θέμα, ότι το marina δεν είναι το μικρό μου όνομα, αλλά το επέλεξα γιατί θυμίζει θάλασσα και λιμανάκια (αααχ θέλω και την τρικυμία, θέλω και το λιμανάκι...χεχε). Επίσης η Μαρίνα των Βράχων είναι ένα από τα αγαπημένα μου ποιήματα.
Όσο για το 38, είναι ηλικία. Όταν είχα γραφτεί στο φόρουμ ήμουν μικρότερη, αλλά έβαλα 38 γιατί πίστευα ότι μέχρι να φτάσω 38 θα γράφω εδώ μέσα. Τελικά, έχω ήδη κάτσει λίγο παραπάνω και δεν βλέπω να φεύγω σύντομα... :)
Καθόλου Φωτεινή!!!Στερητικό το Α πριν το όνομα...δεν μου πήγαινε το Μη.
Το δικο μου ειναι ιαπωνικη λεξη, αντουλα :) Απ\' τις αγαπημενες μου. Εχει τις τρεις σημασιες που αναγραφονται στο λινκ. Μαυριλα, θολουρα, ονειρομπορντουρα - εεε ονειρικοτις τελος παντων. :p Πιο μεταφορικα εχει την εννοια της ομιχλης και του φεγγαροφωτος. Παλια λεξη...
Βλεπω παντως πιασαμε ολες τις ευκολες γλωσσες!
Λες να ειναι το ονομα της αρσενικης σου πλευρας, luci? :PQuote:
Originally posted by lucifer
Κι εμενα μου εδωσαν το κοινοτατο ονομα του παππου μου, που μου ειναι αδιαφορο. Δεν ειναι το αληθινο μου, δεν το αισθανθηκα ποτε ετσι. Γμτ, θα \'πρεπε να διαλεγουμε τα ονοματα μας οι ιδιοι, η να μας τα δινει η ζωη... Οπως με τους ινδιανους.