Originally posted by libpa
Quote:
Originally posted by katerinaki
αυτο ειναι το θεμα ,φαρμακα με λιγοτερες παρενεργειες αλλα ποτε?
Τα κοψα κ εγω τα φαρμα κα πολυ αργα και μεθοδικα αλλα δυστηχως παλι μετα απο 3 μηνες χωρις καθολου φαρμακα (ημουν πολυ καλα) τωρα ειμαι χαλια ,και ψυχολογικα (εμμονες,φοβος,πανικοι) και συμπεριφοριστικα (δεν κανω τιποτε,μονο σκεφτομαι,και κατι χαζες τελετουργικες κινησεις(κουνημα κεφαλιου,τρωω τα νυχια μου) κ γενικα ειμαι σαν χαζη,παρολο που εδω και ενα μηνα παιρνω αλλα φαρμακα τωρα(ladose k 5mg zyprexa).
Γενικα εχω χασει καθε ελπιδα για πληρη λειτουργηκοτητα(εργασια,επ ικοινωνια,σεξ) ,θα μεινω αρρωστη μια ζωη ,χωρις να καταφερουν τα φαρμακα να με κανουν να χαρω την ζωη μου.
Με λυπαμαι πολυ!που μου αρεσει να ειμαι το θυμα της αρρωστιας μου!Δεν μπορω να την πολεμησω γιατι δεν εχω καμμια αγωνιστικη διαθεση!Πιστευω οτι ειμαι χειροτερα απο ολους σας!
Κατερίνα εσύ φταις που έκοψες τα φάρμακα και δεν είσαι καλά, τα φάρμακα γι\'αυτό είναι, για να μας κάνουν καλά. Εκτός από το σεξ που λες που δεν ξέρω αν ευθύνονται τα φάρμακα ή η αρρώστεια. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι ότι λες ότι έκοψες τελείως τα φάρμακα, και μετά λες παίρνεις ζυπρέξα; Πως γίνεται αυτό; Αν και πάλι καλά που παίρνεις έστω και λίγο, αν κρίνω καλά.