Quote:
Originally posted by claire
διαρκώς.
σαν μανια καταδιωξης μου κανει....
:cool:
όπως επίσης βάζουν το τσιγάρο τους μες τα μούτρα μου ( δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά όταν ο άλλος από δίπλα δεν καπνίζει, και δεν βάζει το τσιγάρο στο τασάκι, αλλά το έχει στο χέρι, αλλά μακριά από το δικό του τραπέζι για να μην πηγαίνει ο καπνός πάνω τους, αλλά στους δίπλα...)
δεν μπορεις να το εξηγησεις αλλα το εξηγεις....
nai, den einai kalh ayth h perigrafh.
:P
πες μου που σου εχει συμβει κατα πλειοψηφια αυτο να σου απαντησω.
Αν πχ εισαι εξω για καφε και σου ερχεται καπνος,
μπορεις να επιλεξεις μια αλλη θεση που διπλα ειναι καθαρη.
Δεν ξερω βεβαια τι παραδειγμα εχεις.
den einai panta adeia ta kafe gia na dialegw th 8esh pou mou aresei, syn oti polles fores erxetai kai ka8etai dipla sou kapoios pou enoxlei. ti tha kanw? tha allazw ka8e treis kai ligo trapezi? den ginontai ayta.
επίσης ενώ τρώω, ο άλλος ανάβει τσιγάρο δίπλα μου, μα δεν με βλέπεις ρε φιλάράκι ότι τρώω??!?!?
αναλογα που τρως.
Εισαι σπιτι σου? εισαι σε ταβερνα που επιτρεπεται το καπνισμα?
Επειδη εσυ τρως - αν εισαι σε δημοσιο χωρο - τι σημαινει αυτο?
shmainei oti genika an vlepeis oti o allos trwei ton sevesai ligo. ma to asteio einai pws vlepeis oti kai o idios o kapnisths otan trwei thn leei se allous pou kapnizoun, an omws teleiwsei to fagaki tou tote den trexei tipota!
επίσης σε κάτι μικροσκοπικά μαγαζάκια χωρίς εξαερισμό που απαγορεύται το κάπνισμα.
αν απαγορευεται το καπνισμα, τοτε δεν καπνιζει κανεις.
e kala, o nomos den exei efarmostei sxedon pou8ena. edw kapnizoun katw apo tis tampeles pou lene oti apagorevetai.
τέσπα τι τα θες, εγώ δεν τον αντέχω τον καπνό και πλέον βγαίνω ελάχιστα γι αυτό το λόγο, ή πάω σε ένα δυο καφέ που όντως εφαρμόζεται ο νόμος
μα και εγω, δεν βγαινω συχνα γιατι δεν μπορω να καπνισω,
η παω σε μαγαζια που δεν τιθεται θεμα καπνισματος.
Πχ πριν μπω σε οποιοδηποτε καταστημα ρωταω αν μπορω να καπνισω,
αν μου πουν οχι, φευγω χωρις αλλη συζητηση.
Εχω βρει καποια μαγαζια που επιτρεπεται, εσυ θα πρεπει να πηγαινεις στα αλλα.
[/quotε]
ma ayto lew, oti paw se ena dyo kafe pou den epitrepetai to kapnisma pleon, kai ayto oxi logw tou nomou, alla epeidh oi idioi phrab protwvoulia na kanoun to miso tous magazi mh kapnistwn. genika den exei efarmostei sxedon pou8ena. oloi kapnizoyn kai den tous leei kaneis tipota!