Originally posted by oboro
Quote:
Originally posted by researcher
βασικα και γω ολο αυτο με τις αποχωρησεις δεν το πολυκαταλαβαινω
οποτε βαριεμαι το φορουμ απλα δεν ειμαι εδω
αμα δεν θελω να ασχοληθω με ενα θεμα απλα δεν ασχολουμαι
και επισης αμα ξαναεχω ορεξη
γραφω τα δικα μου η απανταω
δεν ειναι λογικη η σταση μου?
Οταν την εφαρμοζεις εσυ, ειναι. Θα πρεπει ομως και ο αλλος να σκεφτεται, να πραττει και να νιωθει οπως εσυ?
Αλλα και γενικοτερα, και δεν αναφερομαι σε εσενα researcher, αναρωτιεμαι με ποια λογικη ενα θρεντ οπως αυτο, η ενα ποστ που απαξιωνει το θρεντ αποχωρησης καποιου μελους, εχει περισσοτερη λογικη και μεγαλυτερη χρησιμοτητα. Οχι, δεν αναφερομαι στο δηθεν-ποστ της νατουρ... Αναφερομαι στην συστηματικη πλεον προσπαθεια απο \"λογικοφρονες\" να απαξιωνεται καθε εκφραση συναισθηματος που δεν εγκρινουν οι ιδιοι. Τι να πω, ειναι ισως εξωφρενικη η ανεση με την οποια μπορουμε ορισμενοι να εκφραζουμε τα συναισθηματα μας δημοσια οποτε θελουμε, και οχι μονο μια σκοτεινη νυχτα το χρονο που δεν μας βλεπει κανεις. Επειδη δηλαδη καποιος εχει επενδυσει συναισθηματικα σε ενα φορουμ με τροπο διαφορετικο απο το δικο μας, αυτο συνιστα παραβιαση της λογικης? Ισως και αφορμη για τον χλευασμο και την ηδονη που αντλουν ορισμενοι απο αυτον.
Ειρωνικο το βρισκω επισης να μιλουν για \"drama\" ατομα με παιδιαριωδεις, ανωριμες και χλευαστικες συμπεριφορες-κλοουν που εχουν γεμισει το φορουμ με αφισες ιντερνετικες και \"φιλοτεχνημενες\" απο αλλους.
Quote:
αλλα οχι να κατηγορω ολους και οποιον παρει ο χαρος
βεβαια πολλοι εφυγαν και δεν κατηγορησαν απλα χαιρετησαν και αυτο παλι ειναι ευγενικο
οποτε οκ...
Ενταξει, κι εγω το βρισκω πιο γλυκο και ανθρωπινο οταν κανεις αποχωρει να δειχνει λιγη μεγαλοψυχια και να μη βαλλει κατα παντων ακομη και οταν διαφαινεται μια δοση πικριας (ισως μεγαλη.) Γιατι θα πρεπει ομως να μπαινουν οροι στο πως θα εκφρασει κανεις το θυμο, την κριτικη η την απογοητευση του? Θα πρεπει να ξεκαθαριζω μεχρι την τελευταια λεπτομερεια, ισως και ονομαστικα, ποιους ακριβως εννοω με φοβο μηπως παρουν τα σκαγια λαθος ατομα? Στην τελικη, σεβομαι και βρισκω και λογικο να σε απωθουν η αρνητικη ενεργεια και ο θυμος που εκπεμπονται απο οποιοδηποτε ποστ που εκφραζει απογοητευση απο αλλα μελη... Αλλο ομως αυτο, και αλλο να βγαζουμε ανεπιτρεπτη η ακαταλληλη την εκφραση της απογοητευσης του αλλου επειδη δεν ειχε τη μορφη ακριβως που θα μας εκανε εμας να νιωθουμε λιγοτερο ασχημα που τη διαβασαμε.