-
ελεος τελος πια..
δε του ειπα να παρει ακινετον αλλα τον ρωτησα απλως εαν παιρνει.
και μαλιστα το ειπα γιατι ειχα και εγω τικ στο ματι λιγο αλλα μου περασε οταν ελαττωσα τη δοση και πηρα ακινετον.
τα εξωπυραμιδικα συμπτωματα μαλιστα περιεχουν τικ και κινησεις και αντιμετωπιζονται με τα καταλληλα φαρμακα.
-
εεεε, μην βαριεστε να γραφετε και λιγα παραπανω πραγματα εκτος παρε εκεινο και τελος...γραψτε τι εννοειτε...να καταλαβαινει ο κοσμος...:-)...αλλα δεν σας κατηγορω και εγω τελευταια βιαζομαι πολυ :) μα δεν ειναι καλο...πρεπει να βρω το αιτιο :)...χιχι..αντε δεν θελω να υπαρχουν διαμαχες...δεν το αντεχω...ας χαμογελασουμε...το λεω να το πιστεψω και εγω...:P
-
συγγνωμη που δεν κανει να εχουμε αλλη αποψη...δεν θα επεκταθω ομως...καποτε δεν υπηρχε τοση οξυτητα στο σιτε...αναρωτιεμαι πια αν με βοηθαει η οχι...καλη σου μερα ομως...και δεν ειναι ειρωνικη...
-
συγγνωμη αλλα δεν βλεπω καμια επιθετικοτητα στο μυνημα μου...ειπα οτι γενικα δεν ειναι καλο να περνουμε φαρμακα για οτιδηποτε και δεν το λεω μονο εγω αυτο αλλα και οι επιστημονες...αν το πηρες σαν προσωπικη επιθεση λυπαμαι και σου ζητω συγγνωμη, αλλα δεν το εννουσα ετσι...ευχομαι να λυθηκε η διαφωνια μας, γιατι δεν θελω να κανω το θεμα του ονειροπλασμενου οτι να ναι...και ευχομαι να δεχτεις την συγγνωμη μου...