-
H ζωή είναι απρόβλεπτη γι αυτό και δεν είναι βαρετή. Η ζωή είναι όμορφη όταν αποφασίζεις να ρουφίξεις κάθε της στιγμη. Για ν απολαύσεις τα δώρα της πρεπει να ξεκουνηθείς απο την θέση σου και ν απλώσεις το χερι να γευτεις τα δωρα που προσφέρει!
Η ζωή ειναι ωραία όταν συνειδητοποιήσεις πόσο μικρή είναι!
-
-
παιδια τι να πω....ζωγραφισαμε παλι χε χε
-
να βγαλουμε ενα βιβλιο με τιτλο \"η ζωη ειναι ωραια γιατι...\"
και μετα θα βαλουμε μεσα στο βιβλιο αυτα που γραψαμε και θα γινει BEST SELLER!!!!!!
-
.. :):) πλακα πλακα... εχουμε φοβερο υλικο ... :):)
-
πολύ ωραία ιδέα Αντώνη . σαυτό το φόρουμ βρίσκεις τόσα μικρά πανέμορφα πραγματα .....
είστε όλοι πολύ γλυκά παιδάκια
μου αρέσει η παρέα σας
-
ναι ειμαστε παιδακια....παμε να παιξουμε μηλα?χε χε
-
lol :):):):) ...na ertho ki ego?..???... i den me pezete?...
..thelo na kserete pos sas agapao poli... iste mesa stin kardia moy... ime poli tixeri poy sas brika... oloys... ilikrina...:)
Adzik.
-
και εγω νοιωθω τυχερος που βρηκα αυτο το foroum...ειλικρεινα...
-
-
H zwi einai ta panta kai tipota den einai san ti zwi!
Einai i prwti prwini anapnoi,to oxygono pou gemizei ta pneumonia mas,to xamogelo pou vgainei ap\'ta xeilei mas,to dakry pou kylaei apo ta matia mas,einai i fysi ta dentra ta louloudia,i thalassa to kyma o vraxos,o ouranos t\'asteria ta synnefa o hlios!Einai i omorfia pou yparxei gyro mas an thelisoume na tin doume<alithina>!H zwi einai fws!H zwi einai elpida!
ZHSE TH ZWH!!!
SOU ANHKEI!
-
EINAI ORAIA OSO ΞΕΡΕΙς ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΝΗΓΕΙ. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙς ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΩΡΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ? ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ? ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
-
Η ζωη ειναι ωραια γιατι απλα... συνεχιζεται!
-
η ζωη είναι ωραία όταν είσαι ζωντανός.
Νιώθοντας
Εκτιμώντας την απλή ομορφιά
Ακούγοντας τα μυστικά της
Μετρώντας την κάθε σου ανάσα
Τραγουδώντας με γέλιο, με καημό
Πονώντας
Πέφτοντας
Ξανασηκώνεσαι μετά
Γιατί έχεις μέσα σου μια δύναμη που σε κρατάει
ζωντανό και σε φωτίζει
όταν σε πνίγουν τα σκοτάδια.
Αφιερωμένο σε όλους μας με πολλή αγάπη
-
Η ζωή σου είναι ωραία όταν αποτελεί το λόγο που η ζωή και των γύρω σου γίνεται ομορφότερη...
Διαφορετικά δεν έχει νόημα, θα είσαι μόνος...
Καλημέρα σε όλους!
Δημήτρης