Αντώνη καλώς ήρθες στην παρέα μας! Χαίρομαι που βρήκες μια δική σου ψυχολογική φόρμουλα αντιπερισπασμού σε μια κακή και επιβλαβή συνήθεια και από όσα λες λειτούργησε αποτελεσματικά! Μπράβο αγοράκλα!!!;)
Printable View
Αντώνη καλώς ήρθες στην παρέα μας! Χαίρομαι που βρήκες μια δική σου ψυχολογική φόρμουλα αντιπερισπασμού σε μια κακή και επιβλαβή συνήθεια και από όσα λες λειτούργησε αποτελεσματικά! Μπράβο αγοράκλα!!!;)
Στην περιπτωση μου εχω διαβασει και σε βιβλιο οτι το καπνισμα μου κανει καλο!!!!!!!
Δεν σκοπευω να το κοψω ειμαι πληρη εξαρτημενος αλλα καποια στιγμη θα κανω και αυτο το βημα.
Βρηκα και αυτο:
http://www.schizophrenia.com/sznews/archives/003470.html
Νίκο μου αν είναι να σε βοηθήσει στη σχιζοφρένεια και να μείνεις στον τόπο από καρδιά ε τότε τί να το κάνεις?
Σκατοκατάσταση το τσιγάρο..........
Ολγα μου το ξερω μη μου χαλας την δικαιολογια:P
Σ\'ευχαριστώ Όλγα μου,
Η διαδικασία είναι απλή. άν υπάρχει απαγόρευση ή επιβολή το αποτέλεσμα είναι αντίσταση.
Ο μόνος τρόπος είναι 1) αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό που θέλω 2) Επιτρέπω στον εαυτό μου να το αποκτήσει. 3) βάζω τον εαυτό μου στη θέση του συνομιλητή μου που ακούει πόσο δύσκολο είναι και πόσο (δικαιολογημένα) δυστυχισμένος είμαι.
Η αντίσταση είναι καλή κατά της χούντας, όχι κατά του εαυτού μας.
Ο ιταλός υπουργός Υγείας Ουμπέρτο Βερνέζι κατέθεσε στο κοινοβούλιο σχέδιο νόμου που απαγορεύει το κάπνισμα σε όλα τα δημόσια γραφεία, σε μπαρ και σε εστιατόρια. Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω νομοσχέδιο, οι παραβάτες θα τιμωρούνται με πρόστιμο που φθάνει τις 90.000 δρχ.
Ρατσισμός επί δύο: για τον μη καπνιστή όταν του φυσάς τον καπνό στη μούρη, για τον καπνιστή όταν του απαγορεύει ο μη καπνιστής να απολαύσει το χούι του. («Δεν είναι απάνθρωπο να μου απαγορεύουν να καπνίζω σε ένα μεγάλο αεροπορικό ταξίδι, από τη στιγμή μάλιστα που λόγω του φόβου μου για τα αεροπλάνα έχω επιβιβαστεί με την ψυχή στο στόμα;» αναρωτιόταν τις προάλλες ένας φίλος. «Πού θα εκτονώσω εγώ τα νεύρα, τον πανικό μου; Πώς θα αντιμετωπίσω το στερητικό σύνδρομο; Να αρχίσω μήπως να μοιράζω σφαλιάρες στους γύρω επιβάτες;»)
Το θέμα, ενώ οι απαγορεύσεις γίνονται διεθνώς όλο και περισσότερες, δημιουργεί ήδη μεγάλες τριβές και κόντρες. Οι καπνιστές περνούν στην... παρανομία, γίνονται δακτυλοδεικτούμενοι. Οι πηγές του καρκίνου όμως παραμένουν ανέγγιχτες. Οι μεγάλες καπνοβιομηχανίες εξακολουθούν και να παράγουν και να διαφημίζονται.
Απορία ηλιθίου: Αφού είναι τόσο επιβλαβείς για τη δημόσια υγεία, δεν θα ήταν πιο λογικό να τις κλείσουν να ησυχάσουμε; Γιατί αυτή η ιστορία τείνει να γίνει ένα απίστευτο θέατρο του παραλόγου: εμ του βάζουν του καπνιστή τον πειρασμό μέσα στη μύτη του, εμ τον βρίζουν που ενδίδει. Στο όνομα των οικονομικών συμφερόντων, αντί να βαρέσουν τον βεζίρη, βαρούν τελικά το γιουσουφάκι του.
http://tovima.dolnet.gr/print.php?=B&f=12945&m=C02&aa=1
Όσο για τους πρωιν συναδελφους μου ταξιτζιδες εχει και καλους. Όταν εχεις 300.000 ευρο στο δρομο και με κινηση και με αβαριες, και με 12ωρο και με καθε καριδιας καρυδι να μπαινει και να μην ξερεις που θα σε παει αν εισαι βραδινοσ δε μπορεις να εισαι με το χαμογελο ολη ωρα.
Νίκο μου έτσι .........έτσι σου κάνω χαλάστρα χι..χι....
ʼσε τα ψώφια και άρχισε απεξάρτηση τώρα!!!!!!!!
ʼντε μη θυμώσω..........:P:P:P
xaxaxaxa Olga πολυ με τους συμπεριφερειολογους κανεις παρεα!οντως το τσιγαρο ειναι προβλημα παντως!εχουμε &πολλους καπνιστες!οταν βγαινω αισθανομαι μειοψηφια που δεν καπνιζω!
Τί να πω ρε συ Alkmeon.......:) Μια από τα ίδια περί μειοψηφίας......σε βαθμό που κάποια στιγμή λέω πια να κρατάω στο δρόμο ένα πλαστικό τσιγάρο για να μην φαίνομαι εξωγήινη.........:D
Να δεις φάτσες όταν ανάβουν τσιγάρο και παίρνουν την απάντηση από εμένα <<δεν καπνίζω, ευχαριστώ!>>:o
Μένουν με τέτοια έκπληξη που ειλικρινά ώρες-ώρες μου έρχεται να τους πω δώστε μου ένα και ας μην το καπνίσω, μόνο και μόνο για να επανέλθει η φάτσα τους από την στραβωμένη της version στην ίσια!:D
Αμ το άλλο το καλό που το πας με το διαχωρισμό καπνιστών και μη καπνιστών σε εστιατόρεια???
Όταν σκέφτηκαν να βάλουν τις ταμπέλες πως ακριβώς σκέφτηκαν ότι θα λειτουργούσαν το όλο θέμα?
Στα τραπέζια των καπνιστών θα ρέει ο καπνός , ενώ στα τραπέζια των μη καπνιστών θα είχαν τοποθετημένους ιονιστές της Delonghi??? :P:P ----Έλεος!!!
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω φάει έτσι το κοτοπουλάκι μου αντί για βραστό.........<<καπνιστό!!> ;>..........πιο συχνά δε με άρωμα από Malboro....
:(:(
χαχαχα εγω παλι σταματησα να συχναζω στα μπαρ διοτι ....εριχνα κλαμα!ουτε ταινια με τον Ξανθοπουλο να εβλεπα!αυτος ο καπνος με κανει ευσυγκινητο οποτε ειπα να αλλαξω....διαθεση!
Εγώ πάντως όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε καπνιστές,νοιώθω οτι υπερτερώ απέναντί τους που δεν καπνίζω!Όταν βλέπω τα προβλήματα υγείας που έχουν.
Όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε καπνιστές γίνεσαι μια ωραία παθητική καπνίστρια...οπότε...
Τα επιχειρήματα όλων κατά του καπνίσματος... δεκτά.
Απλά μια παρατήρηση προς τους μη καπνίζοντες...
δεν υπάρχει πιο κουτή ερώτηση από το \"έχεις σκεφτεί ποτέ να το κόψεις?\".
Την τελευταία φορά που μου την έκαναν, δεν άντεξα... τον \"έστειλα\" τον τύπο...
\"Ναι, όπως και τις φλέβες μου... Όπως βλέπεις δεν έχω κάνει τίποτα από τα δύο.\"
:)
Ευτυχώς,οι φίλοι μου και το στενό συγγενικό μου περιββάλον,δεν καπνίζουν !Επίσης,τ\'αγόρια με τα οπία είχα σχέση ήταν μη καπνιστές!Και κάνω καινούργιες γνωριμίες με άτομα που επίσης δεν καπνίζουν!! Και όταν έρχεται κάποιος που καπνίζει σπίτι μου,αν και μ\' ενοχλεί,του το επιτρέπω(αλλά δεν κάθομαι πολύ κοντά του). ʼλλο να εισπνέεις καπνό από απόσταση και για λίγες ώρες την ημέρα-και οχι καθημερινά-και άλλο να ρουφάς τον καπνό μέσα σου όλη μέρα.Εφόσον δεν υπάρχει κανείς ο οποίος να καπνίζει μεσ\' το σπίτι μου,στο ποίο περνάω τις περισσότερες ώρες της ημέρας,τι παθητική καπνίστρια να \'μαι!Πραγματικά,θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό!