lol
Οντως παμπολλες οι νοσηρες προεκτασεις της τοκετολατρειας. Απο που να το πρωτοπιασει κανεις το θεμα.
ελα να μου το βγαλεις λεει!!! Καραλολ... Αλλα ελεγες τοτεεεεεε χαχαχ
επειδή έτυχε να έχω κ μία αποβολή στο ιστορικό μου στο 5ο μήνα κ μου προκαλέσανε τεχνητούς πόνους, όταν άρχισαν, δν θα ξεχάσω ποτέ πόσο οδυνηροί ήταν.
ένιωθα πως μου έσκιζαν τα κόκκαλα...
σε αυτό το θέμα απάντησα για τον πόνο ξέχωρα από το γιατί υπάρχει.
δν το συνέδεσα με το θαύμα της γέννησης ενός ανθρώπου.
όσο για αυτό με τις γυναίκες που βρίζουν τον πατέρα του παιδιού που θα έρθει, τις θεωρώ ελεεινές κ ποτέ δν κατάλαβα γιατί το κάνουν.
μοιάζει σαν μη θέλησαν να αποκτήσουν παιδί...
Oboro μασ.. εγω θα σου πω μονο πωσ.. αλλιωσ ειναι να παθενεισ διασυση και κολικο νεφρου και αλλιωσ να βγαινει απο τον κολπο σου ενα μωρο 4κιλα...οπωσ και να εχει.. το να σκιζεται ζωντανη σαρκα.. ειναι πολυ επιπονο.. προσωπικα εγω ακουσα 5 γεννεσ πριν απο εμενα..φυσιολογικεσ..οσο με ειχαν στην αναμονη...και οι 5 κρατησανε ωωωωωωωωωωρεσ...
εγω πηγα με την σκεψη του φυσιολογικου τοκετου..χωρισ φαρμακα..κλπ.. και σε πληροφορω πωσ μετα απο το ακουσμα εκεινων των 5 φυσιολογικων τοκετων(και πριν των διαστολων τουσ)...
(με ειχαν στην αναμονη 8 ωρεσ βλεπεισ) ...ευχαριστουσα τον θεο και τα πνευματα ολου του κοσμου..μαζι με αυτουσ.. τον φυλακα αγγελο μου.. τον ξαδελφο.. την θεια... τον παπα.. τον πρωθυπουργο ..και οποιον μπορουσα να σκεφτω που τελικα λογο καποιων δικων μου θεματων υγειασ με πηγανε για καισαρικη με επισκληριδιο..
ο πονοσ που ακουγα ηταν τοσο φοβεροσ.. που πρωτον δεν το πιστευα.. δευτερον μου αφησε μεγαλο σοκ.. και τριτον με εκανε εμενα που ημουν διασωληνωμενη..και επρεπε να μεινω εκει που ημουν να θελω να σηκωθω να τρεξω κοντα σε ολεσ αυτεσ τισ κοπελεσ..και να τουσ δωσω ολη μου την στοργη και το κουραγιο.. ακουγοντουσαν παντωσ λεσ και θα πεθαιναν.. ηταν τρομαχτικο για εμενα τουλαχιστον..
:):P
Πολυυυ σωστη η παρατηριση σου.. οντωσ οι ουσιεσ που το ιδιο τοσωμα εκρυννει εκεινη την ωρα σε συνδιασμο με την προσμονη του μονακριβου μωρου μασ..οντωσ δεν μπορει να μπει σε ''ζυγι'' ..και να μετριθει η να συγκριθει .. εχεισ πολυ δικιο.. θε θεμα αυτο το ανοιξα μονο και μονο επειδη ηταν ενδιαφερον το πειραμα για κανεναν αλλον λογο..ετσι..ξερεισ.. σαν να μοιραζομαστε ενα στατιστικο δεδομενο..μια ερευνα..:)
εγω προσωπικα παντωσ δεν στριμωχνω τον αλλον στην γωνια μονο και μονο επειδη πχ φυσικα δεν μπορει να το ζησει ο ιδιoσ .δεν μπορει να ζησει αυτο..μπορει να ζησει αλλα..:)..θα επρεπε να ειναι πολυ κουτοσ καποιοσ που θα το κανει αυτο.. το καθε φυλλο εχει τα δικα του ..τισ δικεσ του εμπηριεσ και φυσικεσ δυνατοτητεσ..δεν ειναι συγκρισημα αυτα:)
[QUOTE=RainAndWind;220846]Ναι, ναι, χαχαα, το έχω ακούσει και με τα ίδια μου τ' αυτιά! "Ρε πούστηηηη, εσύ μου το έβαλες, έλα να μου το βγάλειιιιις". Ήμουν και μικρή σχετικά στην πρώτη μου γέννα, το είχα ακούσει και είχα φρικάρει, λολ
χαχαχαχαχαχ
ετσι που τα λετε εδω μεσα για πονους κτλ εγω θα υιοθετησω!!!
αντζελίνα....!!!!!
κοιτα..Δωρακι μασ..αν ηταν τοοοοοοοοοοοοοοσο τρομαχτικα και δεν το αντεχε ο οργνισμοσ.. η δεν αξιζε τον κοπο θα ειχαμε αφανιστει η οτυλαχιστον δεν θα καναμε παιδακια.. αλλα και αξιζει τον κοπο..και να ναι καλα και οι επιστημονεσ με την επισκληριδιο δεν νιωθεισ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α ..σαν να εχει παει για καφε ενα πραγμα :P...και τσουπ να το θαυματακι στην αγκαλια σου...!!!