το προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι 51 κιλα πια το ξερω επειδη οταν ημουνα 51 μ λεγανε ολοι πως εχω προβλημα. και δεν ηταν τρομερα χαμηλο βαρος!!!! πρεπει να μαι 55 δεν ξερω........ελπιζω οχι παραπανω..........
Printable View
το προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι 51 κιλα πια το ξερω επειδη οταν ημουνα 51 μ λεγανε ολοι πως εχω προβλημα. και δεν ηταν τρομερα χαμηλο βαρος!!!! πρεπει να μαι 55 δεν ξερω........ελπιζω οχι παραπανω..........
Όταν έλεγαν όλοι πως έχεις πρόβλημα εσύ πίστευες παρ'όλα αυτά ότι αδύνατη δεν είσαι, αλλά ότι ΟΛΟΙ οι άλλοι κάποιο λάθος κάνουν. Ε; Βρε κοριτσάκι μου δες τι κάνεις στον εαυτό σου...
ναι αλλα τι να κανω δεν μπορω αλλιως δεν ελεγχω την σκεψη μου!ασφαλως εχει γινει μεγαλη προοδος με τοτε οσο αναφορα τις υστεριες με αυτο το θεμα αλλα δεν εχει εξαλυφθει τελειως ακομα! δλδ τοτε δεν κρατιομουνα κ δν φχαριστιομουν τπτ κ ακομα κ 1 μικρο σοκολατακι να βαζα στο στομα μ με οδηγουσε σε επεισοδιο αλλα τωρα δεν εχω τετοιες τασεις ομως να που δεν παει.........παντα εχω την αισθηση πως οσο κ να χασω εχω παχουλα μπουτια!!!!και κωλο, δν ξερω....................τα βλεπω κοντοπαχουλα και οτι οση διαιτα κ να κανω ετσι θα ναι επειδη δν εχω καλουπι αλλων γυναικων με λεπτα ωραια ποδια ο,τι κ να κανουνε!!!!μ την δινουν οι καμπυλες και τα μπυτια αθλητριας δεν μαρεσουνε θελω να ναι τελειως καχεκτικα κ κοκαλιαρικα να φοραω ο,τι θελω!!!
εχω μια γνωστη που ειναι ψηλη κ αδυνατη πολυ αδυνατη και μαλιστα θελει να παρει βαρος κ δν παιρνει με τπτ μεχρι κ σε διαιτολογο παει γιαυτο το πραμα! οταν ακουω να λεει τετοια μ ρχεται να της βγαλω τα ματια και γενικα ναι την μισω απιστευτα επειδη χωρις προσπαθεια και κοπο εχει αυτο που ολες οι αλλες θελουνε και που αρρωσταινουνε με ολα αυτα που παθαινουν καθως οδηγουνται εκει που δεν περιμενανε!!!!!!και τοσες θυσιες ...
Σιγά μη θέλουμε όλες να είμαστε κοκαλιάρες. Και ποιος είπα ότι τα ρούχα δείχνουν ωραιτότερα στις πολύ αδύνατες. Χειρότερα δείχνουν. Εγώ βλέπω μερικά μοντέλα και αηδιάζω. Δεν είναι ότι μ' αρέσουν οι παχουλές, μου αρέσουν αυτές που έχουν αρμονικό σώμα και τις σωστές καμπύλες εκεί που χρειάζεται.
ναι και αυτο που λες ομως εγω πιστευω πως ειναι πολυ πιο δυσκολο απ το να σαι τελειως στεκα!!!!!!!
εγω οσες μοντελες βλεπω τους πανε τα παντ και τους κανουν τα παντα. ειδηκα τα σορτσακια τα κολιτα και τα κολαν
http://stylejacking.com/2011/london-...nny-ill-models
Μπα, εγώ προτιμώ τις καμπύλες μου! :-)
σαφως και δεν λεω για αυτες που εχουν φανερο προβλημα..........ουτε εμενα μαρεσουνε. θα μαρεσε να μουν σαν την λιντντσει λοχαν, την λατρευω, η την κειτ μος κατι τετοιο...........
Zητω το πρεζακι και η αλλη που εχει κανει τη ζωη και την καριερα της &^$%@&#^%$@# και μπαινοβγαινει στη φυλακη και την αποτοξινωση!! Ελα ρε μπροκεν συνελθε! Τι ειδωλα εινα αυτα!
εξωτερικα μαρεσουνε!!!! η μος δεν ξερω δεν την εχω παρακολουθησει αλλα η λοχαν ειληκρινα ειναι πολυ βασανισμενο κοριτσι ηταν απο μικρη στην πρεσσα και μεγαλωνοντας ειδε τον πατερα της να μπαινει φυλακη και να τους χτυπαει μονιμως, πιεση απο παντου....δεν μπορουμε να ξερουμε πως ειναι η ζωη του καθε ενθρωπου. τρελαινονται ολες αυτες. δες την μπριτνει σπιαρς!!!!!! η λοχαν μαρεσει δν ξερω γιατι, ειναι τελεια πανεμορφη και καλη ηθοποιος. κατι μου βγαζει!!!!!λατρευω να την βλεπω σε ταινιες!
BrokeN_DoLL δεν φαντάζεσαι πόσο αε καταλαβαίνω....
Προχτές έκανα βουλιμικό επεισόδιο μετά από μια βδομάδα που ήμουν απολύτως οκ...πάντα εκεί που λέω πως όλα έφτιαξαν και άντε λίγο ακόμα έμεινε και το ξεπερνάμε . εκεί είναι που στραβώνουν όλα και άντε πάλι φτου κι απ την αρχή....Πήρα 16 καθαρτικά μέσα σε μία μέρα έχω ξεπεράσει κάθε προηγούμενο δεν ξέρω πού σκατά θα τραβήξει όλο αυτό αλλά πραγματικά φοβάμαι...Ημουνα σαν μαστουρωμένη, δεν μπορούσα να κουνηθώ, έτρεμα, χαρακώθηκα μετά καπάκι για να μη νιώθω, σχεδόν λιποθύμησα....κρατάω συνεχώς ημερολόγιο τι έφαγα και πότε, μετράω θερμίδες...φοβάμαι να ανεβώ στη ζυγαριά έχω τρελό άγχος γι αυτό που θα δείξει, ανεβαίνω πλέον μία φορά τη βρομάδα από εκεί που ανέβαινα 3 φορές τη μέρα και παραπάνω....
Αν χάσω τον έλεγχο γίνομαι σκουπίδι και μετά πάλι τα ίδια..σε καθρέφτη φοβάμαι να κοιταχτώ νομίζω πως θα τρομάξω μ αυτό που θα δω επίσης άλλοι καθρέφτες με δείχνουν πιο αδύνατη και άλλοι πιο χοντρή και δεν ξέρω τι να πιστέψω.....όταν ρωτάω τους άλλους συνήθως μου λένε ότι δεν είμαι χοντρή αλλά απ την άλλη κι άμα ήμουν δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να μου το λέγανε ευθέως....ειδικά τα άτομα με το οποία συναναστρέφομαι εγώ......τις περισσότερες φορές για να μην πω όλες σου λένε ψέματα είτε για να μην σε στεναχωρήσουν και πληγωθείς είτε επειδή ζηλεύουν και δεν θέλουν να σε βλέπουν όμορφη και αδύνατη.....
έχω απίστευτα νεύρα που δεν μπορώ να κάνω εμετό δεν ξέρω τι σκατά έχω πάθει ενώ παλιότερα έκανα πολύ άνετα προχτές προσπάθησα και έκανα στην 24η προσπάθεια και κόντεψα να πνιγώ.....το χω ρίξει στα καθαρτικά πλέον σε σημείο που παίρνω και χωρίς να έχω κάνει βουλιμικό τρώω πχ κάτι και παίρνω 1-2 από πάνω......
αχχχ τα νεύρα μου....
(btw η kate moss είναι το είδωλό μου......:)
ρε συ ............................ μηπως εχουμε ξαναμιλησει παλια????????? εκανες μοντελινγκ?
να σ πω κατι, σε περιπτωση που δεν μπορω να κανω εμετο στεναχωριεμαι απιστευτα μετα απο 2 μερες αμα δν κανω καθολου μπορω να κανω. αλλα γαμωτο ειναι τοσο κουραστικοι οι υπολογισμοι δλδ πρεπει να νιωσεις φουσκωμα για να βγει φαγητο ειναι φορες που εχω φαει πολυ αλλα δν νιωθω να με εχει πιασει το φαι η κοιλια μ ειναι πιτα κ ετσι δεν βγαινει τπτ!!!
ειληκρινα σ μιλαω χαιρομαι να ξερω πως μπορω να κανω εμετο κ ας μην κανω!απλα να ξερω πως μπορω! να χω μια ασφαλεια!
παιρνεις φαρμακα?
Οχι μοντελινγκ δεν εχω κάνει ποτέ......Θα ήθελε παρα πολύ να κάνω ηταν ανεκαθεν το ονειρο μου αλλά δεν ψηλωσα οσο θα επρεπε εμεινα στο 1,66.......
Ασε εγώ δεν μπορώ πια να κάνω εμετό και έχω τσαντιστεί αφάνταστα γιατί παλιά έκανα πολύ πιο εύκολα σε σχέση με τώρα που με το ζόρι προχτές τα βγαλα και φοβάμαι πολύ και αγχώνομαι μήπως δεν μπορέσω να ξανακάνω ποτέ γιατί δεν μπορώ όλο με καθαρτικά να τη βγάζω....τα έχω κάνει κατάχρηση πια και φοβάμαι μηπως πάθω τίποτα έχω ακούσει για κοπέλα που από μακροχρόνια χρήση καθαρτικών έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε...
Λογικά όσο περνάει ο καιρός και συνεχίζεις τους εμετούς χαλαρώνουν οι σφιγκτήρες στον οισοφάγο και μετά κάνεις πιο άνετα έτσι δεν είναι?? τώρα γιατί σε μένα να συμβαίνει τι αντίθετο δεν μπορώ να καταλάβω....
Φάρμακα ναι παίρνω πέρα από καθαρτικά συνεχούς χρήσεως παίρνω ladose αλλά παρόλο που λει μεσα οτι βοηθάει στην βουλιμία δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο το ηλίθιο και παίρνω και lexotanil σε έντονο άγχος...
Εσυ??
ρε συ οχι δεν ισχυει αυτο ο φαρυγγας γδερνεται και πριζεται και δεν βγαινει η τροφη ευκολα αμα το κανεις συστημα!!!!!!!και γω σ λεω το παθαινω πολυ συχνα!!!!!!!!εχω ακουσει και εχω διαβασει για κοπελες που μεχρι και τροπους εχουν βρει να τα βγαζουν ανετα εχουν εκπαιδευσει την κοιλια να κανει παλινδρομισεις δλδ OMG!!!!!!!!!!!!
θα σου προτεινα αμα εισαι ανασφαλης χωρις καποιο χαπι για αδυνατισμα να παρεις καποιο φυτικο μην παιρνεις καθαρτικα δεν εχω παρει ποτε γιατι εκτος απο αυτο που ειπες βγαζουν μονο το 10% της τροφης οποτε ποιο το νοημα στα σκατα δεν βγαινει ολο το λιπος παντα! περιορισμενα χαπια και καλα περιοριζουν στο εντερο το λιπος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
ladose δεν μου χε κανει ΤΙΠΟΤΑ
lamictal tudor ρωτα τον γιατρο σου..........μετα απο κεινα εχει μειωθει καπως η ολη κατασταση. ladose επαιρνα 4 φορες την μερα αλλα αλλαγη δεν ειδα.......
ισως γι αυτο δεν μπορω να κανω πια ευκολα εμετο...εχω δει σε video στο youtube και αλλου πως να κανεις εμετο αλλα και παλι το κοιταζα και προσπαθουσα και δεν γινοταν τιποτα....ειναι και η τεχνικη λιγο που αμα δεν το χεις οσα video και να δεις δεν το πετυχαινεις....
το ladose ειναι σκετη μαλακια..
το dylcolax που παιρνω νομιζω δεν ειναι φυτικο καθαρτικο..ισως πρεπει να βρω κατι φυτικο και πιο ηπιο...