Originally Posted by
astimatnam
Μου εχει τυχει κατι παρομοιο, δυο φορες κιολας (δε βαζω κ ευκολα μυαλο :p )
Στη πρωτη περιπτωση ο τυπος τον οποιο ηθελα, ειχε βγει απο μια σχεση 3 χρονων-ειχε περασει ενα διαστημα επιτρεπτο για νεα βηματα (βεβαια σ αυτα δεν υπαρχει περιορισμος χρονου, αλλα τσπ).
Εδειξε το ενδιαφερον του, το εδειξα κ εγω κ αρχισαμε να βρισκομαστε σε επιπεδο σεξουαλικο κ μονο. Δε μου φεροταν ασχημα, οποτε βρισκομασταν ενιωθα βασιλισσα (οχι μονο στο κρεβατι), μιλουσαμε πολυ συχνα, αλλα πληγωνομουν πολυ οταν τον ακουγα να λεει κουβεντες οπως "μακαρι να βρεις ενα καλο παιδι να κανεις σχεση" κτλ...Επεφτα απ τα συννεφα στα οποια μονη μου ειχα σκαρφαλωσει!
Ζουσα καθημερινα μεσα στο "ισως" κ στο "καποια μερα μπορει" κ γι αυτο συνεχιζα.
Ελεγα οτι θα κοψω επαφη, μετα ξαναγυρνουσα κ για περιπου 8 μηνες γινοταν το ιδιο σκηνικο.
Ωσπου, δε ξερω, ο Θεος με φωτισε; ειπα ΤΕΛΟΣ. Κ με το που ειπα τελος δε περασε πολυς καιρος κ εφτιαξα μια -μικρης διαρκειας- σχεση στην οποια ομως ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
Που θελω να καταληξω;;
Αν απ την αρχη βλεπεις οτι δε ζητατε τα ιδια πραγματα...η οτι φοβαται να μη ξαναπληγωθει...νομιζω πως πρεπει να κανεις μεταβολη κ να φυγεις.Καλες οι προσπαθειες, δε λεω, αλλωστε αν δε προσπαθησεις δε θα πετυχεις ποτε τιποτα, αλλα αν επιμενεις κ δε βλεπεις αποτελεσματα...(ξερεις τη συνεχεια)
:)