φοβος σχεσης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    δεν προκειται για μονο δικη μου αναγκη, ναι, εγω εχω αναγκη να τον βοηθησω γιατι με ενδιαφερει, αλλα και αυτος ειναι δυστυχισμενος με αυτο που του συμβαινει, παρεπιπτοντως εκεινος με πλησιασε και βλεπω οτι ενδιαφερεται για μενα, αλλα κυριολεκτικα φ ο β α τ α ι
    Αφού τον γουστάρεις και τον θες τόσο πολύ και ξερεις ότι ενδιαφερεται για σενα αλλά βλέπεις ότι «φ ο β α τ α ι» κάνε εσύ την κίνηση. Πλησίασε τον εσύ!!΄Τι περιμενεις!, κάντο! Μετά από τόση συζήτση εδώ αυτό πιστευω είναι το κλειδί της λύσης στο θέμα σου που θα σας κανει και τους δυο ευτυχισμενους για παντα.
    γιάννης

Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    Μου εχει τυχει κατι παρομοιο, δυο φορες κιολας (δε βαζω κ ευκολα μυαλο :p )
    Στη πρωτη περιπτωση ο τυπος τον οποιο ηθελα, ειχε βγει απο μια σχεση 3 χρονων-ειχε περασει ενα διαστημα επιτρεπτο για νεα βηματα (βεβαια σ αυτα δεν υπαρχει περιορισμος χρονου, αλλα τσπ).
    Εδειξε το ενδιαφερον του, το εδειξα κ εγω κ αρχισαμε να βρισκομαστε σε επιπεδο σεξουαλικο κ μονο. Δε μου φεροταν ασχημα, οποτε βρισκομασταν ενιωθα βασιλισσα (οχι μονο στο κρεβατι), μιλουσαμε πολυ συχνα, αλλα πληγωνομουν πολυ οταν τον ακουγα να λεει κουβεντες οπως "μακαρι να βρεις ενα καλο παιδι να κανεις σχεση" κτλ...Επεφτα απ τα συννεφα στα οποια μονη μου ειχα σκαρφαλωσει!
    Ζουσα καθημερινα μεσα στο "ισως" κ στο "καποια μερα μπορει" κ γι αυτο συνεχιζα.
    Ελεγα οτι θα κοψω επαφη, μετα ξαναγυρνουσα κ για περιπου 8 μηνες γινοταν το ιδιο σκηνικο.
    Ωσπου, δε ξερω, ο Θεος με φωτισε; ειπα ΤΕΛΟΣ. Κ με το που ειπα τελος δε περασε πολυς καιρος κ εφτιαξα μια -μικρης διαρκειας- σχεση στην οποια ομως ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

Που θελω να καταληξω;;
    Αν απ την αρχη βλεπεις οτι δε ζητατε τα ιδια πραγματα...η οτι φοβαται να μη ξαναπληγωθει...νομιζω πως πρεπει να κανεις μεταβολη κ να φυγεις.Καλες οι προσπαθειες, δε λεω, αλλωστε αν δε προσπαθησεις δε θα πετυχεις ποτε τιποτα, αλλα αν επιμενεις κ δε βλεπεις αποτελεσματα...(ξερεις τη συνεχεια)

:)
    Κοντευουν 3 χρονια που ζω παρομοια κατασταση..... Ειμασταν μαζι κ απ την αρχη μου ελεγε να μην κολλησεις μαζι μου..να εχεις τα ματια σου ανοιχτα...εγω τα ειχα κ τα εχω μονο γι αυτον...γνωρισε μια ξενη μεσω facebook ...εκαναν σχεση κανονικη..ειμαστε ζευγαρι μου ελεγε κ τα επαιρνα εγω!!!Ναι..μου τα ελεγε γιατι ειμασταν κ φιλοι... κ χαθηκε... κ ξαναβρεθηκαμε...κ χωρισε με την αλλη κ παλι εμεις μαζι.. κ κυριως κανει αυτος το πρωτο βημα..αλλα παντα το ριχνει στο σεξουαλικο.. προσφατα καταλαβα οτι μου ειχε πει ψεματα οτι ειχε χασει το κινητο του (γιατι ειχα καποιες αναπαντητες με αποκρυψη λιγο πριν ξαναβρεθουμε περσι)..κ μου ειχε ξαναζητησει το κινητο οταν ξαναμιλησαμε στο μεσεντζερ.. μετα απο μερικους μηνες ξανα παλι χωρια.. κ ξανα μαζι... κ ξανα να το παιζουμε φιλοι.. κ να μου λεει οτι ειναι με καποια κ πριν εναμιση μηνα αντε κ παλι μαζι... δεν ξερω ποσο θα κρατησει...δεν ξερω αν θελω να βγω απ αυτη την κατασταση...δεν ξερω αν εχετε αισθανθει ποτε οτι σας σκεφτεται καποιος...εγω εχω συνεχεια αυτο το συναισθημα..Κ οτι θα ειμαστε καποια στιγμη μαζι για τα καλα.. Ουφφ......... Κ μην βαρατε..οοοοοοοτι κ να μου πειτε λογικα δικιο θα εχετε ..αλλα η καρδια λειτουργει ξεχωρα απο την λογικη!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Να τον πλησιάσεις και να του μιλήσεις ανοιχτά και καθαρά. Να του μιλήσεις αυθεντικά και με ειλικρίνεια ότι τον θελεις για σχέση. Αν φαίνεται διστακτικός να ξαναπροσπαθήσεις. Κάνε εσύ την κίνηση. Εξαρταται και πόσο πολύ τον θελεις.
    den einai toso eukolo, les na min to exw prospathisei? alla otan plhsiazw polu niwthei piesh k apomakrunetai, apo glukos k eugenikos pou einai sunithws ginetai sxedon apotomos k apomakros, oi kinhseis tou deixnoun oti vrisketai se paniko, se amuna...k egw den kserw se ti...otan erxomaste polu konta xwris na ton piesw egw pali molis ftanoume se kalo shmeio k to suneidhtopoiei kleinetai ston eauto tou! kai tautoxrona alles fores milaei gia to oti niwthei monaksia, apognwsh...opws katalavaineis oti k na kanw.................................

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    θες να μας περιγραψεις αυτον τον περιεργο φοβο?.....νομιζω οτι μου ειναι γνωριμος
    '
    αυτο ειναι το θεμα ανεμε μου δεν ξερω αν μπορω να το εξηγησω...τι να σου πω παντα με επνιγε η ιδεα της δεσμευσης βασικα δεν ξερω αν με επνιγε οσο το οτι φοβομουν να ερθω αντιμετωπη με αυτη την την αβπλη κατασταση τησ πρωτης επαφης και αυτες τις αβολες καταστασεις που υπαρχουν στην αρχη...ενιωθα αμηχανα υπερβολικα αμως κι απο το να το αντιμετωπισω προτιμουσα να διωχνω τον αλλον...και να φανταστεις δεν ειμαι ντροπαλη γενικα..ειμαι πολυ κοινωνικη...τελικα τωρα που το συνηδητοποιω μαλλον το πνιγομουν ειναι δικαιολογια...εκανα φασεις ,επαιζα γενικα αλλα οταν το πραγμα σοβαρευε δεν ξερω τι με επιανε...πατατρακ!...Ομως ο συγκεκριμενος ανθρωπος με ξεκλειδωσε...πρωτη φορα δε σκεφτομουν τιποτα και ημουν ανετη σε ολααα...μαζι του ημουν εγω δεν υποκρινομουν καποια αλλη...απλα μαλλ0ν επρεπε να βρω τον καταλληλο που θα μου το βγαλει...τον οποιο ομως εδιωξα γτ η ηλιθια αργησα να το καταλαβω...:( μετανιωνω αλλα μαλλον δεν μπορω να κανω πολλα πλεον...οταν λες γνωριμα?συμβαινουν σε σενα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Κοντευουν 3 χρονια που ζω παρομοια κατασταση..... Ειμασταν μαζι κ απ την αρχη μου ελεγε να μην κολλησεις μαζι μου..να εχεις τα ματια σου ανοιχτα...εγω τα ειχα κ τα εχω μονο γι αυτον...γνωρισε μια ξενη μεσω facebook ...εκαναν σχεση κανονικη..ειμαστε ζευγαρι μου ελεγε κ τα επαιρνα εγω!!!Ναι..μου τα ελεγε γιατι ειμασταν κ φιλοι... κ χαθηκε... κ ξαναβρεθηκαμε...κ χωρισε με την αλλη κ παλι εμεις μαζι.. κ κυριως κανει αυτος το πρωτο βημα..αλλα παντα το ριχνει στο σεξουαλικο.. προσφατα καταλαβα οτι μου ειχε πει ψεματα οτι ειχε χασει το κινητο του (γιατι ειχα καποιες αναπαντητες με αποκρυψη λιγο πριν ξαναβρεθουμε περσι)..κ μου ειχε ξαναζητησει το κινητο οταν ξαναμιλησαμε στο μεσεντζερ.. μετα απο μερικους μηνες ξανα παλι χωρια.. κ ξανα μαζι... κ ξανα να το παιζουμε φιλοι.. κ να μου λεει οτι ειναι με καποια κ πριν εναμιση μηνα αντε κ παλι μαζι... δεν ξερω ποσο θα κρατησει...δεν ξερω αν θελω να βγω απ αυτη την κατασταση...δεν ξερω αν εχετε αισθανθει ποτε οτι σας σκεφτεται καποιος...εγω εχω συνεχεια αυτο το συναισθημα..Κ οτι θα ειμαστε καποια στιγμη μαζι για τα καλα.. Ουφφ......... Κ μην βαρατε..οοοοοοοτι κ να μου πειτε λογικα δικιο θα εχετε ..αλλα η καρδια λειτουργει ξεχωρα απο την λογικη!!!!
    Παρα τα κοινα σημεια αυτο ειναι λιγο διαφορετικο! εγω μενω στην κατασταση δεδομενου οτι ο ανθρωπος φαινεται οτι οντως εχει προβλημα να κανει σχεση...αν εκανε σχεση με καποια αλλη θα εκοβα καθε επαφη γιατι αυτο θα σημαινε οτι δε θελει σχεση συγκεκριμενα μαζι μου και οχι γενικα! παρ ολ αυτα σε καταλαβαινω οταν λες οτι νιωθεις πως καποτε θα εισαστε μαζι αλλα νομιζω οτι αυτο συμβαινει μονο επειδη το θελεις τοσο πολυ! Κατα τη γνωμη μου κ με τα λιγα που ξερω για το θεμα βαλε μπροστα τη λογικη σου και φυγε...........................

Senior Member
    3 χρονια ειναι πολλα...Θα επρεπε ηδη ναεχεις καταλαβει τι γινεται κ να προχωρησεις. Οχι οτι τωρα δε καταλαβαινεις, καταλαβαινεις κ πολυ καλα μαλιστα, απλα λες μεσα σου οτι αν προσπαθησεις Κ ΑΛΛΟ ισως κατι πετυχεις καποια στιγμη.
    Αυτος ο ανθρωπος σου αρεσει εξωτερικα, νομιζεις οτι εχετε τελεια χημεια (η οποια,οπως αποδεικνυεται, υπαρχει μονο στο σεξ κ σε φιλικο καποιες στιγμες επιπεδο), γενικα θεωρεις οτι αυτος ο αντρας ειναι αυτο π εψαχνες.
    Αν δεν ισχυουν ολα αυτα, θα ισχυουν τουλαχιστον τα μισα γιατι κ εγω ενιωθα τα ιδια ακριβως. Εβγαινα εξω, με πλησιαζαν αντρες κ εγω ελεγα οχι γιατι καααααποια στιγμη θα γινοταν κατι κ εγω περιμενα απλα αυτη τη στιγμη καθως οι ευκαιριες περνουσαν απο μπροστα μου κ εγω τις κουνουσα το μαντηλι!
    Γι αυτο λοιπον...Ρωτα ευθεως τον κυριο..."θελεις or not?". Κ επειδη υποθετω πως θα σου πει...ΝΟΤ...Καιρος να αρπαξεις καποια απ τις ευκαιριες που περνανε απο μπροστα σου (οπως εκανα εγω) κ να μη τις κουνας το μαντηλι!(οπως εκανα εγω!)
    Every morning we are born again

Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    Παρα τα κοινα σημεια αυτο ειναι λιγο διαφορετικο! εγω μενω στην κατασταση δεδομενου οτι ο ανθρωπος φαινεται οτι οντως εχει προβλημα να κανει σχεση...αν εκανε σχεση με καποια αλλη θα εκοβα καθε επαφη γιατι αυτο θα σημαινε οτι δε θελει σχεση συγκεκριμενα μαζι μου και οχι γενικα! παρ ολ αυτα σε καταλαβαινω οταν λες οτι νιωθεις πως καποτε θα εισαστε μαζι αλλα νομιζω οτι αυτο συμβαινει μονο επειδη το θελεις τοσο πολυ! Κατα τη γνωμη μου κ με τα λιγα που ξερω για το θεμα βαλε μπροστα τη λογικη σου και φυγε...........................

Φοβαται τις σχεσεις...το ξερω..μου το ειχε πει..γιατι η σχεση μας ξεκινησε σαν φιλικη κ μετα προχωρησε...κ η ''σχεση'' που εκανε με την ξενη ηταν γιατι ηταν μακρυα κ βρισκοντουσαν σε καποια ταξιδια κ οταν ερχοταν αυτη εδω..κ ολο αυτο δεν κρατησε πανω απο χρονο μη πω κ λογοτερο..κ εσυ κ εγω πρεπει να προχωρησουμε ..το ξερεις κ το ξερω... αλλα εχουμε λογικη κ μυαλο για κατι τετοιο?? μπαααααααααααααα............ :)

Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    3 χρονια ειναι πολλα...Θα επρεπε ηδη ναεχεις καταλαβει τι γινεται κ να προχωρησεις. Οχι οτι τωρα δε καταλαβαινεις, καταλαβαινεις κ πολυ καλα μαλιστα, απλα λες μεσα σου οτι αν προσπαθησεις Κ ΑΛΛΟ ισως κατι πετυχεις καποια στιγμη.
    Αυτος ο ανθρωπος σου αρεσει εξωτερικα, νομιζεις οτι εχετε τελεια χημεια (η οποια,οπως αποδεικνυεται, υπαρχει μονο στο σεξ κ σε φιλικο καποιες στιγμες επιπεδο), γενικα θεωρεις οτι αυτος ο αντρας ειναι αυτο π εψαχνες.
    Αν δεν ισχυουν ολα αυτα, θα ισχυουν τουλαχιστον τα μισα γιατι κ εγω ενιωθα τα ιδια ακριβως. Εβγαινα εξω, με πλησιαζαν αντρες κ εγω ελεγα οχι γιατι καααααποια στιγμη θα γινοταν κατι κ εγω περιμενα απλα αυτη τη στιγμη καθως οι ευκαιριες περνουσαν απο μπροστα μου κ εγω τις κουνουσα το μαντηλι!
    Γι αυτο λοιπον...Ρωτα ευθεως τον κυριο..."θελεις or not?". Κ επειδη υποθετω πως θα σου πει...ΝΟΤ...Καιρος να αρπαξεις καποια απ τις ευκαιριες που περνανε απο μπροστα σου (οπως εκανα εγω) κ να μη τις κουνας το μαντηλι!(οπως εκανα εγω!)
    Αντε κ να ρωτησω..δεν ξερω την απαντηση?? την ξερω... κ η πλακα ειναι οτι δεν μ αρεσει εμφανησιακα... Δεν εχει καμια απολυτως σχεση μ τον τυπο του ανδρα που μ αρεσει...αλλα ειναι πολυ καλο παιδι... υπεροχος πατερας(χωρισμενος με παιδια) κ ανθρωπος που νοιαζεται για τους γυρω του...εκτος απο μενα μαλλον!!χαχαχαχαχαχαχα......ι σως καποια στιγμη το παρω αποφαση κ προχωρησω..τωρα απλα θελω να ζω τις στιγμες που ειμαστε μαζι... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Αντε κ να ρωτησω..δεν ξερω την απαντηση?? την ξερω... κ η πλακα ειναι οτι δεν μ αρεσει εμφανησιακα... Δεν εχει καμια απολυτως σχεση μ τον τυπο του ανδρα που μ αρεσει...αλλα ειναι πολυ καλο παιδι... υπεροχος πατερας(χωρισμενος με παιδια) κ ανθρωπος που νοιαζεται για τους γυρω του...εκτος απο μενα μαλλον!!χαχαχαχαχαχαχα......ι σως καποια στιγμη το παρω αποφαση κ προχωρησω..τωρα απλα θελω να ζω τις στιγμες που ειμαστε μαζι... :)

.....Ακριβως οπως το ειπες..."στιγμες"....Κ οχι ωρες, μερες...
    Αυτο σκεψου κ μονο ;)
    Every morning we are born again

Page 2 of 2 FirstFirst 12