Originally Posted by
Lacrymosa
δεν ξερω τι με επιασε κ τι μπορει να γινει κ τι μπορει να παθω κ στην τελικη χεστηκα για το τι θα γινει με αυτην την λογικη μπορει αυριο να μη ζω, μπορει αυριο να γινει σεισμος κ παει λεγοντας.. ε αυτη ειναι λογικη του παραλογου...
τα χω σιχαθει ολα κ τη ζωη μου κ τα κωλοχαπα κ τους ανθρωπους κ τα παντα βγαζω συνεχως μαυριλα κ αντικοινωνικοτητα αλλα ειναι πιστευω απο αμυνα γιατι πραγματικα θελω χρονο για τον εαυτο μου, δεν μπορω να τρεχω συνεχεια για τους αλλους...
δεν ειπα οτι δεν τα παιρνω αλλα καμια φορα ξεχναω κ βαριεμαι να τα παρω μετα αλλωστε εχει περασει κ η ωρα τους κ στην τελικη δικαιωμα μου ειναι αν θα παιρνω κ τι θα παιρνω κ ποτε θα το παιρνω, δεν θα μου το επιβαλλει κανεις, εγω κανω κουμαντο στη ζωη μου..
εχω βαρεθει να νιωθω σαν 40 χρονων ενω ειμαι τα μισα.. σαν τις γριες που οπου παν κουβαλαν παντου τα χαπια η σαν τους junkies που δεν μπορουν χωρις τη δοση τους... θελω να ειμαι ελευθερη κ με τα χαπια δεν ειμαι ελευθερη, αλλα υποκατω σε κατι κ δεν μ αρεσει να συμβιβαζομαι κ να κανω ο,τι μου λενε "για το καλο μου" (κ το αναλογο τραγουδι τα λεει ολα νομιζω..)
οταν σου λεει καποιος οτι πρεπει να παιρνεις χαπια αλλα εσυ δεν το αντεχεις κ δεν εχεις αποδεχτει την κατασταση σου, τοτε δεν εισαι ελευθερος οεο !! κι εγω αυτο δεν το σηκωνω !! δεν θελω να μου επιβαλλουν, θελω να κανω μονη μου !!
Παλι γαμωτο σκατα πηγε η μερα απ το πρωι μαλωσα με τους γονεις μου, βριστηκα με τον γκομενο κ 2 φιλες μου, εχω μαλωσει σχεδον με ολους λολ... αλλα ορισμενους τα θελει ο κωλος τους γιατι πηρανε πολυ θαρρος κ πουλανε μουρη...
α κ επισης χτες ενω εκανα παλι κοκτειλ χαπιων μιλουσα με ενα παιδι στο τηλ κ τελικα δεν το ηπια, το πεταξα αν κ ηθελα πολυ να το πιω αλλα φοβομουν δευτερη συνεχομενη μερα...
δεν μπορω να αποδεχτω κ να με αγαπησω με τιποτα