Results 16 to 30 of 75
-
04-06-2011, 16:43 #16
α ρε συ λακρυ...
πολυ με στεναχωρεις με τις αυτοκαταστροφικες σου τασεις.
ολα αυτα τα χαπια παλι μαζεμενα γιατι τα πειρες βρε κοριτσι μου?
οταν δεν μας αρεσει η ζωη μας (ουτε εμενα μου αρεσει η δικη μου ) , κανουμε ενεργειες για να την αλλαξουμε και οχι για να της δωσουμε ενα τελος.
- 04-06-2011, 16:47 #17
04-06-2011, 16:50 #18
μα ρε συ αμελι δεν το κανω για να δωσω τελος !! δεν το κανω για να αυτοκτονησω!! αμα ηταν για να αυτοκτονησω θα το εκανα πολυ διαφορετικα!! εξαλλου αυτα με τα χαπια τα χω ξανακανει καποιες φορες κ δεν παθαινω τιποτα!!
ειναι οτι με καποιον τροπο πρεπει να ξεδωσω κ να ξεχαστω κ να αποφορτιστω κ να ξελαμπικαρω... εκεινη τη στιγμη τα ξεχνω ολα αλλα μετα παλι επανερχονται..
κ τι δλδ να αλλαξω στη ζωη μου?? ο,τι κ να κανω ματαιο ειναι πλεον κ καταληγει σε αποτυχια.. σχεδον στα παντα μου ενω ξεκιναω με τις καλυτερες προοπτικες μετα απο λιγο κατι σκατωνει κ βαλτωνω κ τσαντιζομαι!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-06-2011, 17:18 #19
Απλα δεν παιρνεις χαπια.και ειναι πιο αποτεσματηκια η ενεσηΖυπρεχα παιρνω
04-06-2011, 18:33 #20
μα ρε συ αμελι δεν το κανω για να δωσω τελος !! δεν το κανω για να αυτοκτονησω!! αμα ηταν για να αυτοκτονησω θα το εκανα πολυ διαφορετικα!! εξαλλου αυτα με τα χαπια τα χω ξανακανει καποιες φορες κ δεν παθαινω τιποτα!!
ειναι οτι με καποιον τροπο πρεπει να ξεδωσω κ να ξεχαστω κ να αποφορτιστω κ να ξελαμπικαρω... εκεινη τη στιγμη τα ξεχνω ολα αλλα μετα παλι επανερχονται..
κολυμπι, γυμναστηριο , μια βολτα στον ηλιο με καποιον φιλο και πολλα ακομα.
ολα αυτα στα λεω επειδη αναλωσα αρκετα απο τα καλυτερα χρονια της ζωης μου στρεφοντας την οργη μου εναντια στον ιδιο μου τον εαυτο , καταφευγοντας σε αυτοκαταστροφικες ενεργειες.
μην το κανεις και εσυ αυτο.
θεωρω οτι περα απο την ευφυια σου διαθετεις και την απαιτουμενη ωριμοτητα για αναστρεψεις αυτη την αυτοκαταστροφικη πορεια.Last edited by amelie74; 05-06-2011 at 08:33.
04-06-2011, 23:25 #21
τους φίλους σου τους δέχεσαι με τα μειονεκτήματα τους, αλλιώς βρίσκεις άλλους φίλους, ειδικά αν θεωρείς πως η συμπεριφορά τους είναι τοξική για σένα.
πάντως σκέψου το και λίγο πιο θετικά, ίσως οι φίλες σου να θέλουν σε κάνουν να ξεχαστείς γι' αυτό σου λένε να πάτε για ψώνια και για καφέ.
νομίζω πως περνάς φάση κατάθλιψης γι' αυτό και βγάζεις θυμό και απογοήτευση. υπομονή, κάποια στιγμή θα ισορροπήσεις λογικά.
05-06-2011, 21:31 #22
claire δικιο εχεις... ειναι λογω καταθλιψης που βγαζω αυτη τη μαυριλα κ το θυμο κ την αντικοινωνικοτητα, το χω ξαναπαθει οταν ημουν παλι σε καταθλιψη... ειναι οτι δεν αντεχεις τη ζωη σου κ την κατασταση κ μπαινοντας στο τρυπακι να βλεπεις τους αλλους γινεσαι χειροτερα κ προτιμας καν να μην γνωριζεις.. αυτο που λεμε η αγνοια ειναι ευτυχια γιατι οσο ξερεις κατι τοσο πονας.....
βασικα θελω να μενω μονη μου... το χω αναγκη αυτο..... θελω να βρω χρονο για τον εαυτο μου... να ξελαμπικαρω κ να ξεφυγω απο ολους κ απο ολα....." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
05-06-2011, 21:34 #23
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
05-06-2011, 22:00 #24
λακρυ μου,γιατι κανεις πειραματα με τον εαυτο σου τωρα?
δεν περνεις τα φαρμακα σου!γιατι?
κανεις αυτες τις αλχειμιες!τι ειναι αυτο που κανεις?
θα παθει τιποτα ρε παιδακι μου!
τι σε επιασε?
μια χαρουλα δε ησουν?
γιατι κοριτσακι μου?
05-06-2011, 22:22 #25
δεν ξερω τι με επιασε κ τι μπορει να γινει κ τι μπορει να παθω κ στην τελικη χεστηκα για το τι θα γινει με αυτην την λογικη μπορει αυριο να μη ζω, μπορει αυριο να γινει σεισμος κ παει λεγοντας.. ε αυτη ειναι λογικη του παραλογου...
τα χω σιχαθει ολα κ τη ζωη μου κ τα κωλοχαπα κ τους ανθρωπους κ τα παντα βγαζω συνεχως μαυριλα κ αντικοινωνικοτητα αλλα ειναι πιστευω απο αμυνα γιατι πραγματικα θελω χρονο για τον εαυτο μου, δεν μπορω να τρεχω συνεχεια για τους αλλους...
δεν ειπα οτι δεν τα παιρνω αλλα καμια φορα ξεχναω κ βαριεμαι να τα παρω μετα αλλωστε εχει περασει κ η ωρα τους κ στην τελικη δικαιωμα μου ειναι αν θα παιρνω κ τι θα παιρνω κ ποτε θα το παιρνω, δεν θα μου το επιβαλλει κανεις, εγω κανω κουμαντο στη ζωη μου..
εχω βαρεθει να νιωθω σαν 40 χρονων ενω ειμαι τα μισα.. σαν τις γριες που οπου παν κουβαλαν παντου τα χαπια η σαν τους junkies που δεν μπορουν χωρις τη δοση τους... θελω να ειμαι ελευθερη κ με τα χαπια δεν ειμαι ελευθερη, αλλα υποκατω σε κατι κ δεν μ αρεσει να συμβιβαζομαι κ να κανω ο,τι μου λενε "για το καλο μου" (κ το αναλογο τραγουδι τα λεει ολα νομιζω..)
οταν σου λεει καποιος οτι πρεπει να παιρνεις χαπια αλλα εσυ δεν το αντεχεις κ δεν εχεις αποδεχτει την κατασταση σου, τοτε δεν εισαι ελευθερος οεο !! κι εγω αυτο δεν το σηκωνω !! δεν θελω να μου επιβαλλουν, θελω να κανω μονη μου !!
Παλι γαμωτο σκατα πηγε η μερα απ το πρωι μαλωσα με τους γονεις μου, βριστηκα με τον γκομενο κ 2 φιλες μου, εχω μαλωσει σχεδον με ολους λολ... αλλα ορισμενους τα θελει ο κωλος τους γιατι πηρανε πολυ θαρρος κ πουλανε μουρη...
α κ επισης χτες ενω εκανα παλι κοκτειλ χαπιων μιλουσα με ενα παιδι στο τηλ κ τελικα δεν το ηπια, το πεταξα αν κ ηθελα πολυ να το πιω αλλα φοβομουν δευτερη συνεχομενη μερα...
δεν μπορω να αποδεχτω κ να με αγαπησω με τιποτα" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
05-06-2011, 22:30 #26
λοιπον, αν εισαι 20 και νιωθεις 40, εισαι μια χαρα, εγω οταν ημουν 18 αισθανομουν 108. Θα ερθουν καλυτερες εποχες, τραστ μι, ειναι η μετεφηβικη περιοδος λιγο βλαμμενη, αλλα στρωνει μετα.
05-06-2011, 23:04 #27
μα στην εφηβεια μου ειχα μεν προβληματα κ σκαμπανεβασματα κ περνουσα κρισεις κ τα σχετικα, αλλα δεν ημουν ετσι οπως ειμαι τωρα!!! τωρα ειμαι χειροτερη ενω η εφηβεια θεωρητικα εχει τελειωσει!! να φανταστεις ημουν τελειως αβουλη κ ακουγα ο,τι μου λεγανε κ εκανα ο,τι θελανε χωρις να υπολογιζω τα δικα μου θελω κ χωρις καν να εχω θελω, κ πλεον ειμαι πολυ χειροτερη απο τοτε!!! εχω παει στο αλλο ακρο κ εχω αλλαξει τελειως!!! γι αυτο κ ξεσπαω με διαφορους τροπους κ θελω να εχω τον ελεγχο τωρα που μπορω γιατι τοτε δεν τον ειχα!!!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
05-06-2011, 23:14 #28
Εκτός από τα χάπια μήπως πρέπει να σκεφτείς και το ενδεχόμενο να πας σε κάποιο ψυχολόγο για ψυχοθεραπεία?
Ή στην περίπτωση που πηγαίνεις ήδη, αν δε βλέπεις αποτελέσματα να αλλάξεις και να πας κάπου αλλού?
Πολύ πιθανόν να σε βοηθήσει να σε αποδεχτείς και να σε αγαπήσεις όπως λες πιο πάνω. Και νομίζω είναι πολύ σημαντικό αυτό για όλους μας
06-06-2011, 03:03 #29
πάντως αμα κανείς μια κατάσταση με το πως θα ήταν όλα τελεία αν δεν είχες τίποτα να σε βασανίζει κ δίπλα μια άλλη κατάσταση με το τι έχεις τώρα θα δεις ότι δε διαφέρουν κ πολύ κ δεδομένου ότι δεν γίνεται να πάνε όλα τελεία διαφέρουν ακόμα λιγότερο οπότε στην τελική απλά δυσκολεύεσαι λίγο να ζήσεις φυσιολογικά αλλά όχι κάτι τραγικό οπότε δες το θετικά κ αποδεξου το κ μόλις το κανείς αυτό η προσπάθεια που καταβάλεισ για να ζήσεις φυσιολογικά θα γίνει μικρότερη είναι μέχρι να μαθεις να ελέγχεις τον εαυτό σου
06-06-2011, 08:55 #30
το να αγαπησεις τον εαυτο σου θελει πολυ δουλεια!
τουλαχιστον μην τον μισεις τοσο πολυ!
εισαι πολυ εξυπνη και ξερεις τι πρεπει να κανεις για να μην εχεις αυτον τον εκνευρισμο!στο χερι σου ειναι να γινουν τα πραγματα οπως τα θες και να μην εχεις αυτην την διαρκει ενταση!
φιλακια!