ΑΑΑ ωστε κανει κ τον δυσκολο ο ΚΕΝΟ εεε?? Λοιπον, δευτερη καταγγελια απο μενα στη safeline κ σου χω κλεισει σουιτα στο γκουαντενεμο να μαθεις αλλη φορα να εισαι καλο παιδι........ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Tο θεμα ειναι, λαμβανουν υπ' οψη τους οι υπευθυνοι τα αποτελεσματα τετοιων δημοσκοπησεων ή τσαμπα ψηφιζουμε??
Κάτω η χούντα της γυναικοκρατίας... Μ***ί, μαλακία, ασυδοσία! (ψωμί παιδεία ελευθερία;) Αδιαφορώ και συμβουλεύω τους υπόλοιπους να μην δίνουν σημασία στην θ.α. άρα ίσως είμαι έναντια αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος ή μήπως είμαι και δεν είμαι σίγουρος για το αν είμαι; :-PPP Χμμμμ... τώρα που το σκέφτομαι μπορούμε όμως να κάνουμε κατί στυλ youtube με likes και dislikes και καταχώρηση στα favorites! Μ αρέσει!
Μπορούμε να κάνουμε γκάλοπ για τα φάρμακά μας, την συχνότητα των ψυχολογικών μας μεταπτώσεων, των ψυχωτικών επισοδείων κ.α, των αποπειρών αυτοκτονίας, γκάλοπ πολιτικά, οικονομικά, αθλητικά. Να σφυγμομετρήσουμε τον τόνο των απανταχού ψυχάκιδων βρε αδερφέ!
χαχααα. σε πάω εσένα. Όχι, σιγά μη μας βάλετε πάλι από κάτω, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχουμε σηκωθεί καν ακόμη, λολ, κάτω η πατριαρχία, επιστροφή στη μητριαρχία, να πάρουμε και μεις το αίμα μας πίσω, μετά θα περάσουμε σε εποχή ισότητος, εγκαλιτέ, φρατερνιτέ, τέτοια. λολ
αδιάφορο.....
Τί έξυπνη ιδέα! Και μόλις πάρετε το πάνω χέρι θα εφαρμόσετε ισότητα... κάπως έτσι έλεγε και η Δεξιά μεταπολεμικά. Μετά θα φυλακίσετε όλα τα αρσενικά στα ξερονήσια (ποιός ξέρει τί θα κάνουν εκεί όλα μαζί!)και όποτε έχετε ορέξεις (σεξουαλικές ή σαδιστικές) θα πετάγεστε για διακοπές! Γνωρίζω όλα τα ύπουλα σχέδιά σας. Έχω ανακρίνει μερικές από εσας!
By the way? Υπάρχει πατριαρχική οικογένεια; Το ανέκδοτο με το άλογο και την κότα το ξέρετε; Κάποτε είχα έναν καθήγητη που μας έλεγε: "Όταν η γυναίκα σας σας φωνάξει να πηδήξετε από το παράθυρο φροντίστε να βρίσκεστε στον πρώτο όροφο!" Για τέτοιο control of mind μιλάμε... Ξυπνήστε ζώα!!! :-ΡΡΡ
Χαχααα, τέλειοοο, άσε, σου δωρίζω τη δική μου, θα στην βάλω σε κουτί διαστάσεων 2 επί 3, σαν την καμαρούλα μια σταλιά του πουλόπουλου, με έναν κατακόκκινο φιόγκο, και πάρτηνεεεε, άμα θες πληρώνω κιόλας, στην ανάγκη θα πάρω δάνειο και θα το δικαιολογήσω στην εφορία ως ορφανομητερικό, χαχααα. αχ τι πάθαμε και μεις οι χορεύτριες.:P
μόλις ψήφισα υπέρ της κατάργησης. συμφωνώ με όλους τους πιο πάνω συμφορουμήτες με τα επιχειρήματα τους υπέρ της κατάργησης. εδώ είναι φόρουμ υποστήριξης, όχι ανταγωνισμού ή εντυπωσιασμού. σκοπός είναι η αλληλοβοήθεια, ο αυθορμητισμός και η έκφραση αυτου που νοιώθουμε, όχι ο προσχεδιασμός και το μάζεμα πόντων.
όσοι, δεν ξέρω αν υπάρχον ή ποιοι είναι, έχουν βάλει ως στόχο την προσωπική τους ανάδειξη μεσα από τις ψήφους θετικής ανατροφοδότησης νομίζω βρίσκονται σε λάθος φόρουμ.
ειμαι και γω υπερ του να καταργηθει η θετικη ανατροφοδοτηση!!!