ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗΣ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ

18 72.00%
  • ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ , ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ

2 8.00%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΩ/ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ.

5 20.00%
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αδιαφορος ο ΚΕΝΟ, αρνειται να απαντησει, κανει τον δυσκολο. απαθεστατο τομαρι οπως παντα!
    ΑΑΑ ωστε κανει κ τον δυσκολο ο ΚΕΝΟ εεε?? Λοιπον, δευτερη καταγγελια απο μενα στη safeline κ σου χω κλεισει σουιτα στο γκουαντενεμο να μαθεις αλλη φορα να εισαι καλο παιδι........ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Προσωπικά αδιαφορώ. Μπορούμε να κάνουμε και άλλα γκάλοπς; Πιστεύω είμαστε ενδιαφέρον στατιστικό δείγμα! :-D
    Αδιαφορεις ?? !!!!Πως τολμας ρε συ κατι τετοιο?? !!!!Στο γκουαντεναμο κι εσυ μαζι με τον ΚΕΝΟ να κανετε παρεα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!
    Τι αλλα γκαλοπ θελεις?? Πες ρε συ να βαλουμε, απ ολα εχει ο μπαχτσες!!!!!!!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Tο θεμα ειναι, λαμβανουν υπ' οψη τους οι υπευθυνοι τα αποτελεσματα τετοιων δημοσκοπησεων ή τσαμπα ψηφιζουμε??
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Αδιαφορεις ?? !!!!Πως τολμας ρε συ κατι τετοιο?? !!!!Στο γκουαντεναμο κι εσυ μαζι με τον ΚΕΝΟ να κανετε παρεα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!
    Τι αλλα γκαλοπ θελεις?? Πες ρε συ να βαλουμε, απ ολα εχει ο μπαχτσες!!!!!!!!!!!
    Κάτω η χούντα της γυναικοκρατίας... Μ***ί, μαλακία, ασυδοσία! (ψωμί παιδεία ελευθερία Αδιαφορώ και συμβουλεύω τους υπόλοιπους να μην δίνουν σημασία στην θ.α. άρα ίσως είμαι έναντια αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος ή μήπως είμαι και δεν είμαι σίγουρος για το αν είμαι; :-PPP Χμμμμ... τώρα που το σκέφτομαι μπορούμε όμως να κάνουμε κατί στυλ youtube με likes και dislikes και καταχώρηση στα favorites! Μ αρέσει!

Μπορούμε να κάνουμε γκάλοπ για τα φάρμακά μας, την συχνότητα των ψυχολογικών μας μεταπτώσεων, των ψυχωτικών επισοδείων κ.α, των αποπειρών αυτοκτονίας, γκάλοπ πολιτικά, οικονομικά, αθλητικά. Να σφυγμομετρήσουμε τον τόνο των απανταχού ψυχάκιδων βρε αδερφέ!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    χαχααα. σε πάω εσένα. Όχι, σιγά μη μας βάλετε πάλι από κάτω, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχουμε σηκωθεί καν ακόμη, λολ, κάτω η πατριαρχία, επιστροφή στη μητριαρχία, να πάρουμε και μεις το αίμα μας πίσω, μετά θα περάσουμε σε εποχή ισότητος, εγκαλιτέ, φρατερνιτέ, τέτοια. λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    αδιάφορο.....
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fearg View Post
    Tο θεμα ειναι, λαμβανουν υπ' οψη τους οι υπευθυνοι τα αποτελεσματα τετοιων δημοσκοπησεων ή τσαμπα ψηφιζουμε??

η ιστορία λέει πως τις λαμβάνουν.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    χαχααα. σε πάω εσένα. Όχι, σιγά μη μας βάλετε πάλι από κάτω, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχουμε σηκωθεί καν ακόμη, λολ, κάτω η πατριαρχία, επιστροφή στη μητριαρχία, να πάρουμε και μεις το αίμα μας πίσω, μετά θα περάσουμε σε εποχή ισότητος, εγκαλιτέ, φρατερνιτέ, τέτοια. λολ
    Τί έξυπνη ιδέα! Και μόλις πάρετε το πάνω χέρι θα εφαρμόσετε ισότητα... κάπως έτσι έλεγε και η Δεξιά μεταπολεμικά. Μετά θα φυλακίσετε όλα τα αρσενικά στα ξερονήσια (ποιός ξέρει τί θα κάνουν εκεί όλα μαζί!)και όποτε έχετε ορέξεις (σεξουαλικές ή σαδιστικές) θα πετάγεστε για διακοπές! Γνωρίζω όλα τα ύπουλα σχέδιά σας. Έχω ανακρίνει μερικές από εσας!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    By the way? Υπάρχει πατριαρχική οικογένεια; Το ανέκδοτο με το άλογο και την κότα το ξέρετε; Κάποτε είχα έναν καθήγητη που μας έλεγε: "Όταν η γυναίκα σας σας φωνάξει να πηδήξετε από το παράθυρο φροντίστε να βρίσκεστε στον πρώτο όροφο!" Για τέτοιο control of mind μιλάμε... Ξυπνήστε ζώα!!! :-ΡΡΡ

Senior Member
    θα στηριξω μητριαρχια, αρκει την δικη μου την μανα να την αναλαβει κανενας αλλος ηρωας, για να μην κανω κανενα κακο

Senior Member
    Χαχααα, τέλειοοο, άσε, σου δωρίζω τη δική μου, θα στην βάλω σε κουτί διαστάσεων 2 επί 3, σαν την καμαρούλα μια σταλιά του πουλόπουλου, με έναν κατακόκκινο φιόγκο, και πάρτηνεεεε, άμα θες πληρώνω κιόλας, στην ανάγκη θα πάρω δάνειο και θα το δικαιολογήσω στην εφορία ως ορφανομητερικό, χαχααα. αχ τι πάθαμε και μεις οι χορεύτριες.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Χαχααα, τέλειοοο, άσε, σου δωρίζω τη δική μου, θα στην βάλω σε κουτί διαστάσεων 2 επί 3, σαν την καμαρούλα μια σταλιά του πουλόπουλου, με έναν κατακόκκινο φιόγκο, και πάρτηνεεεε, άμα θες πληρώνω κιόλας, στην ανάγκη θα πάρω δάνειο και θα το δικαιολογήσω στην εφορία ως ορφανομητερικό, χαχααα. αχ τι πάθαμε και μεις οι χορεύτριες.:P
    μην ανησυχεις καθολου.
    την ξενη μανα, την κατεχω!
    θα στην επιστρεψω καινουρια. ουτε θα καταλαβει πως το παθε..
    (με την δικη μου, εχω ορισμενες εκτεταμενες, δυσκολιες....)

Senior Member
    στην ανάγκη θα πάρω δάνειο και θα το δικαιολογήσω στην εφορία ως ορφανομητερικό, χαχααα.
    Καλα...εριξα πολυ γελιο με αυτην την ατακα!!! Αν και τωρα με το προσχημα της οικονομικης κρισης δε βλεπω να παιρνεις φραααγκο!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

μόλις ψήφισα υπέρ της κατάργησης. συμφωνώ με όλους τους πιο πάνω συμφορουμήτες με τα επιχειρήματα τους υπέρ της κατάργησης. εδώ είναι φόρουμ υποστήριξης, όχι ανταγωνισμού ή εντυπωσιασμού. σκοπός είναι η αλληλοβοήθεια, ο αυθορμητισμός και η έκφραση αυτου που νοιώθουμε, όχι ο προσχεδιασμός και το μάζεμα πόντων.
    όσοι, δεν ξέρω αν υπάρχον ή ποιοι είναι, έχουν βάλει ως στόχο την προσωπική τους ανάδειξη μεσα από τις ψήφους θετικής ανατροφοδότησης νομίζω βρίσκονται σε λάθος φόρουμ.
    γιάννης

Senior Member
    ειμαι και γω υπερ του να καταργηθει η θετικη ανατροφοδοτηση!!!
    Last edited by amelie74; 15-06-2011 at 15:56.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast