Originally Posted by
amelie74
υπαρχουν μερες που κοιμαμαι 9-ωρο και αλλες που κοιμαμαι 5-ωρο.
χθες ας πουμε κοιμηθηκα στις 10 και ξυπνησα στις 3 και ξανακοιμηθηκα απο τις 6 το πρωι ως τις 9.
παντως περα απο υπομανιες κ' μαλακιες υπαρχει λογος που ειμαι αναστατωμενη.
φιλοξενουμε την ξαδερφη μου , η οποια αν κ' καλη κοπελα καθε τρεις κ' λιγο κουβαλαει στο σπιτι μας αλλους συγγενεις που δεν τους γουσταρω καθολου λες και ειναι δικο της το σπιτι.
και το χειροτερο απο ολα που με εχει αναστατωσει ειναι οτι την Πεμπτη θα κουβαληθει για να μεινει σπιτι μας η ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΩ η μανα της , η οποια ειναι ολο επικρισεις και δεν την αντεχω με τιποτα.
ολο μου την λεει για τα κιλα μου κ' για το οτι παρατησα την σχολη.
και στο καπακι μου πεταει μελωδραματικες φρασεις του στυλ " εγω τα λεω για το καλο σου , γιατι θα ησουν καποτε αστερι"
ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΣΤΕΡΙ ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΣ ΑΦΟΡΗΤΑ.
ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΑ!!!
ξερεις Μαρια ειναι πολυ ευκολο να δειξουμε ( υποτιθεμενη ) συμπονια οταν ο αλλος υποφερει.
το δυσκολο ειναι να χαρουμε με την χαρα του αλλου και να τον καμαρωσουμε.
και η συγκεκριμενη επειδη ξερω ποσο ζηλοφθονο ατομο ειναι , ειμαι βεβαιη οτι αν τωρα ημουν εμφανισιακα οπως ημουν καποτε κ' εβγαζα περισσοτερα λεφτα απο τα παιδια της απο καποια αξιολογη δουλεια , θα εσκαγε απο το κακο της!!!
ειμαι πεπεισμενη χιλια τα εκατο για αυτο!!!
και σε αυτο συμφωνουν και οι γονεις μου.
και για να ξεφυγουμε λιγο απο τη μιζερια....μεγεια το μαγιουδακι σου!!!
πρεπει να ειναι τελειο!:D
αν μου τη βιδωσει καμια ωρα μεσα στο μπουρδελοσπιτο μου , που εχει καταντησει κεντρο διερχομενων , θα βαλω κ' γω ενα ταμπον και θα παω να αραξω στην παραλια.:cool: