Results 16 to 30 of 507
Thread: ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ- Νο2
-
21-06-2011, 20:39 #16
υπαρχουν μερες που κοιμαμαι 9-ωρο και αλλες που κοιμαμαι 5-ωρο.
χθες ας πουμε κοιμηθηκα στις 10 και ξυπνησα στις 3 και ξανακοιμηθηκα απο τις 6 το πρωι ως τις 9.
παντως περα απο υπομανιες κ' μαλακιες υπαρχει λογος που ειμαι αναστατωμενη.
φιλοξενουμε την ξαδερφη μου , η οποια αν κ' καλη κοπελα καθε τρεις κ' λιγο κουβαλαει στο σπιτι μας αλλους συγγενεις που δεν τους γουσταρω καθολου λες και ειναι δικο της το σπιτι.
και το χειροτερο απο ολα που με εχει αναστατωσει ειναι οτι την Πεμπτη θα κουβαληθει για να μεινει σπιτι μας η ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΩ η μανα της , η οποια ειναι ολο επικρισεις και δεν την αντεχω με τιποτα.
ολο μου την λεει για τα κιλα μου κ' για το οτι παρατησα την σχολη.
και στο καπακι μου πεταει μελωδραματικες φρασεις του στυλ " εγω τα λεω για το καλο σου , γιατι ησουν καποτε αστερι"
ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΣΤΕΡΙ ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΣ ΑΦΟΡΗΤΑ.
ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΑ!!!
ξερεις Μαρια ειναι πολυ ευκολο να δειξουμε ( υποτιθεμενη ) συμπονια οταν ο αλλος υποφερει.
το δυσκολο ειναι να χαρουμε με την χαρα του αλλου και να τον καμαρωσουμε.
και η συγκεκριμενη επειδη ξερω ποσο ζηλοφθονο ατομο ειναι , ειμαι βεβαιη οτι αν τωρα ημουν εμφανισιακα οπως ημουν καποτε κ' εβγαζα περισσοτερα λεφτα απο τα παιδια της απο καποια αξιολογη δουλεια , θα εσκαγε απο το κακο της!!!
ειμαι πεπεισμενη χιλια τα εκατο για αυτο!!!
και σε αυτο συμφωνουν και οι γονεις μου.
και για να ξεφυγουμε λιγο απο τη μιζερια....μεγεια το μαγιουδακι σου!!!
πρεπει να ειναι τελειο!
αν μου τη βιδωσει καμια ωρα μεσα στο μπουρδελοσπιτο μου , που εχει καταντησει κεντρο διερχομενων , θα βαλω κ' γω ενα ταμπον και θα παω να αραξω στην παραλια.Last edited by amelie74; 22-06-2011 at 13:09.
- 21-06-2011, 20:49 #17
Αχινε οταν επινα πριν παω στη Βικυ , επινα 2 κουτακια μπυρα μονο.
οταν βγαινω εξω πινω περιπου ενα λιτρο.(δλδ 2 μπουκαλια μπυρα).
βλεπεις λοιπον εσυ και οι υπολοιποι για τι μικρες κ' ελεγχομενες ποσοτητες μιλαμε.
απλα αυτο που μου ειπε η Βικυ , ειναι οτι αν πηγαινω πιωμενη , η εκτιμηση της σχετικα με την ψυχολογικη μου κατασταση ειναι εσφαλμενη γιατι ειμαι υπο την επιρροια του αλκοολ.(σε αυτο ισως να εχει δικιο)
21-06-2011, 20:55 #18
Last edited by amelie74; 21-06-2011 at 21:06.
21-06-2011, 20:55 #19
Αμελι οι ποσοτητες μου φαινονται μικρες σε σχεση με αυτες που καταναλωνω εγω. Δεν σε παροτρυνω βεβαια, ουτε σημαινει οτι ειναι. Οσο αφορα παντως τα 2 κουτακια εε αντικειμενικα δεν αλλοιωνουν και τοσο την αντιληψη. Και αυτο που ηθελα να πω ειναι πως ακομα κι αν εσυ εχεις την ταση να πηγαινεις σε μια σχετικη εφορια και πιο ''λυμενη'' δεμ θα επρεπε να σου πει οτι θα διακοψετε. Οταν ενα ατομο ειναι σε αυτην τη κατασταση σαφως και ειναι ευαλωτο, σαφως και θα ειναι σχετικα εξαρτημενο απο τις συνεδριες, σαφως και θα εχει προβληματικες συμπεριφορες τυπου μπυριτσες, δεν το διωχνει κανεις. Αποψη μου παντα. Τι πα******κια πηρες? :Ρ Φετιχ.
21-06-2011, 21:02 #20
Αχινε ναι οντως οι ποσοτητες ειναι πολυ μικρες , αλλα η αληθεια ειναι οτι ακομα και με αυτες τις μικρες ποσοτητες "εκανα κεφαλι" εστω και για λιγη ωρα.
τα πα******κια δεν θελω να σε απογοητευσωαλλα δεν ειναι γυναικια.
ειναι αθλητικα πουμα ασπρα με διαφορα χρωματακια στο πλαι.
21-06-2011, 21:04 #21
μια χαρα, να τα χαιρεσε! εγω δεν ειμαι των τακουνιων κθοτι ανισορροπη, αλλα μου αρεσουν οι πικαντικες πλατφορμες...
21-06-2011, 21:09 #22
nice
την κανω τωρα γιατι σημερα ημουν ολη μερα πανω απο το pc.
sorry.
τα λεμε λιαν συντομως με ολες σας.
21-06-2011, 22:06 #23
Ναι ρε συ ετσι ειναι συμφωνω μαζι σου απολυτα εγω πχ ξερω να ξεχωριζω αν ειμαι σε μανια, υπομανια, νορμοθυμια η καταθλιψη, τωρα πχ ξερω που ειμαι αλλα κ οταν ημουν σε νορμοθυμια ρε συ αμα εβγαινα εξω με φιλες κ γυρνουσα αργα η πηγαινα να ψωνισω 2-3 πραγματα που τη μπαιναν οι γονεις μου οτι κ καλα ανεβαινω κ μου τη σπαει πολυ αυτο ενω ημουν σταθροποιημενη τι πα να πει δλδ οτι αμα ψωνισω η βγω ειμαι κ σε υπομανια κ νιωθω οτι το προσεχουν περισσοτερο τωρα αλλα i don 't give a shit στην τελικη δικη μου ειναι η ζωη κ την ζω οπως θελω βεβαια συμβαινει κ το αντιστροφο δλδ αμα μια μερα εισαι down να φοβασαι για καταθλιπτικο επεισοδιο
αμελι προσπαθησε να μην πινεις τοσο κ κανε πιο ελαφρια τσιγαρα τουλαχιστον αφου κανεις πολλα κι εγω κανω πολλα τωρα αλλα ελαφρια επισης μεγεια το μαγιω κ το παπουτσια αν κ εγω λατρευω 12ποντα κ σπανια φοραω αθλητικα μονο οταν παω τζοκινγκ κ πηρα μαγιο καινουργιο sexy μαυρο με ροζε στρας στρινγκ ειναι κ ειναι τελειο ειμαι γαματη οταν το βαζω κ κανε ρε συ μπανακια εγω κανω καθε μερα κ ειναι τελεια αμα δεν κανεις τωρα αλλωστε ποτε θα κανεις κ χες τους αλλους κ σε οσους σε εκνευριζουν χωνε τα μην ανεχεσαι αυμπεριφορες βαζε τον καθενα στη θεση του
αυτα by Lacry_Junkie_Bitch !!!!!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
21-06-2011, 22:17 #24
Σκατα. Και δεν εχω χρον, θα βγω γιατι περιμενω κοσμο σπιτι. Εγω Μονο σε κυμματα γαμωτο. Μακαρι ετσι εναν μηνα να ημουν σε μανια. Κοιταω το ποδι μου και φριτω καοιταω το χερι μου και φριτω κοιταω μεσα μου και φριτω, σφιγγω τα δοντια.
22-06-2011, 01:00 #25
Δε συμφωνώ ΜαρίαΑ. Γιατί να μη την στεναχωρούν τα λόγια της ψυχολόγου? Για να έρθει η στιγμή γράφτα γράφτα να σταματήσει η επαφή εντελώς, και φυσικά αφού έχει γίνει γνωστό από τα πριν ότι είναι ενδεχόμενες συνέπειες αν "δεν την στεναχωρούν"? Φαντάζομαι πως δεν είναι και προς το συμφέρον της αμελί το γράψε.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-06-2011, 09:24 #26
ναι Ηρω εχεις δικιο.
πολλα πραγματα πρεπει να αρχισω να γραφω , αλλα τα λογια της ψυχολογου μου , δεν με συμφερει να τα γραψω.
γιατι δεν θελω να την χασω.
γιατι δεν με συμφερει να την χασω.
ευτυχως σημερα κοιμηθηκα καλα.
εκλεισα 9-ωρακι.
καλημερα!
22-06-2011, 10:00 #27
εχεις απολυτο δικιο!
καλα δεν μπορεις να της το βουλωσεις!
να της πεις:θεια δεν βαρεθηκες να λες τα ιδια?εγω που σε ακουω βαρεθηκα!το μυνημα θα το παρει!
αφου δεν καταλαβαινει,πρεπει καποιος να την κανει να καταλαβει!πρεπει να της βαλεις εσυ τα ορια!
και αν δεν μπορεις εσυ βαλε την μητερα σου να της το πει με ωραιο τροπο,οτι αυτο που κανει σε στεναχωρει!
22-06-2011, 10:18 #28
ενοουσα να μην στεναχωριεται οτι βρισκεται σε προ μανιακο επεισοδιο.
γιατι μου εχει συμβει και εμενα και με επιασε πανικος!
σταματισα να κανω δουλειες και επιασα το κρεβατι απο τον φοβο μου!
και οταν μετα το συζητησα με τον ψυχολογο μου ειπε οτι αν βρισκομουν οντως σε τετοια φαση δεν θα μπορουσα να την σταματησω και θα προχωρουσε κανονικα!
οποτε δεν υπαρχει λογος να στεναχωριομαστε και να μας πιανει πανικος για την καθε υποψια που μπορει να εχουν οι ψυχολογοι μας!
για το ποτο εχει νομιζω δικιο γιατι με τα φαρμακα που περνουμε υπαρχουν και παρενεργειες και εκτος των αλλων!
22-06-2011, 10:25 #29
22-06-2011, 13:17 #30