μα σε όλα τα θέματα του εκεί το πάει! ότι του δώσανε τα φάρμακα για άλλο λόγο από αυτόν που του είπαν!
Printable View
πάντως σκέψου το εξής. έστω ότι έχεις χλαμύδια και γονόρροια. και η θεραπεία με τα αντιβιωτικά στοιχίζει πολλά. όμως θα γίνει μία φορά και τέλος. ενώ τα ψυχοφάρμακα θα πρεπει να παιρνεις εφ' όρου ζωής. άρα μακροπρόθεσμα ή θεραπεία κοστίζει περισσότερο.
άρα, μάλλον ο συλλογισμός είναι άτοπος στην προκειμένη!
Ελα ρε carrot αγορι μου...! Σταματα να φαντασιωνεσαι και να κανεις ατοπες υποθεσεις! Διαβαζεις απο 'δω,διαβαζεις απο 'κει και τα 'χεις περιπλεξει τα πραγματα! Να σκεφτεσαι απλα,αυτο ειναι ολο το νοημα!
βινς, θα μπορούσαν να φταίνε τα ψυχοφάρμακα ακόμη και για τη χλωρίδα ή την πανίδα, για τη ηλίαση, για το ότι χάνει ο Παναθηναικός, για τη χυλόπιτα που θα φας από μια γκόμενα..για..για για...υπάρχουν χιλιάδες για...ΟΜΩΣ δεν φταίνε αυτά, παρά μόνο εσύ που δεν κοιτάζεις να συμβιβαστείς, (φτου κακά λέξη, αλλά δε την παίρνω πίσω) και να έρθεις αντιμέτωπος με το πρόβλημα σου, γεγονός που θα δημιουργήσει την ερώτηση: "και τωρα τι κάνουμε?"
Απάντηση: "παίρνουμε φάρμακα".
Αν σου αρέσει να βασανίζεσαι μέχρι τα εκατό σου, κανένα πρόβλημα, εδώ ελπίζω θα είμαστε να συζητάμε για τους κάφρους τους ψυχίατρους, για τους δολοφόνους τους ερευνητές και για την πιο άχρηστη και επιβλαβή ανακάλυψη των αιώνων: τα φάρκαμα.
Sorry που βγαινω τελειως off-topic αλλα σκεφτηκα να πω και αυτο.Για τους μεταναστες και κυριως οι λαθρομεταναστες ξοδευοντε πανω απο 15 εκατομμυρια το μηνα σε μισθους(βλεπε επιδομα λαθρομεταναστη 335το μηνα) και πανε να καταργησουν τελειως το επιδομα ανεργειας.Πανε να μας διωξουν απο την χωρα μας ή η ιδεα μου ειναι
είναι σοβαρό το θέμα της μετανάστευσης.. ο κόσμος δεν έχει που να πάει, αυτοί απόσο ξέρω ήταν να πάνε σε πιο αναπτυγμένες χώρες όπως Γαλλία και Γερμανία αλλά ξέμειναν εδώ... και αυτοί άνθρωποι με δικαιώματα είναι και εμείς που μένουμε χρόνια εδώ.. δύσκολα τα πράγματα