Αφροδίσια νοσήματα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κλερ
    ΠΩΣ το σκεφτηκες αυτο?
    μα σε όλα τα θέματα του εκεί το πάει! ότι του δώσανε τα φάρμακα για άλλο λόγο από αυτόν που του είπαν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Έχω σκεφτεί και αυτό το σενάριο, δεν στο κρύβω.

Κάποια πράγματα όμως είναι τρομακτικά, διάβασε και το τεύχος του Λούκυ Λουκ "Ο θησαυρός των Ντάλτον". Το δίνω σαν παραπομπή.

http://www.lioliosbooks.gr/index.php...mart&Itemid=79

http://www.bookcrossing.com/journal/8377420
    μην μου το δίνεις. έχω όλα τα λούκυ λουκ. και όλα τα αστερίξ. χεχε.....

Senior Member
    πάντως σκέψου το εξής. έστω ότι έχεις χλαμύδια και γονόρροια. και η θεραπεία με τα αντιβιωτικά στοιχίζει πολλά. όμως θα γίνει μία φορά και τέλος. ενώ τα ψυχοφάρμακα θα πρεπει να παιρνεις εφ' όρου ζωής. άρα μακροπρόθεσμα ή θεραπεία κοστίζει περισσότερο.

άρα, μάλλον ο συλλογισμός είναι άτοπος στην προκειμένη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    πάντως σκέψου το εξής. έστω ότι έχεις χλαμύδια και γονόρροια. και η θεραπεία με τα αντιβιωτικά στοιχίζει πολλά. όμως θα γίνει μία φορά και τέλος. ενώ τα ψυχοφάρμακα θα πρεπει να παιρνεις εφ' όρου ζωής. άρα μακροπρόθεσμα ή θεραπεία κοστίζει περισσότερο.

δηλαδη, το οτι με τα ψυχοφαρμακα, δεν φευγουν τα χλαμυδια, το θεωρεις αμελητεο επιχειρημα....

Senior Member
    δηλαδη, το οτι με τα ψυχοφαρμακα, δεν φευγουν τα χλαμυδια, το θεωρεις αμελητεο επιχειρημα....
    σταμάτα εσύ τώραααα! :P

Senior Member
    μα σε όλα τα θέματα του εκεί το πάει! ότι του δώσανε τα φάρμακα για άλλο λόγο από αυτόν που του είπαν!
    Κάποιες φορές συμβαίνει αυτό... να κάνω διάφορες υποθέσεις.

Γενικά συμβαίνουν περίεργα πράγματα όπως το να πάω να γράψω κάτι και κάτι μέσα μου (άλλοτε έξω) να με σταματάει.

Senior Member

Η πολύ σκέψη βλάπτει!

Senior Member
    Χλαμύδια η στρείδια δεν ξέρω τι εννοείς, my doc is smarter than einstein.

Junior Member
    Η πολύ σκέψη βλάπτει!
    Η αλήθεια είναι αυτή αλλά δεν σε βλέπω να το κάνεις...! Όλο υποθέσεις μου είσαι...!
    Γνώρισα την αγάπη από το θόρυβο που έκανε φεύγοντας…
    [I]Louis Jouvet[/I]

Senior Member
    Ελα ρε carrot αγορι μου...! Σταματα να φαντασιωνεσαι και να κανεις ατοπες υποθεσεις! Διαβαζεις απο 'δω,διαβαζεις απο 'κει και τα 'χεις περιπλεξει τα πραγματα! Να σκεφτεσαι απλα,αυτο ειναι ολο το νοημα!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Χλαμύδια η στρείδια δεν ξέρω τι εννοείς, my doc is smarter than einstein.
    Έλααα με τα στρείδια, λίγα λόγια! :ΡΡ

βινς, θα μπορούσαν να φταίνε τα ψυχοφάρμακα ακόμη και για τη χλωρίδα ή την πανίδα, για τη ηλίαση, για το ότι χάνει ο Παναθηναικός, για τη χυλόπιτα που θα φας από μια γκόμενα..για..για για...υπάρχουν χιλιάδες για...ΟΜΩΣ δεν φταίνε αυτά, παρά μόνο εσύ που δεν κοιτάζεις να συμβιβαστείς, (φτου κακά λέξη, αλλά δε την παίρνω πίσω) και να έρθεις αντιμέτωπος με το πρόβλημα σου, γεγονός που θα δημιουργήσει την ερώτηση: "και τωρα τι κάνουμε?"
    Απάντηση: "παίρνουμε φάρμακα".
    Αν σου αρέσει να βασανίζεσαι μέχρι τα εκατό σου, κανένα πρόβλημα, εδώ ελπίζω θα είμαστε να συζητάμε για τους κάφρους τους ψυχίατρους, για τους δολοφόνους τους ερευνητές και για την πιο άχρηστη και επιβλαβή ανακάλυψη των αιώνων: τα φάρκαμα.

Δεν λέω ότι είναι κακοί οι μετανάστες. Σάμπως φταίνε εκείνοι για τους πολέμους και ότι άλλο έπαθαν στις χώρες τους?
    Sorry που βγαινω τελειως off-topic αλλα σκεφτηκα να πω και αυτο.Για τους μεταναστες και κυριως οι λαθρομεταναστες ξοδευοντε πανω απο 15 εκατομμυρια το μηνα σε μισθους(βλεπε επιδομα λαθρομεταναστη 335το μηνα) και πανε να καταργησουν τελειως το επιδομα ανεργειας.Πανε να μας διωξουν απο την χωρα μας ή η ιδεα μου ειναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    βινς, θα μπορούσαν να φταίνε τα ψυχοφάρμακα ακόμη και για τη χλωρίδα ή την πανίδα, για τη ηλίαση, για το ότι χάνει ο Παναθηναικός, για τη χυλόπιτα που θα φας από μια γκόμενα..για..για για...υπάρχουν χιλιάδες για...ΟΜΩΣ δεν φταίνε αυτά, παρά μόνο εσύ που δεν κοιτάζεις να συμβιβαστείς, (φτου κακά λέξη, αλλά δε την παίρνω πίσω) και να έρθεις αντιμέτωπος με το πρόβλημα σου, γεγονός που θα δημιουργήσει την ερώτηση: "και τωρα τι κάνουμε?"
    Απάντηση: "παίρνουμε φάρμακα".
    Αν σου αρέσει να βασανίζεσαι μέχρι τα εκατό σου, κανένα πρόβλημα, εδώ ελπίζω θα είμαστε να συζητάμε για τους κάφρους τους ψυχίατρους, για τους δολοφόνους τους ερευνητές και για την πιο άχρηστη και επιβλαβή ανακάλυψη των αιώνων: τα φάρκαμα.
    τι να πω.. ούτε αντικούκου ψυχοφάρμακα για να καταπιέζω τις ορμόνες μου θέλω να καταναλώνω ούτε φερορμόνες για να έχω περισσότερη επιτυχία στο γυναικείο φύλλο.

Να συμβιβαστώ... οκ δεν φωνάζω στους δρόμους κιόλας. Μου αρέσει όμως η συζήτηση :)
    Last edited by carrot; 03-08-2011 at 23:03.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WeakbutPowerfull View Post
    Sorry που βγαινω τελειως off-topic αλλα σκεφτηκα να πω και αυτο.Για τους μεταναστες και κυριως οι λαθρομεταναστες ξοδευοντε πανω απο 15 εκατομμυρια το μηνα σε μισθους(βλεπε επιδομα λαθρομεταναστη 335το μηνα) και πανε να καταργησουν τελειως το επιδομα ανεργειας.Πανε να μας διωξουν απο την χωρα μας ή η ιδεα μου ειναι
    είναι σοβαρό το θέμα της μετανάστευσης.. ο κόσμος δεν έχει που να πάει, αυτοί απόσο ξέρω ήταν να πάνε σε πιο αναπτυγμένες χώρες όπως Γαλλία και Γερμανία αλλά ξέμειναν εδώ... και αυτοί άνθρωποι με δικαιώματα είναι και εμείς που μένουμε χρόνια εδώ.. δύσκολα τα πράγματα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast