-
Συναντήθηκα με τον γιατρό. Επιμένει πως είναι ψυχωσικό επισόδειο λόγω του θυμού και πως όταν νευριάζω πολύ έχω πολλές πιθανότητες (αν δεν παίρνω το ζυπρέξα) να πάθω ψυχωσικό επισόδειο. Μου είπε πως το ζυπρέξα βοηθάει στο να μην υπάρχει μέσα μου τόσος θυμός και κατ' επέκταση ένα νέο ψυχ. επισόδειο. Τον ρώτησα αν είχα κάποιο παραλήρημα, μου απάντησε πως είχα ένα βλέμα απλανές. Τεσπα εντάξει.....για να πω την αλήθεια δεν ήθελα να φτάσω στο ψυχ. επισόδειο και με στεναχωρεί που το έπαθα (δύο φορές κιόλας). Η ζωή όμως συνεχίζεται και θα προσέχω όσο μπορώ να ελέγχω τα νεύρα μου.
Για να μην παρεξηγηθώ, δε θεωρώ υποτιμητικό το να πάθει κάποιος ψυχ επισόδειο, όπως δε θεωρώ υποτημιτικό το να έχει κάποιος μία ψυχική ασθένεια. Και εγώ φορέας ψυχικής ασθένειας είμαι και πλέον δε ντρέπομαι για αυτό. Τεσπα είναι μεγάλο κεφάλαιο το πως βλέπουν οι περισσότερο έναν άνθρωπο με ψυχική ασθένεια.
Α, ρώτησα μήπως έπαθα διασχητική αμνησία. Μου απάντησε "όχι". Από εκεί και πέρα, επειδή τελευταία είχα έντονες κρίσεις πανικού συζητήσαμε για αυτό το ακάνθωδες στη ζωή μου και την ποιότητά της θέμα. Ε μιλήσαμε και για την κατάθλιψη και τη σκέψη που κάνω για τον πατέρα μου. Σκέφτομαι πως θα ξεπεράσω όταν φύγει από τη ζωή την απώλεια αυτή. Μου είπε ότι δε με βοηθάει να το σκέφτομαι συνέχεια και ούτε με το να το σκέφτομαι μπορώ να προετιμαστώ. Δεν έχει κάποια ασθένεια ο πατέρας μου, αλλά έχει κάνει μπαιπας πριν πολλά χρόνια και έχει φθάσει τα 69.
Αυτά καλοί μου φίλοι.
Φιλάκια:p:p
-
Να σε ρωτήσω κάτι? είναι λίγο άκυρο πόσα μιλιγκραμ σου σύστησε να παίρνεις?
-
2,5mg BloodyKate παίρνω κάθε μέρα :)
-
:Ο !! σε ευχαριστώ πολύ !