Originally Posted by
gounar
REMEDY η αποκαλυψη διαλυει ολο το συμπαν μου οτι εχτισα με κοπο καταστραφεται δεν μπορω δεν ξερω πως να προχωρησω μετα απο αυτο συν οτι το εβλεπα ως εναν σκοπο μια μαχη που επρεπε να δωσω για να μην με καταλαβουν και τωρα χανω τα παντα. ειμαι ντροπαλος και ατολμος απο παιδακι για να σου δωσω να καταλαβεις οταν οι γονεις μου εφευγαν ελεγαν στα αδερφια μου τι να κανουν να μην κανουν κτλ σε εμενα παντα το ιδιο να παιζεις με τα αδερφια εμενα δεν με ενδιεφερε αν με αφηναν να δω τηλεοραση θα εβλεπα αν ηθελαν να παιξουμε θα επαιζα αν μιλουσαν θα ακουγα ακουνητος και αμιλητος το πολυ-πολυ σηκωνομουν και εφευγα οταν τελειωνε ο χρονος μου ημουν διαθετιμενος να δωσω χωρις να πω κατι γνωριζαν οτι καπως ετσι θα καταληξει την ιδια σταση κρατησα και αργοτερα στις παρεες μου ισως ελεγαν οτι ειμαι χαζος ακοινωνητος η ντροπαλος το ιδιο μου κανει.αν καταλαβαινω σωτα τι θελεις να μου πεις ειναι οτι φοβαμαι τους ανθρωπους ισως να μην τους καταλαβαινω νιωθω ξενος εγω καπου εκει καταληγω και για αυτο μου βγαινει η αδιαφορια μου. σε ειδικο δεν παω δεν προκειτε να παω δεν ξερω να εκφραστω δεν μπορω να βαλω σε μια ταξη τις σκεψεις μου και δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να διακρινω την αληθεια απο το ψεμα μετα απο τοσα χρονια
ζητω συγνωμη αν δεν βγαζουν νοημα αυτα που γραφω ουτε να εκφραστω ξερω ουτε να χειριζομαι καλα την γλωσσα