Originally Posted by
λιλιουμ
Λοιπον εχω να πω οτι οι περισσοτεροι επηρεαζονται απο τετοια στερεοτυπα, μικροι μεγαλοι, το θεμα ειναι να μαθεις να βλεπεις τον αλλον και να ξερεις εσυ τι θες, για να μην πεφτεις σε τετοιες περιπτωσεις. Η κολλητη μου φιλη βιωνει ενα φαινομενο τον τελευταιο καιρο που εχει ως εξης: Οι λεγαμενοι την παρατανε οχι αφου κανουν σεξ, που υποτιθεται σε αυτο στοχευουν, αλλα αφου τους δειξει εκεινη οτι ναι οκ οντως τους θελει, δηλαδη δεν εχουν προλαβει να κανουν σεξ, της λενε το βραδυ ποσο τελεια ειναι και ποσο πολυ την θελουν, αυτη μετα απο πεντε εξι ραντεβου εκδηλωνει το οτι και αυτη ενδιαφερεται, και μετα εξαφανιζονται για παντα! Θελω να πω, οτι θελουμε δε θελουμε, οι ανθρωποι θελουμε ενα εγκεφαλικο παιχνιδι, να μας φανει ο αλλος δυσκολος, οχι δεδομενος, και ο αντρας να κυνηγησει, γιατι τοτε εκτιμαει περισσοτερο αυτο που κατακτα. Ολα αυτα μπορει να θεωρουνται ξεπερσαμενες αντιληψεις και στερεοτυπα, αλλα ελα μου που ισχυουν σε μεγαλο βαθμο!! Εξον και η αλλη υπερχειλιζει αυτοπεποιθησης, γοητειας και ειναι ακαταμαχητη και μπορει να τον σερνει τον αλλον απο τη μυτη και να την εχει θεα και ας το κανουνε στο πρωτο ραντεβου, κατι που δε διασφαλιζει κιολας οτι μετα απο 5 χρονια ο συντροφος της πανω σε εναν καυγα δε μπορει να της πεταξει, μου εκατσες με την πρωτη τοτε, ησουν ξεκωλακι, αλλα ελπιζω πια οτι υπαρχουν αντρες που δεν ειναι τοσο στερεοτυπικοι, και γυναικες που δε μασανε και ακουνε τα θελω τους! Απλα δεν ξερω ποσοι ειναι και ποσοι απο αυτους συναντιουνται! καλο ειναι οι γυναικες να ακουνε τους βιορρυθμους τους, και ουτε να βιαζονται μην χασουν το κελεπουρι ουτε να καθυστερουνε μηνες εξεπιτηδες, γιατι τοτε προφανως εχουν θεμα με την σεξουαλικοτητα τους, ή δε γουσταρουν πραγματικα τον αλλον!