Results 16 to 30 of 35
Thread: "Διέξοδος"
-
09-08-2011, 19:20 #16
Το κολύμπι στην προκείμενη δεν είναι το σεξ αλλά η σχέση, το νερό είναι το σεξ. Αν το σεξ είναι η θάλασσα, εννοείται ότι μπορείς να κολυμπήσεις σε ένα σωρό άλλα μέρη πριν κάνεις τα μακροβούτια στη Μεσόγειο.
Η διαφωνία μας είναι ότι εσύ δεν νοείς έρωτα χωρίς σεξ, ενώ εγώ που το έχω βιώσει κιόλας (ίσως επειδή είμαι πιο κοντά στην εφηβεία και θυμάμαι πόσο ερωτευμένη ήμουν με το πρώτο μου αγόρι, με το οποίο δεν ολοκήρώσαμε), το νοώ και το απολαμβάνω. Και επειδή διάβασα τώρα και την απάντηση της Gypsy, η οποία δεν έχει ολοκληρώσει, είναι σαν να της λες ότι δεν έχει βιώσει έρωτα στη ζωή της, ενώ πιστεύω -ή έστω, θέλω να ελπίζω- ότι έχει ερωτευτεί και την έχουν εξίσου ερωτευτεί στο παρελθόν, και πέρασε και ωραία, όσο και αν κράτησε.
Με αυτό δηλαδή λες ότι συμφωνείς μαζί μου; Γιατί δεν υπάρχει άλλη εξήγηση... Μόνο όταν 2 δρόμοι είναι παράλληλοι μπορείς να προσπαθήσεις να τους ενώσεις... αν πάει ο ένας προς Δυσμάς και ο άλλος προς Ανατολάς, οι προσπάθειές σου θα είναι άκαρπες...[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
- 09-08-2011, 19:39 #17
Οπως και να ονομάσεις την θάλασσα, στο νερό θα βρεθείς. Μπορεί να είναι η πισίνα πριν τα μακροβούτια στη Μεσόγειο, αλλα και τα δυο μέρη θα έχουν βραχεί. Οταν μιλάμε για κολύμπι (ερωτική σχέση) μιλάμε αυτομάτως και για νερό (σεξ)
Η διαφωνία μας είναι ότι εσύ δεν νοείς έρωτα χωρίς σεξ, ενώ εγώ που το έχω βιώσει κιόλας (ίσως επειδή είμαι πιο κοντά στην εφηβεία και θυμάμαι πόσο ερωτευμένη ήμουν με το πρώτο μου αγόρι, με το οποίο δεν ολοκήρώσαμε), το νοώ και το απολαμβάνω. Και επειδή διάβασα τώρα και την απάντηση της Gypsy, η οποία δεν έχει ολοκληρώσει, είναι σαν να της λες ότι δεν έχει βιώσει έρωτα στη ζωή της, ενώ πιστεύω -ή έστω, θέλω να ελπίζω- ότι έχει ερωτευτεί και την έχουν εξίσου ερωτευτεί στο παρελθόν, και πέρασε και ωραία, όσο και αν κράτησε.
Σε ερωτική σχέση σε βάζει η ενεργοποίηση του ερωτισμού σου με έναν άλλον άνθρωπο που είναι εκει και το ΒΙΩΝΕΤΕ μαζί.
Με αυτό δηλαδή λες ότι συμφωνείς μαζί μου; Γιατί δεν υπάρχει άλλη εξήγηση... Μόνο όταν 2 δρόμοι είναι παράλληλοι μπορείς να προσπαθήσεις να τους ενώσεις... αν πάει ο ένας προς Δυσμάς και ο άλλος προς Ανατολάς, οι προσπάθειές σου θα είναι άκαρπες...
ΜΑΖΙ = ΚΟΙΝΑ.
ΚΟΙΝΑ = ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ.
Υ.Γ Ολοι οι άνθρωποι περνούν από την εφηβεία!
09-08-2011, 19:53 #18
09-08-2011, 21:06 #19
09-08-2011, 22:04 #20
Και εγώ διαφωνώ ως προς εμένα, και σου λέω ότι η θάλασσα είναι το σεξ, και η λίμνη ας πούμε είναι τα φιλιά, το ποτάμι είναι το φλερτ και τα λοιπά. Το σεξ είναι ΕΝΑ από τα πράγματα που μπορείς να απολαύσεις στη σχέση, όπως η θάλασα είναι ΕΝΑ από τα μέρη όπου μπορείς να κάνεις κολύμπι. Είναι μεν το πιο κοινό και συνηθισμένο, γιατί όταν σκέφτεσαι κολύμπι σου έρχεται θάλασσα στο μυαλό, όπως όταν σκέφτεσαι έρωτα σου έρχεται σεξ, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.
Για μια στιγμή, γιατί χαθήκαμε στις έννοιες
Δεν είπε κανείς πως το σεξ στην ερωτική σχέση, είναι το αποκλειστικό, αλλά ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
Ξεκάθαρα και απλά ερωτήματα.
1. Συμφωνείς ως προς το απαραίτητο;
2. Αν ναι, είναι από τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητα;
09-08-2011, 22:31 #21
Διαβαζω τον διαλογο σας κ ειμαι καπου αναμεσα σε seduction k Diss....Kαταρχην να πω οτι δεν πιστευω οτι το σεξ θα βαλει απαραιτητα το ζευγαρι σε μια κοινη πορεια κ θα σταθει ικανο απο μονο του να ενωσει δυο παραλληλες διαδρομες. Επισης δεν εχει την δυναμη να ενωσει ψυχικα 2 ανθρωπους, αυτο και μονο αυτο. Παρολα αυτα, θεωρειται κυριως απο μας τις γυναικες καποιες φορες συμβολικα σαν αποδειξη αποδοχης κ ερωτα. Κ χρησιμοποιειται ετσι. Ας πουμε, σου προσφερω το σωμα μου, αρα ειμαι ερωτευμενη μαζι σου. Ειδικα απο νεαρες κοπελες, ή απο κοπελες που δεν εχουν σεξουαλικη εμπειρια ή μεγαλη σεξουαλικη πορεια. Κ κατα τη γνωμη μου, μεχρι να ανακαλυψει μια κοπελα τί θελει, πώς το θελει κ να νιωσει καλα με το σωμα της κ τον συντροφο της ειναι καλυτερο να δινει χρονο στον εαυτο της, απο το παραδιδεται ανευ ορων. Αυτο δεν σημαινει ντε κ καλα οτι γινεται για να δημιουργησει εντυπωσεις στον συντροφο της, της "ηθικης" κ της "τιμιας".
Με το περασμα των χρονων, η σεξουαλικοτητα μας παιρνει αλλη μορφη. Αλλο χρονο και άλλη σιγουρια θελει μια γυναικα στην δεκαετια των 20, αλλο στα 30 κ μετα....για να νιωσει τί θελει κ ποτε.
Δεν ειναι το ιδιο σιγουρα. Ουτε ο χρονος που χρειαζεται ειναι συνηθως ο ιδιος.
Κατα τα αλλα, συμφωνω με diss, πώς ερωτας μπορει να υπάρχει και χωρις σεξ, αλλα ειναι ανολοκληρωτος. Δλδ δεν μπορουμε να δουμε κ να νιωσουμε ολες του τις διαστασεις. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν υπάρχει ή οτι δεν ειναι αληθινος.....Οπως επισης δεν σημαινει οτι το σεξ μπορει να μας δεσει με τον αλλο σε μια κοινη πορεια ερωτικη. Σεξουαλικη μπορει, αλλα οχι και ψυχικη οπωσδηποτε.
Τελος, στον χρονο αναμονης που δημιουργουν οι γυναικες για παιχνιδι εντυπωσεων....δεν εχω να πω πολλα. Δειχνει σιγουρα ανελευθερια κ υποταγη σε διαφορα κοινωνικα "πρεπει" που ειναι αποδεκτα απο πολλους. Αλλα σ αυτα υποτασσονται κ οι αντρες.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
09-08-2011, 23:55 #22
κατ αρχας να ξεκαθαρισω οτι μιλαω ΜΟΝΟ για ανδρες/ γυναικες που εχουν ξανακανει σεξ και ΟΧΙ για παρθενους οποιασδηποτε ηλικιας. ειδικα δε για παρθενους εφηβους, τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα και δεν αναφερομαι σε αυτους.
στους υπολοιπους λοιπον
πιστευω οτι ο χρονος που θα θελησει ο καθενας να κανει σεξ με καποιον που τον ενδιαφερει ερωτικα, ειναι εντελως εξατομικευμενος και το ποσο θα περιμενει τον αλλο αν τυχον οι χρονοι τους δεν συμπιπτουν, επισης
ΟΜΩΣ
εγω δεν θεωρω οτι υπαρχει ερωτικη σχεση εαν δεν εχουν προχωρησει σε σεξουαλικη επαφη (μπορει βεβαια να προχωρησουν και αμεσως και να υπαρχει μονο η σεξουαλικη επαφη αλλα καθολου σχεση. ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ)
θεωρω ολο το διαστημα πριν το σεξ, σαν φλερτ και οχι σαν ερωτικη σχεση, οσο και αν κρατησει.
ερωτας χωρις σεξ υπαρχει (και κυριως μονοπλευρος. ΕΚΕΙ να δεις ενταση συναισθηματων.)
ερωτικη σχεση, δεν υπαρχει για μενα.
10-08-2011, 00:43 #23
1. Όχι. Απαραίτητο εξ ορισμού, θεωρείται κάτι, χωρίς το οποίο δεν μπορεί να υπάρξει κάτι άλλο. Μπορεί να υπάρξει ερωτική σχέση χωρίς σεξ, και να κρατήσει και μήνες (σε παρθένους π.χ. ή σε σχέσεις που ξεκινούν από απόσταση). That being said, επειδή προσωπικά είμαι λίγο σεξουαλικά οverdriven, εγώ δε θα το προτιμούσα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να υπάρξει.
2. Αυτό που θεωρώ απολύτως απαραίτητο είναι να υπάρχει πάθος και θέληση για σεξ, ανεξάρτητα από το πότε θα έρθει αυτό. Αυτό δε σημαίνει ότι, μέχρι να κάνεις σεξ, δεν είσαι σε μια ερωτική σχέση. Δηλαδή αν σε ταράξει ο άλλος στα χουφτώματα και στα γλωσσόφιλα, τι σχέση έχετε, πλατωνικά φιλική;
Σοφάκι χαίρομαι που σε ξαναβλέπω! Και συμφωνώ 100% με αυτό το κομμάτι. Υπάρχει λόγος που, όταν ένα ζευγάρι κάνει σεξ για πρώτη φορά, λένε "ολοκληρώσαμε τη σχέση μας". Η σχέση προϋπήρχε, και μπορεί να ήταν άκρως ερωτική ακόμα και χωρίς σεξ. Το σεξ είναι ένα στάδιο, ένα σκαλοπάτι σε μια υπάρχουσα σχεσιακή σκάλα. Ναι, συνήθως αν δεν φτάσεις σε αυτό το στάδιο μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία, ή ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα γίνει, δύσκολα ξεκινάς να ανέβεις την σκάλα in the first place! Εξ ου και το αρχικό ερώτημα ήταν πόσο περιμένετε σε μια σχέση πριν να κάνετε σεξ!
Συμφωνώ στα υπόλοιπα, αλλά θα ρωτήσω κάτι επ'αυτού.
Αν για εσένα το διάστημα πριν το σεξ μεταξύ 2 ανθρώπων δεν θεωρείται σχέση αλλά φλερτ, μπορείς λογικά και μάλιστα χωρίς καμία συνέπεια, κάλλιστα να κάνεις σεξ με κάποιον τρίτο, πρωτού κάνεις σεξ με το άτομο που "φλερτάρεστε", εφόσον το φλερτ δεν αποτελεί δέσμευση αποκλειστικότητας όπως η σχέση (άσχετο αν μερικές σχέσεις είναι μες το κέρατο).
Αν λοιπόν Ρεμ "φλερτάρεις" εσύ με έναν άντρα με τον οποίο δεν περνάς απλά τον χρόνο σου αλλά θέλεις να κάνεις "σχέση" (βγαίνετε ραντεβού, φιλιέστε, κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι, κάνετε ένα σωρό πράγματα μαζί) αλλά, πρωτού έρθει το πλήρωμα του χρόνου για εσένα να κάνεις σεξ μαζί του, αυτός όχι μόνο "φλερτάρει" με τον ίδιο τρόπο άλλες γυναίκες, αλλά κάνει και σεξ μαζί τους ("αγάπη μου, οι άλλες δεν σήμαιναν τίποτα, μόνο εσένα θέλω"), θέλεις να μου πεις ότι δε θα είχες πρόβλημα; Γιατί εγώ θα είχα...
Υ.Γ. Διαφαίνεται ένα άλλο επίπεδο συζήτησης να έρχεται σύντομα... στο πότε "ξεκινά" για τον καθένα μας μια σχέση. Είναι αρκετά στενά συνδεδεμένο με το πως εννοεί ο καθένας την έννοια "με απάτησε" στη σχέση... αλλά ας μην πάμε εκεί![B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
10-08-2011, 01:32 #24
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑ!!!!
κατα πρωτον, οταν φλερταρω, δεν φιλιεμαι , ουτε κοιμαμαι στο ιδιο κρεβατι με τον αλλον...
για να κοιμηθω στο ιδιο κρεβατι με ανδρα που ποθω και να μην κανω σεξ, πρεπι να ειμαι πολυ αρρωστη. δεν παιζει αυτο.
προσωπικα, αν αρχισω τα φιλια και τα κρεβατια, βρισκομαι ηδη στην φαση του σεξ.
στο διαστημα του φλερτ που μπορει να κρατησει οσοδηποτε, δεν παιζουν αυτα, αλλα εξοδοι, συζητησεις κλπ (για μενα)....
οταν εχω διαθεση για μπαλαμουτιασματα και φιλια εχω και για σεξ, δεν το φυλαω για να μην με πουν ευκολη, απλα το κανω οταν πραγματικα με εμπνευσει ο αλλος για παρακατω...
10-08-2011, 05:50 #25
Γειά σου Sofia. Συμφωνώ πως το σεξ από μόνο του δεν θα βάλει αναπόφευκτα το ζευγάρι σε κοινή πορεία, θα παίξει όμως μεγάλο ρόλο.
Με αφορμή το post σου, θα το πάω λίγο βαθύτερα.
1. Ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα δεν είναι κατ ανάγκη και σεξ, τουλάχιστον με το sex που αποκαλείται conventional.
Με βάση το παραπάνω, η ενεργή* πλήρωση του ερωτισμού και της σεξουαλικότας, σε αρκετούς ανθρώπους είναι ικανή να τους ενώσει και ψυχικά σε πολύ ουσιαστικό και μεγάλο βάθος. Ακόμα και ανθρώπους που η συμβατότητα στα άλλα θέματα μεταξύ τους, είναι υποτυπώδης.
*Σε ροή.
Ερωτας χωρίς σεξ, σαφώς μπορεί να υπάρξει, όχι όμως ερωτική σχέση.
Σεξ, δεν σημαίνει κολπική διείσδυση! Σε πολλές περιπτώσεις (παρθένους, σχέσεις από απόσταση...) δεν σημαίνει οποιασδήποτε μορφής σωματική -από τον σύντροφο- διείσδυση.
Φαντάζομαι πως συμφωνείς και δεν θα χρειαστεί επεξήγηση. (Φυσικά αν χρειαστεί, εδω είμαι) Με βάση λοιπόν το παραπάνω, δεν μπορεί να νοηθεί μια σχέση ως ερωτική, χωρίς σεξ. Μπορεί να υπάρξει χωρίς κολπική ή άλλου είδους σωματική από τον σύντροφο διείσδυση, αλλά OXI χωρίς sex.
Αν υπάρχει πάθος και θέληση για σεξ, θα υπάρχει και σεξ. Οταν πεις κολυμπάω, ήδη βρίσκεσαι στο νερό.
Αν σε ταράξει ο άλλος στα χουφτώματα σεξ σου κάνει. Ας μην κολλάμε ή αναπαράγουμε στεγανά, ας ανατρέψουμε τις αναχρονιστικές και στείρες ανιλήψεις που βασίζονται στα χρηστά ήθη. Είναι σεξ η κολπική διείσδυση με το πέος και όχι η κολπική διείσδυση με τα δάχτυλα; (!)
Για να το προχωρήσουμε "λίγο", αν σε φτάσει σε οργασμό χωρίς να σε αγγίξει και χωρίς να αγγιχθείς (πουθενά), δεν σου έχει κάνει σεξ; Σκέψου το.
Ούτε η ερωτική σχέση αποτελεί σε όλους τους ανθρώπους δέσμευση αποκλειστικότητας. Δεν έχεις συναντήσει ποτέ τις λέξεις/έννοιες polyamory και swinging;
Aκριβώς.
10-08-2011, 09:37 #26
Όταν η συμπεριφορά ενός άντρα ή μιας γυναίκας καθορίζεται από τις αντιλήψεις μιας μερίδας οπισθοδρομικών (ως και προβληματικών ή ανεγκέφαλων ατόμων), τότε για μένα αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν προσωπικότητα. Ο οποιοσδήποτε καταπιέζει τις επιθυμίες του, ορμές του ή ανάγκες του, από φόβο για το πώς θα τον χαρακτηρίσουν οι άλλοι, δεν σέβεται τον εαυτό του. Οπότε και η σχέση που θα δημιουργήσει θα έχει προβλήματα.
Από την άλλη, ερωτική σχέση χωρίς σεξ για μένα δεν υπάρχει. Οπότε, μιλάμε για ερωτική σχέση, από τη στιγμή που αυτό έχει συμβεί. Μέχρι τότε η σχέση είναι φιλική ή πλατωνική. Και προφανώς, κάποια άτομα αρκούνται σε κάτι τέτοιο, θέλοντας όμως να έχουν την ψευδαίσθηση ότι έχουν ερωτική σχέση.
10-08-2011, 09:45 #27
Συμφωνώ. Γιατί το έχω ακούσει αυτό από γυναίκες. Κοιμηθήκαμε μαζί, αλλά δεν κάναμε τίποτα ακόμη. Πιστεύω ότι μια γυναίκα που κάνει αυτό, έχει κάποιο θέμα με τη σεξουαλικότητά της. Ή πιστεύει ότι έτσι ο άλλος θα την εκτιμήσει περισσότερο.
Και για να μην παρεξηγούμαστε, δεν εννοώ ότι όποτε πέφτω στο κρεβάτι με τον άνθρωπο που ζω μαζί, θα κάνουμε σεξ. Κάποιες φορές απλώς θα κοιμηθούμε.
10-08-2011, 11:19 #28
- In this old house where every door is open
Λοιπον εχω να πω οτι οι περισσοτεροι επηρεαζονται απο τετοια στερεοτυπα, μικροι μεγαλοι, το θεμα ειναι να μαθεις να βλεπεις τον αλλον και να ξερεις εσυ τι θες, για να μην πεφτεις σε τετοιες περιπτωσεις. Η κολλητη μου φιλη βιωνει ενα φαινομενο τον τελευταιο καιρο που εχει ως εξης: Οι λεγαμενοι την παρατανε οχι αφου κανουν σεξ, που υποτιθεται σε αυτο στοχευουν, αλλα αφου τους δειξει εκεινη οτι ναι οκ οντως τους θελει, δηλαδη δεν εχουν προλαβει να κανουν σεξ, της λενε το βραδυ ποσο τελεια ειναι και ποσο πολυ την θελουν, αυτη μετα απο πεντε εξι ραντεβου εκδηλωνει το οτι και αυτη ενδιαφερεται, και μετα εξαφανιζονται για παντα! Θελω να πω, οτι θελουμε δε θελουμε, οι ανθρωποι θελουμε ενα εγκεφαλικο παιχνιδι, να μας φανει ο αλλος δυσκολος, οχι δεδομενος, και ο αντρας να κυνηγησει, γιατι τοτε εκτιμαει περισσοτερο αυτο που κατακτα. Ολα αυτα μπορει να θεωρουνται ξεπερσαμενες αντιληψεις και στερεοτυπα, αλλα ελα μου που ισχυουν σε μεγαλο βαθμο!! Εξον και η αλλη υπερχειλιζει αυτοπεποιθησης, γοητειας και ειναι ακαταμαχητη και μπορει να τον σερνει τον αλλον απο τη μυτη και να την εχει θεα και ας το κανουνε στο πρωτο ραντεβου, κατι που δε διασφαλιζει κιολας οτι μετα απο 5 χρονια ο συντροφος της πανω σε εναν καυγα δε μπορει να της πεταξει, μου εκατσες με την πρωτη τοτε, ησουν ξεκωλακι, αλλα ελπιζω πια οτι υπαρχουν αντρες που δεν ειναι τοσο στερεοτυπικοι, και γυναικες που δε μασανε και ακουνε τα θελω τους! Απλα δεν ξερω ποσοι ειναι και ποσοι απο αυτους συναντιουνται! καλο ειναι οι γυναικες να ακουνε τους βιορρυθμους τους, και ουτε να βιαζονται μην χασουν το κελεπουρι ουτε να καθυστερουνε μηνες εξεπιτηδες, γιατι τοτε προφανως εχουν θεμα με την σεξουαλικοτητα τους, ή δε γουσταρουν πραγματικα τον αλλον!
10-08-2011, 12:06 #29
Με κάποιον που σκέφτεται έτσι δε νομίζω ότι θα άντεχε μια ειλικρινής και ουσιαστική σχέση 5 χρόνων, έτσι τουλάχιστον όπως την εννοώ εγώ. Γιατί σε τέτοιες σχέσεις αναφέρομαι. Από την άλλη, είμαι από τους ανθρώπους -και δεν είμαι η μοναδική- που τέτοιους χαρακτηρισμούς τους θεωρώ το λιγότερο γελοίους, σιγά μην καθορίσουν και τη στάση μου στη ζωή!
Όσο για το πόσοι είναι αύτοί και αν τελικά συναντιούνται, να'σαι σίγουρη ότι μόνο μεταξύ τους συναντιούνται. Και αφήνουν τους υπόλοιπους να βολοδέρνουν, μέσα σε στερεότυπα και προκαταλήψεις.
Και συμπληρώνω, ότι η μέχρι τώρα εμπειρία μου στη ζωή μου έχει δείξει, ότι στις περισσότερες φορές οι άλλοι μας φέρονται όπως φερόμαστε οι ίδιοι στον εαυτό μας. Αν εμείς δεν σεβόμαστε και δεν εκτιμάμε και αγαπάμε τον εαυτό μας, μην περιμένουμε να το κάνουν οι άλλοι.
10-08-2011, 12:28 #30
Οι προκαταληψεις κ οι αντιληψεις του τυπου οτι η ηθικη μιας γυναικας καθοριζεται στα ποσα βραδια θα "κατσει", σιγουρα υπάρχει ακομα. Ομως ειναι ευθυνη καθε γυναικας - με αφορμη την φιλη σου- να μπορεσει να νιωθει αν αυτο το στερεοτυπο την εκφραζει και αν το ενστερνιζεται ο εν δυναμη συντροφος της. Σιγουρα ολοι μπορει και εχουμε κανει ολοι φανταζομαι λαθος επιλογες. Ομως οταν μια επιλογη μας επαναλαμβανεται, και επαναλαμβανεται...τοτε δεν ειναι θεμα κακης τυχης, αλλα κατι γινεται με μας τους ιδιους. Κατι χανουμε στην πορεια, κατι δεν βλεπουμε.
Στην τελικη πιστευω, οτι λιγο πολυ εχουμε τον συντροφο που μας αξιζει. Αν καποιος εχει αντιληψεις τετοιες, θα βρει μια γυναικα που θα υιοθετει τις ιδιες και αρα θα παιζει το ιδιο παιχνιδι ανασφαλειας κ στρατηγικης. Αν ενας αλλος ειναι πιο απελευθερωμενος ανθρωπος (αρα και σεξουαλικα πιο ελευθερος κ ανοιχτομυαλος) θα βρει κ μια γυναικα πιο εκφραστικη κ ελευθερη επισης. Χωρις πολλες σκεψεις κ πολλα πολλα....πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...