Originally Posted by
elirene
αυτο ειναι το θεμα η οτι ενας μικρος 21 χρονων φοιτητης μες την τρελα που δεν δουλευει δεν εχει παει φανταρος τι εχει να σου προσφερει?
καλο σε3! εγω δεν θα θελα να 3ερω τι μαλκιες κανανε οι πρωην μου στα 21 κ βεβαια αν θες σοβαρη σχεση χωρις ημ/νια ληξης αστο,
απτην αλλη αν το συναισθημα κ αυτο π ζεις ειναι τοσο ωραιο ζηστο κ βλεπεις..
προσφατα ειχα κ εγω περιπετεια με 20χρονο αλλα πραγματικα δεν θα χε να μ προσφερει τπτ αλλο εκτος απο καλο σεξ..
το πιο λογικο με τετοια φλογα να μην φυγεις..αλλα μην επενδυεις σε αυτην την σχεση γτ οι πιθανοτητες να μεινετε μαζι ως το τελος ειναι μια στο 1.000.000 κ οχι μονο αυτο να θες να πατε γ φαγητο δεν θα χει φραγκο, να σ παρει ενα δωρακι στη γιορτη σ το ιδιο να κινηθειτε απλα το ιδιο κ παει στο διαολο εισαι κ συ φοιτητρια αυτος σε 2 χρονια τελειωνει αρα σε 2 χρονια παει κ φανταρος κ 3εχασε τον μετα
η απτα 21 αντρας θα κατσει με την ιδια γυναικα σ ολη του τη ζωη?αν θες το επομενο σ χτενισμα να ναι περικοκλαδα μπορει..
γιαυτο κατσε προσωρινα ζησε τον ερωτα την περιπετεια μην επενδυεις τπτ κ οποτε νιωσεις ετοιμη φυγε η ριχνε καμια ματια παραεξω κ αν σ γυαλισει κατι εξαφανισου..