Το παλέυω και γω βρε Λάκρυ μου όπως μπορώ. Αυτή η ρημάδα η κυκλοθυμία μου μ' έχει ταράξει! Θα πήγαινα σε ενδοκρινολόγο για να ελένξω κάποια πράγματα αλλά η ειρωνία είναι ότι ξέχασα να πάω στον ΟΑΕΔ και μου ακυρώθηκε η κάρτα. Φτου!
Printable View
Και νερακι Τζιπσι σελο μου.Κυριως νερακι.Νομιζω οτι ειναι πιο σημαντικο.Τα λυπαμαι πολυ οταν τα βλεπω να πινουν απο λασπονερα.
Μπραβο στη μαμακα σου.
niah αχ τι καλα που με καταλαβαινεις! με πιανει πραγματικο αγχος. χτες που ειδα αυτο το σκυλακι με καλαζαρ που σιγουρα το παρατησανε μ ρθε αναγουλα απ το αγχος! του πηγα φαι και εκανε χαρες και η μανα μ μ λεγε πως δεν θα σωθει και δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλα τουλαχιστον να πεθανει εχοντας φαει, πιει νερο και εχει παρει ενα χαιδεματακι στο κεφαλι...... δεν ζητανε τπτ αλλο τα καημενα! οι περισσοτεροι το κλωτσανε και το βριζουνε.
συμφωνω με το νερο κ το φαι.. εμεις στην πολυκατοικια απο κατω εχουμε γατες αδεσποτες κ καθε πρωι ριχνουμε σε ενα μπολακι φρισκις κ σε ενα αλλο νερο, επισης οταν μαγειρευουμε ψαρια, κρεατα κτλ δινουμε κ σ αυτα, τα λυπαμαι κι εγω οταν τα βλεπω αλλα εχω ηδη 2 κ δεν με αφηνει η μανα μου να παρω αλλο στο διαμερισμα, επισης σχετικα με τραυματισμενα ζωα απο φολες, δηλητηριασεις, χτυπηματα αυτοκινητων κτλ μπορεις να το πας στην κτηνιατρικη σχολη (για τη θεσσαλονικη μιλαω για αθηνα δεν ξερω) κ το αναλαμβανουν αυτοι απο κει κ περα, εσυ το χρεος σου το εκανες, αλλα φρικαρω πχ να βλεπω γατες με κομμενη ουρα εχω εμμονη με τις γατες
φιλοζωικες δεν εχουμε πολλες και μαλιστα εδω πειραια δεν εχει ουτε εναν!!!!!!! ειχα στειλει μειλ σε ενα στην αθηνα αλλα με γραψανε. πως περιμενουν να βοηθησει κοσμος!
κυνοτροφεια δεν εχει ?? οπου μπορεις δλδ να πας το αδεσποτο ?? Αλλα κ δεν ειναι σιγουρο αν θα το αναλαβουν καθως ειναι φισκα, τουλαχιστον τα στειρωνουν, τα απεντομωνουν κ τα εμβολιαζουν κ μπορει καποιος να παρει σκυλι απο κει.. Κτηνιατρικη Σχολη εχει κ στην Αθηνα νομιζω, δεν τα αναλαμβανουν ??
εγω δεν μενω κεντρο και δεν εχω και μεταφορικο!
Ναι, υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.. Το Σισονι ειναι μεσα στην κουβερτουλα μου διπλα στο λαπτοπ κ σας στελνει φιλακια !!! :)
https://lh5.googleusercontent.com/-Q...sai-kitten.jpg
Ποιος είναι αυτός ο διεστραμμένος που πυροβολεί τα ζώα και δεν τον πιάνει κανείς; περιμένουμε να χτυπήσει κανέναν και κανέναν άνθρωπο δηλαδή; πάτε στην αστυνομία σε καμιά φιλοζωική οργάνωση κάπου δε ξέρω τέλος πάντων... ντροπή και αίσχος....
μα εχουμε παει αστυνομια το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι ανωνυμη καταγγελια! αφου δεν ξερουμε τον δραση. το τρομακτικο της υποθεσης ειναι οτι το γατακι δεν βγαινει απ τον κηπο.......και ο δικος μ εκεινη τη μερα ελειψε για 1 ωρα. πριν φυγει ηταν καλα. 1 ωρα μετα το βρηκε χτυπημενο. πραμα π σημαινει οτι παρακολουθουσε ο λεχριτης και μαλιστα το κανε βλεποντας στον κηπο πισω απο τον φραχτη!