ΤΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Δικιο εχεις, το ξερω κ γι αυτο προσπαθω να το αποφευγω.. αλλωστε δεν εμπιστευομαι ευκολα την κριση του καθενα μιας κ δεν ξερω τι ισχυει κ τι οχι εδω δεν εμπιστευομαι την κριση τη δικη μου νιωθω πως να στο εξηγησω σαν να ειμαι καπου μετεωρη... τι κανεις εσυ, καιρο εχουμε να τα πουμε !!!
    Το παλέυω και γω βρε Λάκρυ μου όπως μπορώ. Αυτή η ρημάδα η κυκλοθυμία μου μ' έχει ταράξει! Θα πήγαινα σε ενδοκρινολόγο για να ελένξω κάποια πράγματα αλλά η ειρωνία είναι ότι ξέχασα να πάω στον ΟΑΕΔ και μου ακυρώθηκε η κάρτα. Φτου!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Μπροκεν,με αγγιζει πολυ αυτη η ευαισθησια που εχεις με τα ζωα.Ειμαι παρομοια πορωμενη με εσενα στον συγκεκριμενο τομεα.
    Κατι που κανω εγω και θα το προτεινα και σε εσενα ή σε οποιον αλλο θελησει,ειναι να βαζεις κι εσυ ενα μπολακι νερο εξω απ το σπιτι σου καθημερινα, κι αν εχεις περισσευουμενα χρηματα,αντι να παιρνεις ζαμπονοτυροπιτες απ του γρηγορη,παρε ενα 10κιλο χυμα ξηρη τροφη και βαζε ενα μπολακι επισης εξω απ το σπιτι σου..Αν το εφαρμοζανε αυτο καμποσοι ανθρωποι (εστω 1-2) σε καθε γειτονια δεν θα χαμε διψασμενα ζωα..Εγω βαζω τον εαυτο μου και σκεφτεται πως θα ενιωθα αν ημουν ξεθεωμενη και δεν ειχα δυνατοτητα να πιω ενα ποτηρι νερο,και φρικαρω.Ή οταν βλεπω ενα αδεσποτο βαζω επισης-αθελα μου- τον εαυτο μου στη θεση του και στεναχωριεμαι..Ομως πιστευω οτι αυτη η υπερβολη κατανταει μλκια απο ενα σημειο και μετα.Σε καταλαβαινω βεβαια γιατι κι εγω το ιδιο νιωθω,ομως καλο θα ηταν να το περιορισουμε λιγο,και απλως να κανουμε εστω το ελαχιστο που μπορουμε,(οπως αυτα που προανεφερα).Μην το αφηνεις απο εκει και περα να επηρεαζει την προσωπικη σου ζωη και τον συναισθηματικο σου κοσμο σε τετοιο βαθμο.
    Χαιρομαι πολυ παντως να βλεπω ατομα με τετοιου ειδους παρομοιες ευαισθησιες..ή μαζοχισμους..οπως θες πεστο ;ρ
    Αυτό που λες το κάνει και η μαμά μου. Και κάποια από τα αποφάγια τ' αφήνει στην άκρη του δρόμου για τ' αδέσποτα. μπράβο σου που σκέφτεσαι έτσι.

Senior Member
    Και νερακι Τζιπσι σελο μου.Κυριως νερακι.Νομιζω οτι ειναι πιο σημαντικο.Τα λυπαμαι πολυ οταν τα βλεπω να πινουν απο λασπονερα.
    Μπραβο στη μαμακα σου.

Senior Member
    niah αχ τι καλα που με καταλαβαινεις! με πιανει πραγματικο αγχος. χτες που ειδα αυτο το σκυλακι με καλαζαρ που σιγουρα το παρατησανε μ ρθε αναγουλα απ το αγχος! του πηγα φαι και εκανε χαρες και η μανα μ μ λεγε πως δεν θα σωθει και δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλα τουλαχιστον να πεθανει εχοντας φαει, πιει νερο και εχει παρει ενα χαιδεματακι στο κεφαλι...... δεν ζητανε τπτ αλλο τα καημενα! οι περισσοτεροι το κλωτσανε και το βριζουνε.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    συμφωνω με το νερο κ το φαι.. εμεις στην πολυκατοικια απο κατω εχουμε γατες αδεσποτες κ καθε πρωι ριχνουμε σε ενα μπολακι φρισκις κ σε ενα αλλο νερο, επισης οταν μαγειρευουμε ψαρια, κρεατα κτλ δινουμε κ σ αυτα, τα λυπαμαι κι εγω οταν τα βλεπω αλλα εχω ηδη 2 κ δεν με αφηνει η μανα μου να παρω αλλο στο διαμερισμα, επισης σχετικα με τραυματισμενα ζωα απο φολες, δηλητηριασεις, χτυπηματα αυτοκινητων κτλ μπορεις να το πας στην κτηνιατρικη σχολη (για τη θεσσαλονικη μιλαω για αθηνα δεν ξερω) κ το αναλαμβανουν αυτοι απο κει κ περα, εσυ το χρεος σου το εκανες, αλλα φρικαρω πχ να βλεπω γατες με κομμενη ουρα εχω εμμονη με τις γατες
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    φιλοζωικες δεν εχουμε πολλες και μαλιστα εδω πειραια δεν εχει ουτε εναν!!!!!!! ειχα στειλει μειλ σε ενα στην αθηνα αλλα με γραψανε. πως περιμενουν να βοηθησει κοσμος!

Senior Member
    κυνοτροφεια δεν εχει ?? οπου μπορεις δλδ να πας το αδεσποτο ?? Αλλα κ δεν ειναι σιγουρο αν θα το αναλαβουν καθως ειναι φισκα, τουλαχιστον τα στειρωνουν, τα απεντομωνουν κ τα εμβολιαζουν κ μπορει καποιος να παρει σκυλι απο κει.. Κτηνιατρικη Σχολη εχει κ στην Αθηνα νομιζω, δεν τα αναλαμβανουν ??

Senior Member
    εγω δεν μενω κεντρο και δεν εχω και μεταφορικο!

Senior Member
    συμφωνω με το νερο κ το φαι.. εμεις στην πολυκατοικια απο κατω εχουμε γατες αδεσποτες κ καθε πρωι ριχνουμε σε ενα μπολακι φρισκις κ σε ενα αλλο νερο, επισης οταν μαγειρευουμε ψαρια, κρεατα κτλ δινουμε κ σ αυτα, τα λυπαμαι κι εγω οταν τα βλεπω αλλα εχω ηδη 2 κ δεν με αφηνει η μανα μου να παρω αλλο στο διαμερισμα, επισης σχετικα με τραυματισμενα ζωα απο φολες, δηλητηριασεις, χτυπηματα αυτοκινητων κτλ μπορεις να το πας στην κτηνιατρικη σχολη (για τη θεσσαλονικη μιλαω για αθηνα δεν ξερω) κ το αναλαμβανουν αυτοι απο κει κ περα, εσυ το χρεος σου το εκανες, αλλα φρικαρω πχ να βλεπω γατες με κομμενη ουρα εχω εμμονη με τις γατες
    Καλά που μας το λες. Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Το Σισόνι τι κάνει; χεχε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Καλά που μας το λες. Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Το Σισόνι τι κάνει; χεχε!
    Ναι, υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.. Το Σισονι ειναι μεσα στην κουβερτουλα μου διπλα στο λαπτοπ κ σας στελνει φιλακια !!! :)

https://lh5.googleusercontent.com/-Q...sai-kitten.jpg

Senior Member
    Ναι, υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.. Το Σισονι ειναι μεσα στην κουβερτουλα μου διπλα στο λαπτοπ κ σας στελνει φιλακια !!! :)

https://lh5.googleusercontent.com/-Q...sai-kitten.jpg
    γούτσου γούτσου φιλάκια κι από μας! :) Ήθελα να σε ρωτήσω, εδώ Θεσσαλονίκη που υπάρχουν κυνοτροφεία; Θα ήθελα να πάρω ένα σκυλάκι αυτή τη φορά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    γούτσου γούτσου φιλάκια κι από μας! :) Ήθελα να σε ρωτήσω, εδώ Θεσσαλονίκη που υπάρχουν κυνοτροφεία; Θα ήθελα να πάρω ένα σκυλάκι αυτή τη φορά.
    Απ οσο γνωριζω υπαρχει το canensis στο ωραιοκαστρο κ ενα αλλο στην πυλαια αλλα νομιζω ειναι γεματο.. ρατσας θα παρεις, τι ακριβως?? σε διαμερισμα θα το χεις ??

Senior Member
    Ποιος είναι αυτός ο διεστραμμένος που πυροβολεί τα ζώα και δεν τον πιάνει κανείς; περιμένουμε να χτυπήσει κανέναν και κανέναν άνθρωπο δηλαδή; πάτε στην αστυνομία σε καμιά φιλοζωική οργάνωση κάπου δε ξέρω τέλος πάντων... ντροπή και αίσχος....

Senior Member
    Απ οσο γνωριζω υπαρχει το canensis στο ωραιοκαστρο κ ενα αλλο στην πυλαια αλλα νομιζω ειναι γεματο.. ρατσας θα παρεις, τι ακριβως?? σε διαμερισμα θα το χεις ??
    Δεν ξέρω αν θα είναι ράτσας ή κάτι άλλο αλλά θα προτιμούσα μικρό για να μπορώ να το κουμαντάρω.

Senior Member
    μα εχουμε παει αστυνομια το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι ανωνυμη καταγγελια! αφου δεν ξερουμε τον δραση. το τρομακτικο της υποθεσης ειναι οτι το γατακι δεν βγαινει απ τον κηπο.......και ο δικος μ εκεινη τη μερα ελειψε για 1 ωρα. πριν φυγει ηταν καλα. 1 ωρα μετα το βρηκε χτυπημενο. πραμα π σημαινει οτι παρακολουθουσε ο λεχριτης και μαλιστα το κανε βλεποντας στον κηπο πισω απο τον φραχτη!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast