καλα ειναι τα φρουτα κ μενα μ αρεσουν μονο τα καλοκαιρινα ομως......... τα φρουτα μεταβολιζονται
Printable View
καλα ειναι τα φρουτα κ μενα μ αρεσουν μονο τα καλοκαιρινα ομως......... τα φρουτα μεταβολιζονται
ειδικα με τα ροδακινα εχω εμμονη!!! μπορω να φαω κ 4 μαζεμενα !!! περιεχουν νερο, βιταμινες κ ιχνοστοιχεια, ο,τι πρεπει δλδ για τον οργανισμο κ σου δινουν κ ενεργεια!! προτιμω φρουτα παρα ξεροφαγια...
καλα ροδακινα κ εγω εχω εμμονη! και γερμαδες!!! και γενικα, κερασια φραουλες καρπουζι βανιλιες κλπ κλπ! αλλα το χειμωνα εχει ολο βλακειες. αχλαδια και μηλα τα μισω
αχ τι μου τα θυμιζεις τωρα τα θελω ολα !!!!!!!!!!!
στα χειμερινα φρουτα δεν υπαρχει ποικιλια, μονο μηλα κ ακτινιδια τα βαριεσαι, ειδικα τα μηλα συνεχεια, ελεος.....
σε πιανει και ''μπουκωμα'' ;p
ναι ρε συ ασε, ενα μηλο κανω 10 λεπτα για να το φαω κομμενο σε φετες.......
το αχλάδι γαμεί και δέρνει. και είναι και πολύ ωφέλιμο να ξέρετε!
νομίζω υπάρχει ένα σπλάτερ με μεταλλαγμένα λαχανικά που σπέρνουν τον τρόμο στο διάβα τους!
ηταν αυτο με τις ντοματες βαμπιρ που επαιζε και ο κλουνει?
λοιπον συνεχιζω την προσπαθεια μου συγκεντρωμενη, συνειδητοποιημενη κ απερισπαστη απο εξωγενεις παραγοντες, τα φρουτακια εχουν την τιμητικη τους παντως!!!!!!!!!!!!!!
'Οσο express θα χάσεις,τόσο express θα τα πάρεις.Το μυαλό θέλει μια express περιποίηση. :)