o kosmos poy zoyme einai skata
Printable View
o kosmos poy zoyme einai skata
εγω ελπιζω να αλλαξει ο κοσμος!ισως αυτη η οικονομικη κριση και αυτη η επανασταση που εχει ξεκινησει να μας κανει καλο..να κανουμε επαναπροσδιορισμο αξιων!καλυτερα να τρωμε απο τα σκουπιδια παρα να καταντησουμε υπανθρωποι..
Καλησπέρα σου. Έχω την αίσθηση - ίσως και να κάνω λάθος φυσικά - πως απλά ήθελες να κάνεις εμφανές το πού έχει καταντήσει η ανθρωπότητα σήμερα... πέρα από Κινέζους μαλάκες, έλληνες καραμαλάκες - λολ - και πάσης φύσεως μαλάκες ανά τον πλανήτη... θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε όλο αυτό - κατά τη γνώμη μου - και θεωρώ αχρείαστη την πολύ ανάλυση... οι αξίες πλήττονται παντού βάναυσα... αλλού γίνεται περισσότερο εμφανές απλά... θέλω κι εγώ να πιστεύω πως είναι "ευκαιρία" για αναθεώρηση, αλλά τα δείγματα δε λένε κάτι τέτοιο. Με θυμό ΜΟΝΟ, με οργή ΜΟΝΟ, δε νομίζω ότι θα καλυτερεύσει κάτι. Θέλουν επεξεργασία και η επεξεργασία έχει από κάτω το λεγόμενο "τίμημα". Θα το πάω στα ζώα πάλι... αυτό που γίνεται με το κοριτσάκι στο βίντεο, γίνεται με ζώα στην ελληνική κοινωνία καθημερινά εδώ και πάρα πολλά χρόνια... σταματάνε πολλοί Δώρα;... αν τους ρωτήσεις, θα σου πουν "εγώ θα σταμάταγα"... επίσης, αν τους ρωτήσεις για την τρύπα του όζοντος, θα σου πουν "δεν ευθύνομαι εγώ"... αν τους ρωτήσεις για την κακοποίηση των παιδιών, θα σου πουν "εγώ δε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο στο παιδί μου"... για το αν πετάνε τα σκουπίδια τους απ' το μπαλκόνι, "εγώ ουδέποτε θα έκανα τέτοιο πράμα" και ούτω καθεξής... άρα, όλο αυτό το χάλι έχει συμβεί από κάποιους που δεν είμαστε εμείς, που δε κατοικούν σε αυτό τον πλανήτη, και ίσως είμαστε και θύματα της πλανεύτρας φαντασίας - φαντασία μου πλανεύτρα, είσαι ψεύτρα, είσαι ψεύτρα... - αυτοί που δε θα καταντήσουν "υπάνθρωποι" είναι ελάχιστοι και θα αντέξουν. Όπως αντέχουν ήδη μέσα σε ένα αξιακό σύστημα που - προς το παρόν - βολεύει τους υπόλοιπους με τέτοιο τρόπο ώστε να μη γίνεται εξ' αρχής αντιληπτό το ανάξιο έργο τους. Δε θα αντέξουν οι ίδιοι στα αποτελέσματα των ενεργειών τους όμως. Ο κόσμος θα δομηθεί απ' την αρχή και θα γίνει πάνω στην πλάτη λίγων. Δε θα εξαφανιστούν. Κι αυτός είναι ο λόγος που μέχρι τα τώρα άντεξαν...:)...
Παιδια να ρωτησω κατι? Κατω στον δρομο ειχε αιματα απο το παιδακι? ή ειναι κατι αλλο? Το παιδακι τελικα τι επαθε?
Αυτο ειχε γινει μεγαλο θεμα και το ελεγαν ολο τα μεγαλα δελτια του cnn bbc κτλ...στο παρελθον καποιος παπαρας για καποιο λογο ειχε κανει μυνηση σε καποιον που τον βοηθησε ενω ηταν τραυματισμενος...δεν ξερω λεπτομερειες...το θεμα ειναι οτι οι κινεζοι...γνωστος λαος υπερστοκων μετα απο αυτο φοβουνται και καλα να προσφερουν βοηθεια σε καποιον οσο αναγκη και αν την εχει...μιλαμε για μια μιξη μαλακιας στον εγκεφαλο και απανθρωπιας...αλλα σας ξαναλεω οι κινεζοι ειναι γνωστοι για την μαλακια που τους δερνει...να θυμισω για το γεγονος οτι τρωνε σκυλια και εαν καποιος κανει δευτερο παιδι παιζει και με καποιον τροπο να βρεθει νεκρο...οχι οτι και σε αλλες χωρες δεν υπαρχουν τετοιοι...και χειροτερα...
παρεπιπτοντως σιγουρα πεθανε το παιδακι? εγω ακουσα οτι ειναι σε σοβαρη κωματωδη κατασταση
ναι τζιμι απαγορευεται το δευτερο παιδι στην κινα,μαλιστα αν τυχει δολοφονουνται κιολας!ειχα δει σχετικο ντοκιμαντερ..
τελος παντων η αληθεια ειναι οτι επαθα την πλακα μου με αυτο το συμβαν οπως και με αυτα που παρεθεσε ο μπολτ..θα ηθελα να γινοταν ενα σχετικο πειραμα κ στην ελλαδα να δω αντιδρασεις,αν και θεωρω πως εχουμε ψυχη εμεις οι ελληνες.
Λεει οτι περασαν 18 ατομα και το αγνοησαν το κοριτσακι!18!!!!! Ενταξει δεν νομιζω το ποσοστο αδιαφοριας ειναι τετοιο στην Ελλαδα...αν οχι ο πρωτος που και παλι δεν πιστευω ειδικα σε μια τετοια περιπτωση, ο δευτερος θα σταματησει.
Εδω εχω δει αρκετος κοσμος σταματαει και σε ενα απλο τρακαρισμα...δεν εχουμε σχεση με τα ζωα τους κινεζους...
Τελικα απεβιωσε το κοριτσακι...:(