Πάντως δέν είναι έγκλημα. Όλοι μας, σχεδόν, είμαστε εθσμένοι στην "ανταλλακτικότητα".
Χρειάζομαι αυτό που θα μου δώσεις γι'αυτό και κάνω πράγματα που σε ικανοποιούν
##
Σε εξυπηρετει να τεμπελιάζεις. Έχεις συνηθίσει τόσο πολύ σ'αυτό τον τρόπο ζωής και θα έκανες τα πάντα γιά να μήν ξεβολευτείς. Κάθε άλλο σου προκαλεί φόβο και το απορρίπτεις.
Εγώ π.χ, ενώ όποτε το θελήσω μπορώ να βρώ σύντροφο ολίγων ημερών και κάποια από αυτές θα μπορούσε να διαρκέσει, παρόλαυτά τις περισσότερες φορές η ματαιοδοξία μου με κάνει να προβάλω την δικαιολογία
Αφού δέν πέτυχαν οι προηγούμενες μακροχρόνιες γιατί να πετύχει η επόμενη? Η ουσία όμως είναι πως έχω γίνει εξπέρ του τίποτε και τα ρίσκα με φοβίζουν.
##
Είναι βολικό να θέτεις τα πάντα σάν τετελεσμένο γεγονός. Είναι η απόλυτη δικαιολογία γιά να επαναπαύεσαι. Το ξέρω, τα ίδια κάνω με το τσιγάρο. Όσο κάθεσαι όμως το διαιωνίζεις και δέν θα ξανανοιώσεις ποτέ πιά όμορφα, κυρίως επειδή δεν θα έχεις αποδείξει κάτι στον εαυτό σου. Αν ξεκινούσες χαλαρά, δίχως να απαιτείς σοβαρά αποτελέσματα, κάνοντάςτο μόνο γιά την πλάκα σου, γιά να ξεπιαστείς γιά μιά βδομάδα μόνο (
κλίκ)
αυτό θα σε έκανε να νιώσεις άνετα. Και αν συνέχιζες, την δεύτερη βδομάδα θα άρχζεις να νιώθεις κάτι να κινίται μέσα σε όλη αυτή τη μάζα που κουβαλάς. Αυτοί είναι οι μύες και είναι μία αίσθηση που δέν θα ξεχάσεις ποτέ.
Ρίξε, επίσης, μιά ματιά
εδώ,
εδώ και
εδώ
##
Συμφωνώ !!