Originally Posted by
LAKISMAN
Δεν υπήρξα ποτέ χρήστης, η προσωπική μου άποψη για την κάνναβη δεν είναι δογματική, θεωρώ ότι σηκώνει πολύ συζήτηση. Όμως, αυτό που με ενόχλησε σε όλη αυτή την κουβέντα είναι η έλλειψη ανοιχτού μυαλού και ειλικρινούς επικοινωνίας. Ενοχλητική επίσης και πολύ λυπηρή, η πόλωση που δημιουργήθηκε, όταν η κουβέντα ξέφυγε από το κυρίως θέμα. Η άποψη ενός συνομιλητή μας κατέληξε να γίνει μπούμερανγκ εναντίον του, παρά την αγνή του πρόθεση και το ενδιαφέρον για τους γύρω του. Το έγκλημά του; Καυτηρίασε την υποκρισία της κοινωνίας μας, η οποία, ενώ δαιμονοποιεί την κάνναβη, παραβλέπει προκλητικά άλλα παρεμφερή, πολύ πιο καταστροφικά. Αυτόν τον συνομιλητή, ο οποίος δεν προτρέπει σε κανέναν να κάνει χρήση, για την υποκρισία της υπόθεσης μιλά, πέσατε να τον φάτε, σαν τιμωρία για την ευρύτητα σκέψης του, οι περισσότεροι από εσάς, με κορώνα στο κεφάλι σας, τη στενομυαλιά σας. Δεν ξέρω ποιος βγήκε νικητής, πάντως εγώ το βραβείο θα το δώσω στον καλύτερο και ανεπανάληπτο, στη μασκότ όλου του φόρουμ, ειδικά για τα χτυπήματά του κάτω από τη μέση. Δεν θα αναφέρω το όναμά του, όχι από λεπτότητα, αλλά από περιέργεια: για να δω αν θα αντισταθεί στον πειρασμό να ρωτήσει, γεμάτος αφέλεια, για ποιόν μιλάω.