Καλα δεν ξερεις τι ρατσιστες ειναι οι γιαπονες?
Printable View
χαχαχαχαχιχιχιχουχου καλόοοοοοοhttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...cmqKtlSVFCu3Yw
τεσπα δεν ηθελα να φανω ρατσιστης με αυτο που εγραψα αλλα αμα διαβαζω τετοια στεναχωριεμαι,δεν γινεται απλα να κραταμε σε ενα οχι πολυ μεγαλο ποσοστο τις αλλες φυλες στην ευρωπη και να ζουμε ολοι καλα?
οκ φιλε μετα απο συντομη ματια μν λες ουτε απο που μας εσκασες ουτε τιποτα!
πηγαινε απλα σε ενα κεντρο ψυχικης υγειας ( τζαμπα ειναι, ουτε 5 γιουρος δν θα τα δωσεις ) κ
ψαξου.
η μας δουλευεις ή εχεις θεματα να δουλεψεις.
( μπηκα μετα απο τοσες μερες να γραψω κ πεφτω πανω σε τετοια )
Ό,τι νά'ναι λέμεεε
Όλα αυτορρυθμίζονται , μη στεναχωριέσαι .........Quote:
Νιωθω οτι θα εξαφανιστει η ασπρη φυλη!!!
Καλησπερα διαβασα οτι στο μελλον η ασπρη φυλη θα εξαφανιστει λογω της υπογεννητικοτητας,και η μαυρη και οι αλλες φιλες θα κυριαρχησουν ,επισης διαβασα οτι το 1950 ειμασταν γυρω στο 20% ενω τωρα γυρω στο 8%.Στην νεα Υορκη υπαρχουν τα εξης 45% ασπροι,25%μαυροι,27.5%χισπανικ και 11.8 ασιατες.Ρε παιδια στεναχωριεμαι πολυ... δεν θελω να ειμαστε λιγοτεροι απο αλλες φυλες.Ξερω μπορει να ακουστει ρατσιστικο αυτο που γραφω αλλα φοβαμαι πολυ μην συμβει κατι τετοιο και με πειραζει πολυ!Βασικα δεν εχω προβλημα να ερχονται μεταναστες σε ευρωπη απλα γινεται να μην γινουν πολλοι?Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο,γινεται καποιος να με καθυσηχασει?Οι πολιτικοι τα εχουν σκεφτει αραγε αυτα η απλα ειναι φανταστικο οτι θα εξαλειφθουμε?
Εγω παλι ανησυχω, που οι ξανθοι γαλανοματες ζευγαρωνουν συνεχεια με μελαχροινους.. με καστανα ματια.. και στο τελος δεν θα μεινει ξανθος γαλανοματης ουτε για δειγμα...
Save blonde people now!!!!!!!!!!!!
Εμενα δε μαρεσουν οι ξανθοι ουτε οι γαλανοματες! Οποτε δεν φοβαμαι το μελαμψο μελλον, αντιθετως!! χοχοχοχο
Το εχουμε ξεφτιλισει το θεμα, αλλα τετοιο θεμα, τι αλλο θα παθαινε :p
Βεβαια, παντα υπερ των αδυνατων!!! Ασχετο, διαβαζα προχθες οτι οσο πιο ξανθος και ασπρουλιαρης και γαλανοματης τοσο πιο ευπαθης ειναι ο ανθρωπινος οργανισμος. Οι πιο μελαμψοι δλδ ειναι πιο υγιεις και ευρωστοι!!
δλδ τι και η λεξη niggers ειναι κακια ? οταν την λενε μεταξυ τους δε παιζει προβλημα. οταν τη λενε οι ασπροι ομως θιγονται. και οι μαυροι ρατσιστες ειναι, οποιοι εχουν αυταπατες ας πανε στο αμερικα να τους γνωρισουν απο κοντα σε κανα γκετο.
αυτο με τα σφυρια μου θυμισε τους μανιακους του Dnepropetrovsk, στην Ουκρανια. με τα σφυρια στο προσωπο μεχρι θανατου, τρελα λολζ. υπαρχει και στο διαδικτυο το βιντεο. XD
... κουράγιο ρε συ Χρήστο... μπλέϊμ ιτ ον δε μπούγκυ το φταίξιμο, για δε καταλαβαίνεις;... Ουκρανία Κενό έ;... αυτοί που σκότωσαν πάνω από 80.000 αδέσποτα για να πραγματοποιηθεί το... γιούρο... αχλ εδώ είσαι;... μού 'λειψες απ' το μεσημέρι ρε συ... θες να τους απαύτωσω εγώ για να μάθουμε όλοι μαζί το.. αθλητικό πνεύμα;...
http://www.youtube.com/watch?v=vjW1iq4IO2k
... ναι ρε σου μίλησα αλλά χαμπάρι δε με πήρες... ποιός να μου τό 'λεγε πως μετά από 10 φορουμικά χρόνια, θα έγραφα αυτά που έγραφα πριν δέκα φορουμικά χρόνια;... οι άνθρωπες χειροτέρεψαν έκτοτε... γιατί θα έπρεπε να τοποθετηθεί κανείς με κάτι διαφορετικό, δε κατάλαβα... Μπάμπη ακούς;...
http://www.youtube.com/watch?v=C5vSYWPyJzE&feature=related
ε συγνωμη τοτε, δεν το ειχα προσεξει
Το μόνο που γνωρίζω επί του θέματος που πέτυχα σε ντοκιμαντερ είναι ότι όντως η Γηραιά ήπειρος είναι όντως γηραιά πλέον..
Τις χαμηλότερες γεννήσεις ανά έτος, με την Ιταλία να κατέχει τα πρωτεία στην υπογεννητικότητα και να ακολουθεί η Γερμανία.
Αντιθέτως η Ιρλανδία έχει το μεγαλύτερο ποσοστό γεννήσεων και ακολουθεί η Σουηδία(που έχει το καλύτερο στην Ευρώπη νομικό
πλαίσιο για τις εγκυμονούσες-παιδιά-φύλαξη-άδειες-αποδοχές)..
Δίνει τα πρωτεία γεννήσεων στην Αφρικανική ήπειρο όμως εκεί ανέφερε ότι υπάρχει και υψηλή παιδική θνησιμότητα που στην Ευρώπη την ίδια στιγμή
έχει αυξηθεί το προσδόκιμο ζωής..Η φυλή των σχιστομάτιδων θα κυριαρχούσε αριθμητικά και νοητικά εκτιμούν αν δεν υπήρχαν περιορισμοί στις γεννήσεις τους
και επίσης θα έχουν το βάρος της πλανητικής εξέλιξης..
Δεν ξέρω κατά πόσο σας ανησυχούν ή όχι αυτά, αλλά αποτελούν πορίσματα ερευνών...
offtopic αλλα RockElCasbah υπαρχει καμια απαντηση σου που να μην αναφερεις και τα σκυλια ? το παρατηρω συνεχεια τουλαχιστον απο μια φορα καθε φορα θα τα αναφερεις. δεν ειναι οτι δε τα αγαπαω κι εγω, αλλα μη σου γινουν και ψυχωση. παρολαυτα τωρα συγκεκριμενα αν και δε το ξερα οτι συνεβη κι αυτο το γεγονος στην Ουκρανια, συμφωνω μαζι σου.
Ανησυχώ τρομερά λέμε... πώπω, τί κακό!... Κενέ αφού κατάφερες να δεις πέρα απ' την καμπούρα σου... ολοκλήρωσα το σκοπό μου... ποιός άλλος το έχει καταφέρει αυτό με σένα;... Μπάμπη αργείς και έχω αρχίσει να ανησυχώ...