Νιωθω οτι θα εξαφανιστει η ασπρη φυλη!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 66
    Banned
    Quote Originally Posted by xrhstos View Post
    τεσπα δεν ηθελα να φανω ρατσιστης με αυτο που εγραψα αλλα αμα διαβαζω τετοια στεναχωριεμαι,δεν γινεται απλα να κραταμε σε ενα οχι πολυ μεγαλο ποσοστο τις αλλες φυλες στην ευρωπη και να ζουμε ολοι καλα?
    ρε παιδι μου απαντησε μου!εδω συνουσιαζεται ο διας,πραγματικα προβληματιζεσαι για την λευκη φυλη?σου ειπα και παραπανω δεν θα μεινει κανεις μας!ουτε μαυρος ουτε ασπρος ουτε κιτρινος!

Senior Member
    τεσπα δεν ηθελα να φανω ρατσιστης με αυτο που εγραψα αλλα αμα διαβαζω τετοια στεναχωριεμαι,δεν γινεται απλα να κραταμε σε ενα οχι πολυ μεγαλο ποσοστο τις αλλες φυλες στην ευρωπη και να ζουμε ολοι καλα?
    τι λες να τους απαυτωναμε με 2 σφυρια - μπαμ και τελειωσε :)

Senior Member
    Καλησπερα διαβασα οτι στο μελλον η ασπρη φυλη θα εξαφανιστει λογω της υπογεννητικοτητας,και η μαυρη και οι αλλες φιλες θα κυριαρχησουν ,επισης διαβασα οτι το 1950 ειμασταν γυρω στο 20% ενω τωρα γυρω στο 8%.Στην νεα Υορκη υπαρχουν τα εξης 45% ασπροι,25%μαυροι,27.5%χισπανικ και 11.8 ασιατες.Ρε παιδια στεναχωριεμαι πολυ... δεν θελω να ειμαστε λιγοτεροι απο αλλες φυλες.Ξερω μπορει να ακουστει ρατσιστικο αυτο που γραφω αλλα φοβαμαι πολυ μην συμβει κατι τετοιο και με πειραζει πολυ!Βασικα δεν εχω προβλημα να ερχονται μεταναστες σε ευρωπη απλα γινεται να μην γινουν πολλοι?Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο,γινεται καποιος να με καθυσηχασει?Οι πολιτικοι τα εχουν σκεφτει αραγε αυτα η απλα ειναι φανταστικο οτι θα εξαλειφθουμε?

δεν ειχες αλλο καημο ε?
    κοιτα πας χρυση αυγη γραφεσαι κ σπας κεφαλια μεταναστων κ δν θα χεις τυψεις!
    οι προβληματισμοι σου ειναι σοβαροι!
    καλα σκας εδω μεσα κ γραφεις αυτα?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    οκ φιλε μετα απο συντομη ματια μν λες ουτε απο που μας εσκασες ουτε τιποτα!

πηγαινε απλα σε ενα κεντρο ψυχικης υγειας ( τζαμπα ειναι, ουτε 5 γιουρος δν θα τα δωσεις ) κ
    ψαξου.

η μας δουλευεις ή εχεις θεματα να δουλεψεις.

( μπηκα μετα απο τοσες μερες να γραψω κ πεφτω πανω σε τετοια )
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Ό,τι νά'ναι λέμεεε
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    κανε υπομονη να ληξει το αυτοφωρο του κασιδιαρη και θα το κανονισει αυτο το θεμα!!
    Μακράν η καλύτερη, λέμεεεεε! Ever!

Senior Member
    Νιωθω οτι θα εξαφανιστει η ασπρη φυλη!!!

Καλησπερα διαβασα οτι στο μελλον η ασπρη φυλη θα εξαφανιστει λογω της υπογεννητικοτητας,και η μαυρη και οι αλλες φιλες θα κυριαρχησουν ,επισης διαβασα οτι το 1950 ειμασταν γυρω στο 20% ενω τωρα γυρω στο 8%.Στην νεα Υορκη υπαρχουν τα εξης 45% ασπροι,25%μαυροι,27.5%χισπανικ και 11.8 ασιατες.Ρε παιδια στεναχωριεμαι πολυ... δεν θελω να ειμαστε λιγοτεροι απο αλλες φυλες.Ξερω μπορει να ακουστει ρατσιστικο αυτο που γραφω αλλα φοβαμαι πολυ μην συμβει κατι τετοιο και με πειραζει πολυ!Βασικα δεν εχω προβλημα να ερχονται μεταναστες σε ευρωπη απλα γινεται να μην γινουν πολλοι?Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο,γινεται καποιος να με καθυσηχασει?Οι πολιτικοι τα εχουν σκεφτει αραγε αυτα η απλα ειναι φανταστικο οτι θα εξαλειφθουμε?
    Όλα αυτορρυθμίζονται , μη στεναχωριέσαι .........
    Το να γνωρίζεις τους άλλους είναι σοφία , το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι φώτιση !

Senior Member

Ναι αλλα ρε γιατι να χαθουμε?Αμα αρχιζε και χανοταν καμια μαυρη φυλη θα γινοτανε χαμος...Εγω το βλεπω σαν ρατσιμο προς τους ασπρους ολο αυτο
    Μην ανυσηχείς θα κρατήσουμε DNA μας σε περίπτωση που γίνουμε είδος προς εξαφάνιση.
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Εγω παλι ανησυχω, που οι ξανθοι γαλανοματες ζευγαρωνουν συνεχεια με μελαχροινους.. με καστανα ματια.. και στο τελος δεν θα μεινει ξανθος γαλανοματης ουτε για δειγμα...
    Save blonde people now!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Εμενα δε μαρεσουν οι ξανθοι ουτε οι γαλανοματες! Οποτε δεν φοβαμαι το μελαμψο μελλον, αντιθετως!! χοχοχοχο

Το εχουμε ξεφτιλισει το θεμα, αλλα τετοιο θεμα, τι αλλο θα παθαινε :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Εμενα δε μαρεσουν οι ξανθοι ουτε οι γαλανοματες! Οποτε δεν φοβαμαι το μελαμψο μελλον, αντιθετως!! χοχοχοχο

Το εχουμε ξεφτιλισει το θεμα, αλλα τετοιο θεμα, τι αλλο θα παθαινε :p
    χε,χε για να πω την αληθεια και μενα οι μελαχροινοι μ'αρεσουνε με καστανα ματακια... αλλα θα προασπισω μεχρι τελευταιας ρανιδας του αιματος μου τα δικαιωματα του ξανθου ασπρουλιαρη!!!!!!!!!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Βεβαια, παντα υπερ των αδυνατων!!! Ασχετο, διαβαζα προχθες οτι οσο πιο ξανθος και ασπρουλιαρης και γαλανοματης τοσο πιο ευπαθης ειναι ο ανθρωπινος οργανισμος. Οι πιο μελαμψοι δλδ ειναι πιο υγιεις και ευρωστοι!!

Banned
    δλδ τι και η λεξη niggers ειναι κακια ? οταν την λενε μεταξυ τους δε παιζει προβλημα. οταν τη λενε οι ασπροι ομως θιγονται. και οι μαυροι ρατσιστες ειναι, οποιοι εχουν αυταπατες ας πανε στο αμερικα να τους γνωρισουν απο κοντα σε κανα γκετο.

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    τι λες να τους απαυτωναμε με 2 σφυρια - μπαμ και τελειωσε :)
    αυτο με τα σφυρια μου θυμισε τους μανιακους του Dnepropetrovsk, στην Ουκρανια. με τα σφυρια στο προσωπο μεχρι θανατου, τρελα λολζ. υπαρχει και στο διαδικτυο το βιντεο. XD

Senior Member
    ... κουράγιο ρε συ Χρήστο... μπλέϊμ ιτ ον δε μπούγκυ το φταίξιμο, για δε καταλαβαίνεις;... Ουκρανία Κενό έ;... αυτοί που σκότωσαν πάνω από 80.000 αδέσποτα για να πραγματοποιηθεί το... γιούρο... αχλ εδώ είσαι;... μού 'λειψες απ' το μεσημέρι ρε συ... θες να τους απαύτωσω εγώ για να μάθουμε όλοι μαζί το.. αθλητικό πνεύμα;...

http://www.youtube.com/watch?v=vjW1iq4IO2k
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    ... κουράγιο ρε συ Χρήστο... μπλέϊμ ιτ ον δε μπούγκυ το φταίξιμο, για δε καταλαβαίνεις;... Ουκρανία Κενό έ;... αυτοί που σκότωσαν πάνω από 80.000 αδέσποτα για να πραγματοποιηθεί το... γιούρο... αχλ εδώ είσαι;... μού 'λειψες απ' το μεσημέρι ρε συ... θες να τους απαύτωσω εγώ για να μάθουμε όλοι μαζί το.. αθλητικό πνεύμα;...
    γιατι, μου μιλησες και δεν σου απαντησα :Ρ

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast