thank u kuxumuxu
Printable View
thank u kuxumuxu
Εγω θα ελεγα να σταματησεις να βγαινεις για ενα διαστημα ραντεβου, ειναι σαν να στηνεις στον εαυτο σου το ιδιο αποτυχημενο σκηνικο ραντεβου ξανα και ξανα και ξανα. Μη βγαινεις με οποιον σου το ζητα και λες οκ τρωγεται. Περιμενε να γνωρισεις καποιον που σε εξιταρει πραγματικα, για αρχη γνωρισε κοσμο που θα ηθελες να κανεις παρεα, οχι σχεση. Οπως ειπα και πριν, εμπιστευσου την κριτικη σου ικανοτητα και μη ριχνεις το επιπεδο, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ολα χρηζουν αναλυσης και κρισης, ας αφησουμε ενα κενο για τον ερωτα που μας ερχεται εκει που δεν τον περιμενουμε....
yeah thats what I decided...θα κανω αποχη απο εδω και περα...βασικα την αποφαση την ειχα παρει πριν βγω ακομη με τον χθεσινο, απλα τον ειχα γνωρισει απο τον χειμωνα ακομη και τωρα μου ζητησε να βγουμε, ολο αυτο το διαστημα τα λεγαμε μονο διαδυκτιακα γιατι ελειπε στο εξωτερικο....οποτε ειπα, ας του δωσω την ευκαιρια, φαινεται αλλωστε μια χαρα....αλλα η κριση μου ειναι τοοοοοοοοσο λαθος!!!
Ρε παιδια...τι ειναι ο ερωτας; να δεις τον αλλον και να σου κανει ενα κλικ...τιποτα αλλο....κι αυτο το κλικ βεβαια εχει την αναγωγη του σε πολλες προσωπικες μνημες, σε αισθησεις ,σε ενστικτα....και επιθυμιες.
οταν αυτο το κλικ...δεν υπαρχει...μιλαμε για μαθηματικες πραξεις και σχεσεις με το ζυγι....καποια στιγμη το ζυγι γερνει στα θετικα καποια στα αρνητικα....μια αλλη ευκαιρια μπορει να βαρυνει περισσοτερο...
απλα πραγματα.....με ποσους ανθρωπους απο οσους γνωρισεις θα το νιωσεις αυτο...δεν πιστευω πως ειναι πολλοι στην ζωη μας....και με ποσους αντιστοιχα θα ειναι αμοιβαιο....
αρα υπομονη...τα παντα ειναι μεσα στο παιχνιδι.....απλα ισως οι ανθρωποι θα επρεπε να ειναι πιο διακριτικοι στον τροπο που απορριπτουν και οχι τοσο αδηφαγα βιαστικοι....να περασουν στην επομενη ευκαιρια...αμελωντας να ειναι τυπικα ευγενεις.....
Και τι ωραια αντιθεση θα κανει το ξανθο με το μαυρο....μμμ......το ψηνω.....οχι δε θα μονασω, απλα θα φερομαι οπως οι ανδρες, μονο να περναω καλα...ξεχναμε συναισθηματικες καταστασεις, απο εδω και περα μονο σεξ.
yeap.....I love you, but I love me more...!!!
ο γνωστός φαύλος κύκλος... οι γυναίκες γίνονται τσουλες και κακες γιατι πληγωνονται και οι ανδρες γινονται ο,τι να ναι και γουρουνια γιατι πληγωνονται απο τις γυναικες που εχουν ηδη γινει τσουλες.
Και φυσικά για όλα φταίνε οι γονείς μας!!!
howtodream, αν στα 23 σου συμβαινουν όλα αυτα που περιγραφεις με τις σχεσεις, φαντασου τί γινεται σε μεγαλύτερες ηλικιες που έτσι και αλλιώς οι άνθρωποι γινονται πιο δυσκολοι, πιο εγωιστές και πιο εαυτουληδες. Welcome to the jungle, όπως έγραψες σε άλλο ποστ.
Από την άλλη όμως βλέπουμε και καποια ζευγαρια (λιγα βεβαια) σε όλες τις ηλικίες που τα βρισκουν μεταξύ τους, ειναι ευτυχισμένα και προχωρούν μαζι. Είναι απλως τυχεροι άραγε ή έχουν βρει την μαγική συνταγη που κρατουν το ενδιαφερον του/της άλλου-ης;
yeap, I know...ξερω οτι μπορει τα 23 να ακουγονται πολυ λιγα χρονια, ισως καποιοι να σκεφτονται οτι θα ειμαι πολυ ανωριμη...απλα επειδη μελεταω τους ανθρωπους και γενικα τις ανθρωπινες σχεσεις απο τα 17 που τελειωσα το σχολειο, εξερευνω τον κοσμο απο την πλευρα αυτη των σχεσεων και ειχα την τυχη να εχω και μια σχεση περιπου 2 χρονια. ολες οι υπολοιπες ηταν του εξαμηνου ή και του μηνα. Απο τον Γεναρη που χωρισα απο μια συντομη παλι σχεση βγαινω απλα με διαφορους τυπους ανδρων, οχι απαραιτητα για να γινει κατι μεταξυ μας. Ωστοσο απογοητευομαι απο αυτα που συναντω....και λεω....αν τωρα που θα επρεπε να ειμαι γιουχου ολη μερα, απο παρτυ σε παρτυ και να διασκεδαζω, απογοητευομαι τοσο πολυ και κλεινομαι...τι θα γινει σε μερικα χρονια απο τωρα? Σαφως ειμαι δυσκολος ανθρωπος και ψαχνω κατι αξιολογο, αλλωστε δεν πιστευω οτι ποτε θα μπορεσω να κανω οικογενεια. Οσο για τα αλλα ζευγαρια....εχω καταληξει οτι κανουν πολλους συμβιβασμους....επισης πολλοι απο αυτους δεν ειναι τοσο χαρουμενοι οσο φαινονται....αλλοι απλα αρκουνται σε κατι λιγο....και αλλοι απλα ειναι τυχεροι..
Έχει πλάκα και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να παρατηρείς τους ανθρώπους. Ειδικά να βλέπεις την γλώσσα του σώματός τους, εκεί μαθαίνεις πολλά αν εκπαιδευτείς.
Το μυστικό για μια καλή μακροχρόνια σχέση είναι
να ξέρουν τι θέλουν και οι δύο και τα θέλω τους να ταιριάζουν
αμοιβαίος σεβασμός
αμοιβαίες υποχωρήσεις
και πολύυυυυυυυυυυ υπομονή
Εκεί έχω καταλήξει. Φυσικά πάρα πολλά από τα ζευγάρια που ξέρω, δείχνουν αλλά δεν είναι ευτυχισμένα...
''αμοιβαίος σεβασμός
αμοιβαίες υποχωρήσεις
και πολύυυυυυυυυυυ υπομονή'' 3 things I can't do right now!
yes I have Axl...( by the way Axl was my teenage crash).
Kuxumuxu you are so f*cking right..
Aυτο ειναι τελικά πολυ δυσκολο να συμβει όσο απλό και αν ακουγεται.
Επομένως εκει που καταλήγουμε ειναι ότι ακομα και τα ζευγαρια που υπάρχουν και ειναι χρονια μαζι, επομενως, θεωρητικώς, τα χουν βρει μεταξύ τους, ευτυχισμένα δεν μπορεις να πεις ότι ειναι. Και αν ειναι ο ένας μπορει να μην ειναι ο άλλος. Τελικά, μήπως απλά βολευονται καλύπτοντας κάποιες αναγκες τους χωρίς βεβαια να κατορθώνουν ποτέ να τις καλύψουν όλες μεσω του άλλου ατομου.
Η ευτυχια μαλλον ειναι κατι που πηγαζει από μεσα μας και ειναι ανεξαρτητη από εξωτερικους παραγοντες (πχ σχέση) οι οποίοι μπορει να αποδειχτουν πολύ ευθραστοι.
Έχω γίνει σοφή από τα σκ@τ@ που έφαγα... Αλλά, μην νομίζεις... είναι πολύ πιο εύκολο να δίνεις συμβουλές από το να τις ακολουθείς. Τώρα είμαι σε φάση να ακολουθώ τις συμβουλες που δίνω στους άλλους... Να φανταστείς καμιά φορά, μπαίνω σε παλιά θέματα άλλων στο φόρουμ, όπου έχω απαντήσει εγώ, και διαβάζω τι τους είχα συμβουλέψει για να πράξω αναλόγως... χαχαχαχααχα Πάντως δουλεύει!!!
Εμένα μου το λες? Πολύ δύσκολο λέει? Σχεδόν ακατόρθωτο.
Ε, ναι. Όλα δεν μπορεις να τα βρεις... Όπως λέει και το ανέκδοτο, το μυστικό ενός τέλειου γάμου είναι να βρεις έναν άνθρωπο να σε καλύπτει συναισθηματικά, έναν άνθρωπο αχόρταγο στο σεξ, έναν άνθρωπο πλούσιο και φυσικά να φροντίσεις οι παραπάνω 3 να μην συναντηθούν ποτέ!!!
Συμφωνώ απόλυτα. Αν δεν είμαστε μέσα μας ευτυχισμένοι, δεν μπορούμε να κάνουμε κανέναν άλλον ευτυχισμένο, και κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει εμάς...
''Ε, ναι. Όλα δεν μπορεις να τα βρεις... Όπως λέει και το ανέκδοτο, το μυστικό ενός τέλειου γάμου είναι να βρεις έναν άνθρωπο να σε καλύπτει συναισθηματικά, έναν άνθρωπο αχόρταγο στο σεξ, έναν άνθρωπο πλούσιο και φυσικά να φροντίσεις οι παραπάνω 3 να μην συναντηθούν ποτέ!!!''
χαχαχαχαχαχαχαχαχα.............. .πολυ καλο!!!
Μακάρι έστω και λίγη από αυτή την αγωνία και την προσπάθεια για την τέλεια σχέση να τη διοχετεύαμε για να βελτιώσουμε την σχέση μας με τον εαυτό μας. Αν είναι καλή αυτή η σχέση, τότε όλα γίνονται πολύ πιο απλά και εύκολα.
Όταν η αναζήτηση μιας σχέσης γίνεται ψυχαναγκασμός, τότε κάπου έχουμε χάσει τη μπάλα.
Οι σχέσεις φιλικές κι ερωτικές προκύπτουν, δεν εκβιάζονται.
Όσο περιμένουμε οι άλλοι να καλύψουν τα κενά μας, ενώ είναι καθαρά δική μας υπόθεση, τόσο θ' απογοητευόμαστε.
Με λίγα λόγια, αν ψάχνουμε την ευτυχία έξω από μας φοβάμαι πως μάταια ψάχνουμε.