Luck to be a single lady - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 35 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 525
    Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    ''αμοιβαίος σεβασμός
    αμοιβαίες υποχωρήσεις
    και πολύυυυυυυυυυυ υπομονή'' 3 things I can't do right now!
    χαχαχα εχεις πλακα μεγαλη

Senior Member
    ''αμοιβαίος σεβασμός
    αμοιβαίες υποχωρήσεις
    και πολύυυυυυυυυυυ υπομονή'' 3 things I can't do right now!
    Δεν πειράζει! Κοίτα να περνάς καλά το σήμερα και να δίνεις στους άλλους ότι θές και ότι μπορείς. Μην πιέζεσαι για τίποτα.

Senior Member
    yes I have Axl...( by the way Axl was my teenage crash).

Kuxumuxu you are so f*cking right..

Senior Member
    yes I have Axl...( by the way Axl was my teenage crash).
    Κι εμένα!!!
    Χτες βρήκα κάτι καταχωνιασμένες φωτογραφίες του... Και το μαγικό εισιτήριο που πήγα και τον είδα από κοντά...
    Αααααααααααχ.
    <3 <3 <3

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Το μυστικό για μια καλή μακροχρόνια σχέση είναι
    να ξέρουν τι θέλουν και οι δύο και τα θέλω τους να ταιριάζουν
    αμοιβαίος σεβασμός
    αμοιβαίες υποχωρήσεις
    και πολύυυυυυυυυυυ υπομονή

Εκεί έχω καταλήξει. Φυσικά πάρα πολλά από τα ζευγάρια που ξέρω, δείχνουν αλλά δεν είναι ευτυχισμένα...
    Aυτο ειναι τελικά πολυ δυσκολο να συμβει όσο απλό και αν ακουγεται.

Επομένως εκει που καταλήγουμε ειναι ότι ακομα και τα ζευγαρια που υπάρχουν και ειναι χρονια μαζι, επομενως, θεωρητικώς, τα χουν βρει μεταξύ τους, ευτυχισμένα δεν μπορεις να πεις ότι ειναι. Και αν ειναι ο ένας μπορει να μην ειναι ο άλλος. Τελικά, μήπως απλά βολευονται καλύπτοντας κάποιες αναγκες τους χωρίς βεβαια να κατορθώνουν ποτέ να τις καλύψουν όλες μεσω του άλλου ατομου.

Η ευτυχια μαλλον ειναι κατι που πηγαζει από μεσα μας και ειναι ανεξαρτητη από εξωτερικους παραγοντες (πχ σχέση) οι οποίοι μπορει να αποδειχτουν πολύ ευθραστοι.

Senior Member
    Κι εμένα!!!
    Χτες βρήκα κάτι καταχωνιασμένες φωτογραφίες του... Και το μαγικό εισιτήριο που πήγα και τον είδα από κοντά...
    Αααααααααααχ.
    <3 <3 <3

θα ηθελα να τον εβλεπα το 90 που ηταν νιατο και μωρο τρελο, αλλα τοτε ημουν ενος.....χαχαχαχα.....ωστοσο θυμαμαι το δωματιο στο πατρικο μου με αφισες του και καθε πρωι που σηκωνομουν φιλουσα μια απο που ηταν πανω απο το κρεβατι μου....τραγικο?????

Senior Member
    Kuxumuxu you are so f*cking right..
    Έχω γίνει σοφή από τα σκ@τ@ που έφαγα... Αλλά, μην νομίζεις... είναι πολύ πιο εύκολο να δίνεις συμβουλές από το να τις ακολουθείς. Τώρα είμαι σε φάση να ακολουθώ τις συμβουλες που δίνω στους άλλους... Να φανταστείς καμιά φορά, μπαίνω σε παλιά θέματα άλλων στο φόρουμ, όπου έχω απαντήσει εγώ, και διαβάζω τι τους είχα συμβουλέψει για να πράξω αναλόγως... χαχαχαχααχα Πάντως δουλεύει!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post

Επομένως εκει που καταλήγουμε ειναι ότι ακομα και τα ζευγαρια που υπάρχουν και ειναι χρονια μαζι, επομενως, θεωρητικώς, τα χουν βρει μεταξύ τους, ευτυχισμένα δεν μπορεις να πεις ότι ειναι. Και αν ειναι ο ένας μπορει να μην ειναι ο άλλος. Τελικά, μήπως απλά βολευονται καλύπτοντας κάποιες αναγκες τους χωρίς βεβαια να κατορθώνουν ποτέ να τις καλύψουν όλες μεσω του άλλου ατομου.

Η ευτυχια μαλλον ειναι κατι που πηγαζει από μεσα μας και ειναι ανεξαρτητη από εξωτερικους παραγοντες (πχ σχέση) οι οποίοι μπορει να αποδειχτουν πολύ ευθραστοι.

ακριβως...οποτε γιατι να κανεις μακροχρονιες σχεσεις? αλλα μιλαω κι εγω....που δε βγαινω καν δευτερο ραντεβου? δεν ειμαι το καταλληλο ατομο!!!

Senior Member
    θα ηθελα να τον εβλεπα το 90 που ηταν νιατο και μωρο τρελο, αλλα τοτε ημουν ενος.....χαχαχαχα.....ωστοσο θυμαμαι το δωματιο στο πατρικο μου με αφισες του και καθε πρωι που σηκωνομουν φιλουσα μια απο που ηταν πανω απο το κρεβατι μου....τραγικο?????
    Καθόλου τραγικό. Εγώ που τον έβλεπα το 90, ακόμη μου έχει μείνει στο μυαλό ανεξίτηλος!!! Για μένα δεν θα μεγαλώσει ποτέ!!!

Senior Member
    Καθόλου τραγικό. Εγώ που τον έβλεπα το 90, ακόμη μου έχει μείνει στο μυαλό ανεξίτηλος!!! Για μένα δεν θα μεγαλώσει ποτέ!!!

τον θυμασαι δηλαδη το 90 να τον βλεπεις στην τιβι?? εζησες χρυσες εποχες!!!!

Senior Member
    Εμένα μου το λες? Πολύ δύσκολο λέει? Σχεδόν ακατόρθωτο.

Ε, ναι. Όλα δεν μπορεις να τα βρεις... Όπως λέει και το ανέκδοτο, το μυστικό ενός τέλειου γάμου είναι να βρεις έναν άνθρωπο να σε καλύπτει συναισθηματικά, έναν άνθρωπο αχόρταγο στο σεξ, έναν άνθρωπο πλούσιο και φυσικά να φροντίσεις οι παραπάνω 3 να μην συναντηθούν ποτέ!!!

Συμφωνώ απόλυτα. Αν δεν είμαστε μέσα μας ευτυχισμένοι, δεν μπορούμε να κάνουμε κανέναν άλλον ευτυχισμένο, και κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει εμάς...

Senior Member
    τον θυμασαι δηλαδη το 90 να τον βλεπεις στην τιβι?? εζησες χρυσες εποχες!!!!
    Αξέχαστες!!! Στο mtv!!!

Senior Member
    ''Ε, ναι. Όλα δεν μπορεις να τα βρεις... Όπως λέει και το ανέκδοτο, το μυστικό ενός τέλειου γάμου είναι να βρεις έναν άνθρωπο να σε καλύπτει συναισθηματικά, έναν άνθρωπο αχόρταγο στο σεξ, έναν άνθρωπο πλούσιο και φυσικά να φροντίσεις οι παραπάνω 3 να μην συναντηθούν ποτέ!!!''

χαχαχαχαχαχαχαχαχα.............. .πολυ καλο!!!

Senior Member
    Εμένα μου το λες? Πολύ δύσκολο λέει? Σχεδόν ακατόρθωτο.

Ε, ναι. Όλα δεν μπορεις να τα βρεις... Όπως λέει και το ανέκδοτο, το μυστικό ενός τέλειου γάμου είναι να βρεις έναν άνθρωπο να σε καλύπτει συναισθηματικά, έναν άνθρωπο αχόρταγο στο σεξ, έναν άνθρωπο πλούσιο και φυσικά να φροντίσεις οι παραπάνω 3 να μην συναντηθούν ποτέ!!!

Συμφωνώ απόλυτα. Αν δεν είμαστε μέσα μας ευτυχισμένοι, δεν μπορούμε να κάνουμε κανέναν άλλον ευτυχισμένο, και κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει εμάς...
    αν δεν εισαι απλιστη μπορεις να τον ξεγραψεις τον πλουσιο ενω τα πρωτα 2 συνηθως συνυπαρχουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    αν δεν εισαι απλιστη μπορεις να τον ξεγραψεις τον πλουσιο ενω τα πρωτα 2 συνηθως συνυπαρχουν
    Έλα μωρέ, ένα ανέκδοτο έγραψα... :p

Page 5 of 35 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast