Originally Posted by
Korina12
Απο μικρη με αγχος για τα παντα,καποια στιγμη ηρθαν και οι πανικοι.Οχι απο κατι συγκεκριμενο.Μαλλον πολλα μαζεμενα που καποια στιγμη μου βγηκαν.Τωρα παντως σε γενικες γραμμες ειμαι καλυτερα.Στην ουσια δεν παθαινω πια κανονικες κρισεις πανικου.Απλα εχω ενα γενικοτερο αγχος και μια ανασφαλεια.Πχ. σημερα πηγα για μπανιο.Πηγα μια χαρα,στη θαλασσα επισης ολα καλα και στην επιστροφη στο δρομο μου ηρθε μια ζαλαδα.Εκεινη τη στιγμη τρομαξα και η πρωτη σκεψη που εκανα ηταν "οκ,αν δεν περασει και με πιασει κ κανενας πανικος θα παρω τηλ τον γιατρο μου".Δεν χρειαστηκε βεβαια γιατι συνηλθα γρηγορα.Αλλες φορες παλιοτερα που ακομα ειχα τις κρισεις τον επαιρνα σε τετοιες στιγμες και με ηρεμουσε.Αφου του ελεγα οτι τον εχω σαν lexotanil.:P Δεν αισθανομαι ετσι με κανεναν αλλο.Αυτη την ασφαλεια.Αυτο στο κομματι των πανικων και των φοβιων.Και σε φασεις που με πιανουν οι μαυρες μου και νιωθω οτι παραιτουμαι απο τη ζωη και δεν μπορω να βλεπω και να ακουω κανεναν,και τοτε επισης ειναι ο μονος που θελω.Εξαρτηση...Αλλα οταν εψαχνα για γιατρο ηξερα οτι αυτο εψαχνα.Ηθελα οπωσδηποτε να πιαστω απο καποιον. :(