Το άλλο ρητό που λέει ότι είναι γραπτό να σου συμβεί θα σου συμβεί το πιστεύετε?
....
Printable View
Το άλλο ρητό που λέει ότι είναι γραπτό να σου συμβεί θα σου συμβεί το πιστεύετε?
....
εγω οχι..πιστευω στο πως κουνάμε τα χερακια μας για να καταφερουμε πραγματα στην ζωη μας
ολγα για τον καθε ανθρωπο υπαρχει κ ενα ταίρι ,ρίχνεις πολυ τον ευατό σου, νομιζω οτι υπερβαλεις γιατι η απαισιοδοξια υπάρχει γυρο σου κ μεσα σου κ παντου ας υποθέσω οτι εισαι χοντρουλα οκ πρεπει να σε κοιταξει ενας με φοβερους κοιλιακους ,υπάρχουν ασχημες κοπελες κ νομιζω θα συμφωνησεις που εχουν μια αυρα μα μια αυρα που γίνονται μαγνήτης..νομίζω τη σκεψη σου πρεπει να αλλαξεις κ τιποτα στον εξωτερικο σου εαυτο...σκεψου το
Ολγακι εισαι μια ωριμη γυναικα με εμπειριες και κωλωνεις στο οτι δε θα βρεις αντρα ή θα μεινεις στο ραφι!!!!!!!ΚΑΚΩΣ!!!
Εγω ειμαι σε πολυ χειροτερη κατασταση απο εσενα.....Ειμαι 25 και επειδη δεν εχω μεγαλη εμπειρια με τους αντρες, μου την λενε και απο πανω..του στυλ "εισαι μικρη και απειρη και δε ξεες...." και εχω τον καθε μλκ να νομιζει οτι ειναι καλυτερος μου.........
Ε ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ λοιπον..............ΝΑΙ εχω μικρη εμπειρια με τους αντρες και χαιρομαι γιαυτο......και οποιος με γουσταρει θα με γουσταρει για αυτο που ειμαι και οχι για κατι που θελει να γινω.......
(σορρυ για το ξεσπασμα)
Αχ, Ηλιάννα σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια...μακάρι να γίνει κάτι και με μένα....αλλά μέχρι στιγμής τα τελευταία χρόνια 4 νομίζω κανένας δεν με θέλει δεν γυρίζει να με κοιτάξει κανείς έχω να κάνω σχέση τα τελευταια 4 χρόνια...και είμαι μοναχικό άτομο δεν βγαίνω έξω συχνά δεν έχω παρέες μια φίλη παντρεμένη έχω και μια ελεύθερη και βγαίνουμε μαζί μόνο για ψώνια...τίποτα δλδ που θα τον βρώ τον άντρα?
Τι δουλεια ειναι αυτη ολγα?
μενεις με τους γονεις σου?
Eπίσης ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι ακόμη. Εγώ τώρα έχω ας το πούμε μια σχέση από μακρυά με ένα αγόρι στην ηλικιά μου για την ακρίβεια αυτός δεν μένει στην πόλη μου και επικοινωνούμε με σμσ και με το φβ δεν είναι ακριβώς σχέση γιατί δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμη αλλά τώρα που θα φύγω εγώ για Αγγλία φοβάμαι μην διαλυθεί εντελώς γιατί οι αποστάσεις θα είναι πολύ μεγάλες και αυτός δεν νομίζω ότι θα έρθει στην Αγγλία.
Αυτή η σχέση δεν είναι κανονική όμως είναι μέσου τηλεφώνου και φεισμπουκ είμασταν συμμαθητές παλια για αυτό και μιλάμε αλλά φοβάμαι ότι οι αποστάσεις είναι μεγάλες και θα χωρήσουμε αργά ή γρήγορα...
ούτε η δουλειά ούτε η σχέση αυτή είναι κάτι σταθερό....όσον αφορά την δουλεια ακόμη δεν πήγα να δω πως είναι και οσον αφορά την σχέση είναι σαν να μην την έχω αφού δεν θα βλεπόμαστε παρα μόνο πάσχα και χριστούγεννα
olgaki στην Αγγλια θα ανοιχτουν νεοι οριζοντες. Ολα καλά θα πανε, αρκει να μην έχεις άγχος. Ο,τι γίνει.
Εφόσον δεν έχετε σχέση στην ουσία, γιατί να μπεις στην διαδικασία να νομίζεις ότι έχετε και να "πρέπει" να συναντιέστε 2 φορές τον χρόνο.
Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά στην νέα χώρα, και προχώρησε σε κανονική σχέση, όχι εξ'αποστάσεως και αν...
Πάντως πολλά θέλουμε στην ζωή μας άλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...πχ εγώ θέλω να παντρευτώ αλλά δεν νομίζω να μπορώ αφού ο κύκλος γνωριμιών μου είναι περιορισμένος , φίλους δεν έχω πολλούς δεν βγαίνω δεν είμαι ενδιαφέρον τύπος κα.
Να αρχισεις να κανεις μια καλη διατροφη και γυμναστικη πως το βλεπεις? Αν η εμφανιση σου δεν ειναι καλη και εχεις αφεθει και να ειχες γνωριμιες δε θα σε προσεγγισουν κατα κανονα. Και βασικα πρεπει για την υγεια σου να το κανεις πρωτα, ετσι να το σκεφτεσαι.
ψαχνω κ εγω για σχεση ειμαι 37 χρονων κ εγω
ΕΧΩ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!! ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ (ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΥΚΟΛΑ.
Κ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΚΤΟ.
εσυ απο που εισαι ολγα?
Παιδια, πάλι μου ήρθε η φοβία ότι θα μείνω ελεύθερη στην ζωή μου. Άλλοι κάνουνε 2 και 3 γάμους στην ζωή τους και εγώ ούτε έναν ....κατάθλιψη θα πάθω τόσο ανίκανη είμαι πια;;;;;;
ολγα τον γαμο τον θεωρεις κοριτσι μου ως μεσον επιβεβαιωσης της ικανοτητας σου???
σορρυ αλλα οπως λεει κ το ξωτικο εισαι τελειως μα τελειως λαθος!!!!
λες "αλλοι κανουν 2 κ 3 γαμους στη ζωη τους".
δλδ ειναι πιο "επιτυχημενος" και ευτυχισμενος ενας που εχει 3 διαζυγια στο ενεργητικο του???
ειλικρινα δεν μπορω με τπτ να καταλαβω τον τροπο σκεψης σου.
Γεια σου olgaki εχουμε σχεδον το ιδιο προβλημα τις πιο πολλες φορες ειμαι καλα αλλα οταν με πιανει και εμενα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα και μονο εγω νομιζω οτι σε καταλαβαινω.Απλα πρεπει να προσπαθησουμε να το ξεπερασουμε γιατι πιστευω οτι ειμαστε ακομα νεοι και εχουμε να κανουμε πολλα πραγματα...
Καλησπέρα! Μήπως Όλγα μου η επιθυμία σου να κάνεις την πολυπόθητη οικογένεια από τα 24 σου, σε αποπροσανατόλιζε και δημιουργούσες ένα εαυτό που δεν ήσουν πραγματικά; Τι θέλω να πω... Μήπως έβαζες πάνω από όλα αυτή την επιθυμία και το αποτέλεσμα ήταν να διώξεις και τις σχέσεις που είχες γιατί τους φόβιζες; Από τα μηνύματά σου καταλαβαίνω ότι είσαι "απελπισμένη" και παραδομένη στο στόχο σου και ξέρεις αυτά τα μυρίζονται οι άντρες... Μήπως θα έπρεπε να απελευθερωθείς λιγάκι; Να βγεις έξω, μόνη σου σε ένα μπαράκι, χωρίς να περιμένεις τον άντρα της ζωής σου.. έτσι για να περάσεις καλά, μόνη σου, αντί να κάτσεις σπίτι. Ο σοφός λαός λέει πως αν κάτι δεν το κυνηγάς σου έρχεται... μήπως πρέπει να ακολουθήσεις αυτό το μονοπάτι;
Χθες μου ειπαν για καποια ότι ενδιαφέρετε για μενα, μου άνοιξαν όμως αμέσως κουβέντα για γάμους, οικογενεια και σπίτι. Αρα για τετοια ενδιαφερετε η κοπελα. Ακούγοντας τετοια θα την κάνω με ελαφρα πηδηματάκια κι ας εχω και παρεξηγησεις. Τετοια με αγχώνουν και φεύγω. Για να μην με αγχώνουν τετοια και να δεχτω θα πρέπει να κόβω τις φλέβες μου κυριολεκτικά για κάποιαν. Εν προκειμένω δεν ειμαι σίγουρος για το άτομο. Ίσως και να εβλεπα κάπως διαφορετικα τα πράγματα αν γινοταν μια χαλαρη γνωριμία και εξελισσόταν αν εξελισσόταν το πράγμα με τον καιρό. Ισχύει αυτο που λες Τονια! Όπως ισχύει για τον άντρα ισχύει και για τη γυναικα. Αμα καποιος ή καποια καταλάβει ότι ο άλλος ή η άλλη καίγεται εξαρχης για γαμους και σοβαρους σκοπους μονο και μόνο αυτο αγχώνει εντονα και τον κάνει ή την κάνει να φύγει ακόμα κι αν η εικονα για το αυτο ατομο ειναι θετική. Μονη εξαιρεση αν ειναι κεραυνοβολος έρωτας.
Αυτο που θα πρεπε να κανει η Ολγα (της τα χουμε ξαναπει ήδη) ειναι να διωξει απο πανω της αυτες τις εμμονες εδω και τωρα γαμος, να χαλαρωσει, να αφησει τον εαυτο της ελευθερο και συναμα να τον περιποιείται (ψυχή τε και σωματι) και τοτε θα της προκύψει κάτι.
Ωστοσο Τονια, θα λεγα πως για καποια που παει σε ενα μπαρακι και δειχνει ότι περιμενει να την πλησιασουν, αρα ψαχνεται όπως το θετεις, ειναι ευκολο να την πλησιασει καποιος, νοουμενου ότι ειναι περιποιημένη και να γινει μια γνωριμία.
Aν τελικά πας Αγγλία,
που είναι πολύ καλή ιδέα,
ρίξε μια ματιά σ' αυτό το πολύ καλό blog.
Έχω διαβάσει πολλές φορές τελευταία αυτό
το blog
http://fromgr2uk.com/going2uk/
που περιέχει χρήσιμα links για Job sites
και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.
Από το ίδιο
http://fromgr2uk.com/2012/10/
Olgaki και γω πιστεύω ότι πρέπει να το δεις χαλαρα το θέμα. Ο,τι κατσει. Οχι ντε και καλά να κατσει.
theleis na gnwristoume?!!! kai egw mia apo ta idia eimai. eimai monaxikos apoksenomenos apo filous sygkeneis. den exw douleia den exw kinwnikotita. einai dyskolo na brw kopela giati h diathesi mou einai xalia.. kamia den tha katei mazi mou oso kai omorfos kai na eimai. ksipnaw pinw kafedes kai kapnizw den mporw na kanw tipota allo. den yparxei ypabathro na kanw kati. eimai pragmatika xalia. apla perimenw kapoia theia parembasi sti zwh mou. alla kserw oti einai anousio. poso na se bohtisoun kai oi goneis... den mporw na epikinwnisw nomizw oti kathe mera pou perna ginonte kai xeirotera.
prin duo mines ekana apopira aytoktonias pira duo koutia depon. den ithela na pethanw pragmatika. iksera oti den tha pethanw. alla gia na kounisw ligo ta nera.. ntropomai kai pou to lew. den mporw na to ksestomisw pouthena kai niwthw tipseis gia ayto pou ekana. oute stous filous mou den mporw na to pw. tespa. piga se psixiatro mou edwse ena soro xapia. kai ta stamatisa. kserw oti den prokeite na mou kanoun kati. kai eimai sigouros gia ayto. ola einai thema mualou.
Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι οι άξιοι παντρεύονται και ότι αυτοί που δεν είναι τόσο άξιοι δεν παντραεύονται. Ότι δλδ αυτοί που είναι πιο έξυπνοι και όμορφοι και ικανοί παντρεύονται ενώ οι "τρελοί" και χαζοί όχι.
Ποια είναι η άποψή σας για αυτό το θέμα;;
...
ολο μαλακιες ρωτας
Δοτη σπερματος βρηκες?