Φοβάμαι ότι θα μείνω στο ράφι.... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 109
    Senior Member
    Αχ, Ηλιάννα σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια...μακάρι να γίνει κάτι και με μένα....αλλά μέχρι στιγμής τα τελευταία χρόνια 4 νομίζω κανένας δεν με θέλει δεν γυρίζει να με κοιτάξει κανείς έχω να κάνω σχέση τα τελευταια 4 χρόνια...και είμαι μοναχικό άτομο δεν βγαίνω έξω συχνά δεν έχω παρέες μια φίλη παντρεμένη έχω και μια ελεύθερη και βγαίνουμε μαζί μόνο για ψώνια...τίποτα δλδ που θα τον βρώ τον άντρα?

Senior Member
    Τι δουλεια ειναι αυτη ολγα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Τι δουλεια ειναι αυτη ολγα?
    νοσηλεύτρια

Senior Member
    μενεις με τους γονεις σου?
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    μενεις με τους γονεις σου?
    ναι...γιατι?

Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    ναι...γιατι?
    Ρωτας και γιατι βρε ολγακι;;;
    Αυτο ειναι που σε "τραβαει" πισω...
    Δεν επειχειρησες ποτε σου να μεινεις μονη σου σε ενα μικρο διαμερισμα;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by b.m View Post
    Ρωτας και γιατι βρε ολγακι;;;
    Αυτο ειναι που σε "τραβαει" πισω...
    Δεν επειχειρησες ποτε σου να μεινεις μονη σου σε ενα μικρο διαμερισμα;;;
    Δεν με αφήνανε οι γονείς μου είναι παλαιών αρχών ήθελαν να φύγω παντρεμένη από το σπίτι δεν ήθελαν να μείνω μόνη μου.... Τώρα όμως που θα φύγω για δουλεια στην Αγγλία επιτέλους θα μείνω μόνη μου και θα ανεξαρτητοποιηθώ επιτέλους έστω και καθυστερημένα.

Senior Member
    Eπίσης ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι ακόμη. Εγώ τώρα έχω ας το πούμε μια σχέση από μακρυά με ένα αγόρι στην ηλικιά μου για την ακρίβεια αυτός δεν μένει στην πόλη μου και επικοινωνούμε με σμσ και με το φβ δεν είναι ακριβώς σχέση γιατί δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμη αλλά τώρα που θα φύγω εγώ για Αγγλία φοβάμαι μην διαλυθεί εντελώς γιατί οι αποστάσεις θα είναι πολύ μεγάλες και αυτός δεν νομίζω ότι θα έρθει στην Αγγλία.

Banned
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Eπίσης ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι ακόμη. Εγώ τώρα έχω ας το πούμε μια σχέση από μακρυά με ένα αγόρι στην ηλικιά μου για την ακρίβεια αυτός δεν μένει στην πόλη μου και επικοινωνούμε με σμσ και με το φβ δεν είναι ακριβώς σχέση γιατί δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμη αλλά τώρα που θα φύγω εγώ για Αγγλία φοβάμαι μην διαλυθεί εντελώς γιατί οι αποστάσεις θα είναι πολύ μεγάλες και αυτός δεν νομίζω ότι θα έρθει στην Αγγλία.
    Eχεις ή δεν εχεις σχεση τελικα??Δουλεια δεν ειχες στην αρχη ειπες τωρα βρηκες,σχεση δεν ειχες,τωρα μας προεκυψε και αυτη??Θα μας στειλεις στο τρελαδικο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Eχεις ή δεν εχεις σχεση τελικα??Δουλεια δεν ειχες στην αρχη ειπες τωρα βρηκες,σχεση δεν ειχες,τωρα μας προεκυψε και αυτη??Θα μας στειλεις στο τρελαδικο?
    Αυτή η σχέση δεν είναι κανονική όμως είναι μέσου τηλεφώνου και φεισμπουκ είμασταν συμμαθητές παλια για αυτό και μιλάμε αλλά φοβάμαι ότι οι αποστάσεις είναι μεγάλες και θα χωρήσουμε αργά ή γρήγορα...

ούτε η δουλειά ούτε η σχέση αυτή είναι κάτι σταθερό....όσον αφορά την δουλεια ακόμη δεν πήγα να δω πως είναι και οσον αφορά την σχέση είναι σαν να μην την έχω αφού δεν θα βλεπόμαστε παρα μόνο πάσχα και χριστούγεννα

Senior Member
    olgaki στην Αγγλια θα ανοιχτουν νεοι οριζοντες. Ολα καλά θα πανε, αρκει να μην έχεις άγχος. Ο,τι γίνει.

Senior Member
    Εφόσον δεν έχετε σχέση στην ουσία, γιατί να μπεις στην διαδικασία να νομίζεις ότι έχετε και να "πρέπει" να συναντιέστε 2 φορές τον χρόνο.

Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά στην νέα χώρα, και προχώρησε σε κανονική σχέση, όχι εξ'αποστάσεως και αν...

Senior Member
    Πάντως πολλά θέλουμε στην ζωή μας άλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...πχ εγώ θέλω να παντρευτώ αλλά δεν νομίζω να μπορώ αφού ο κύκλος γνωριμιών μου είναι περιορισμένος , φίλους δεν έχω πολλούς δεν βγαίνω δεν είμαι ενδιαφέρον τύπος κα.

Senior Member
    Να αρχισεις να κανεις μια καλη διατροφη και γυμναστικη πως το βλεπεις? Αν η εμφανιση σου δεν ειναι καλη και εχεις αφεθει και να ειχες γνωριμιες δε θα σε προσεγγισουν κατα κανονα. Και βασικα πρεπει για την υγεια σου να το κανεις πρωτα, ετσι να το σκεφτεσαι.

ψαχνω κ εγω για σχεση ειμαι 37 χρονων κ εγω

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast