To μυαλο σου μια χαρα ξεκαθαρο ειναι. Σε κοβω πολυ straight στα θελω σου. Σπανιο για γυναικα....
Printable View
To μυαλο σου μια χαρα ξεκαθαρο ειναι. Σε κοβω πολυ straight στα θελω σου. Σπανιο για γυναικα....
Τεσπα 26 εισαι, προχωρα και οπου βγει. Στην τελικη κ να στραβωσει η δουλεια παρακατω, μικρη θα εισαι ακομη. Φροντισε ομως την εμφανιση σου, γτ αν περασει η μπογια σου παει μετα...αντε, καλες ενεσεις!
Δεν ειναι το θεμα οτιι ειμαι μικρη η οχι,αλλα ποιον ανθρωπο θελω συντροφο ζωης. Καλο βραδυ κ αυριο μετα την δουλεια εδω θα ειμαι. Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους με περισσοτερα χαμογελα.
narki κατι που δεν καταλαβα. Τι εννοεις οτι μενετε μαζι μονο τα σκ οπου κλεινετε ξενοδοχεια? Δηλ περνατε το σκ σε ξενοδοχειο?
και οταν φευγουν οι δικοι του μενουμε στο σπιτι του.
μολις μιλησαμε στο τηλ κ εχω να πω αυτο....αι στα κομματια!
οχι πειτε με τρελη τωρα, δεν ηρθε να με δει σημερα για να βγει με κατι φιλους του,δεκτο χωρις κουβεντα και τωρα παει σπιτι ενος φιλου του να κατσουν που ειναι πιο μακρυα απο μενα κ αυριο δουλευει, ενω οταν ερχεται κ βγαινουμε μαζι 9μιση το πολυ φευγει επειδη δουλευει την αλλη μερα.
Τωρα εδω δε ξερω εαν μπορω να πω κατι.....
Η αληθεια ειναι οτι θα μπορουσε να ερθει σε εσενα... Δε μπορω να ξερω ομως το τι εχει στο μυαλο του και για πιο λογο το κανει αυτο
Αρχιζει απο δεδομε και τελειωνει σε νη. Γιατι να μην παει στους φιλους του? Εσενα θα σε δει και αυριο, αλλωστε γκομενα του εισαι, δε θα σε χασει. Αλλωστε ερχεται σκ και σαν τους παρανομους εραστες θα βρεθειτε στο χοτελ. Δεν πιστευω το χοτελ να ναι κανενα χχχ? Προσεχεεεε ναρκηηηη....αμα ο αντρας σ εχει δεδομενη μετα σε καβαλαει.
φυσικα φιλεναδα και το εκανα γιατι ηθελα να ειναι ευτυχισμενος αυτος που θεωρουσα ανθρωπος μου αλλα οπως φαινεται γι αυτον ειμαι απλα μια γκομενα. Και επειδη ειναι 12 κ αλλαξε η μερα χαρουμενη επετειο 2,5 χρονων να εχω. Ας το γιορτασω λοιπον
Δε λεμε να χωρισεις ρε παιδι μου. Απλα λιγο μαζεψε το δεδομενο. Εγω πιστευω οτι σ αγαπαει οπως κ συ. Απλα εισαστε πολυ καιρο μαζι κ δε θελει κ πολυ να επικρατησει το δεδομενο.
παω να κοιμηθω, χαλασε πολυ η διαθεση μου. καλο σας βραδυ
Νιωθω τυχερος που αυτη τη στιγμη δε χρειαζεται να μου παρεις αιμα!...
καλησπερα σας. Οι φιλοι μου λενε να τον πιεσω και αν δεν γινει κατι να χωρισω.
Βασικα ναρκι μεσα απο την πιεση να ξερεις οτι δε βγαινει σωστο αποτελεσμα ..... Τωρα βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα το πως θα κινηθεις