ας παρω μια αντικειμενικη γνωμη επιτελους - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 120
    Senior Member
    Quote Originally Posted by narki View Post
    οχι πειτε με τρελη τωρα, δεν ηρθε να με δει σημερα για να βγει με κατι φιλους του,δεκτο χωρις κουβεντα και τωρα παει σπιτι ενος φιλου του να κατσουν που ειναι πιο μακρυα απο μενα κ αυριο δουλευει, ενω οταν ερχεται κ βγαινουμε μαζι 9μιση το πολυ φευγει επειδη δουλευει την αλλη μερα.
    Καλησπέρα :) ο φίλος σου δείχνει ότι δεν είναι έτοιμος για δέσμευση και δεν ξέρουμε ένας τέτοιος τύπος αν θάναι και ποτέ!
    Δεν το λέω αυτό επειδή επιλέγει νάναι και με τους φίλους του, αλλά γενικά..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Καλησπέρα :) ο φίλος σου δείχνει ότι δεν είναι έτοιμος για δέσμευση και δεν ξέρουμε ένας τέτοιος τύπος αν θάναι και ποτέ!
    και εγω αυτο βλεπω δυστυχως.

Banned
    Η αληθεια ειναι οτι θα μπορουσε να ερθει σε εσενα... Δε μπορω να ξερω ομως το τι εχει στο μυαλο του και για πιο λογο το κανει αυτο

Senior Member
    Αρχιζει απο δεδομε και τελειωνει σε νη. Γιατι να μην παει στους φιλους του? Εσενα θα σε δει και αυριο, αλλωστε γκομενα του εισαι, δε θα σε χασει. Αλλωστε ερχεται σκ και σαν τους παρανομους εραστες θα βρεθειτε στο χοτελ. Δεν πιστευω το χοτελ να ναι κανενα χχχ? Προσεχεεεε ναρκηηηη....αμα ο αντρας σ εχει δεδομενη μετα σε καβαλαει.

Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Η αληθεια ειναι οτι θα μπορουσε να ερθει σε εσενα... Δε μπορω να ξερω ομως το τι εχει στο μυαλο του και για πιο λογο το κανει αυτο
    μαλλον με εχει δεδομενη φιλε μου.

Senior Member
    και εγω αυτο βλεπω δυστυχως.
    Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φροντίζεις και ν' αγαπάς τον εαυτό σου και να δείχνεις ότι τον έχεις ανάγκη, όσο σ' έχει κι εκείνος. Όσο τραβήξει δηλ.. και περνάς καλά εσύ.

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αρχιζει απο δεδομε και τελειωνει σε νη. Γιατι να μην παει στους φιλους του? Εσενα θα σε δει και αυριο, αλλωστε γκομενα του εισαι, δε θα σε χασει. Αλλωστε ερχεται σκ και σαν τους παρανομους εραστες θα βρεθειτε στο χοτελ. Δεν πιστευω το χοτελ να ναι κανενα χχχ? Προσεχεεεε ναρκηηηη....αμα ο αντρας σ εχει δεδομενη μετα σε καβαλαει.
    δεν προκειται να παω πρωτον και δευτερον η την μερα που ξημερωνει θα χωρισω η θα αλλαξουν καποιες καταστασεις.

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φροντίζεις και ν' αγαπάς τον εαυτό σου και να δείχνεις ότι τον έχεις ανάγκη, όσο σ' έχει κι εκείνος. Όσο τραβήξει δηλ.. και περνάς καλά εσύ.
    θα γραψω τις δικες του αναγκες κ θα κοιταξω εμενα. Νισαφι πια, ολα εχουν τα ορια τους!

Senior Member
    θα γραψω τις δικες του αναγκες κ θα κοιταξω εμενα. Νισαφι πια, ολα εχουν τα ορια τους!
    Ναι αν αυτό είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα, χρειάζεται να το κάνεις άμεσα.. γιατί ίσως τότε αλλάξει κι ο τρόπος που σε βλέπει κι εκείνος.

φυσικα φιλεναδα και το εκανα γιατι ηθελα να ειναι ευτυχισμενος αυτος που θεωρουσα ανθρωπος μου αλλα οπως φαινεται γι αυτον ειμαι απλα μια γκομενα. Και επειδη ειναι 12 κ αλλαξε η μερα χαρουμενη επετειο 2,5 χρονων να εχω. Ας το γιορτασω λοιπον

Senior Member
    Δε λεμε να χωρισεις ρε παιδι μου. Απλα λιγο μαζεψε το δεδομενο. Εγω πιστευω οτι σ αγαπαει οπως κ συ. Απλα εισαστε πολυ καιρο μαζι κ δε θελει κ πολυ να επικρατησει το δεδομενο.

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Δε λεμε να χωρισεις ρε παιδι μου. Απλα λιγο μαζεψε το δεδομενο. Εγω πιστευω οτι σ αγαπαει οπως κ συ. Απλα εισαστε πολυ καιρο μαζι κ δε θελει κ πολυ να επικρατησει το δεδομενο.
    εγω δεν τον βλεπω ετσι ομως

παω να κοιμηθω, χαλασε πολυ η διαθεση μου. καλο σας βραδυ

Senior Member
    Νιωθω τυχερος που αυτη τη στιγμη δε χρειαζεται να μου παρεις αιμα!...

Senior Member
    εγω δεν τον βλεπω ετσι ομως
    Οι φίλες σου τί άποψη έχουν για τη σχέση σου;

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast